שירשור שמות

אז איך אתה מסביר תמונות שמחקו לי

שכן ציינתי את שם הדמויות ושם הסדרה ?

עכשיו אחרי שמת לב שכתוב "הכי" ושכתבתי שזה מפריע לי אתה ממשיך לעשות את זה . למה??????????????????????

כי זה רק משחק נכון? אז חבל שניר לא הבין את זה אז או חבל שהוא לא דובק בדעתו מאז גם עכשיו

אני לא מסביר

כפי שאמרתי, אני לא מחקתי שום דבר אז.
&nbsp
וכפי שאת אומרת זה משחק, משחק שאת יזמת, אז מותר לך להתעצבן שאנשים מבלגנים אותו.
אבל האם היית מעדיפה שיתעלמו ממנו?

כן. אם הייתי רוצה לדעת איך קוראים לדמויות בסדרות השונות

הייתי פותחת שירשור אלף בית* של דמויות
אבל זה רק כי אתה שואל אם הייתי מנהלת לא הייתי מוחקת או משהו כזה .במיוחד שאני נוטה לא לענות בהתאם בשירשורים שונים ורוצה להמשיך בזה

נ.ב אני מאוד רוצה לעשות משחק אלף בית של סדרות שכותבים את כל השמות ומושגים שקשורים לסדרה (נגיד בחברים אז שמות של הדמויות ומושגים כמו 'פסק זמן' 'הסנדוויץ של רוס' 'ימי חיינו''ו'לובסטר' 'החלפת דירות' וכו)
אבל אני לא יודעת אם זה משהו שיכול לעבוד בהרבה סדרות (זאת אומרת אם יש פה אנשים עם מספיק זיכרון לזכור פרטים מכל מיני סדרות חוץ מהסדרות הבאות הג"ש באפי חדר חדשות חסרי בושה ואולי עוד אחת או שתיים ששכחתי )

אני לא רואה איך משחק כזה יכול לעבוד כאן

איך זה ייראה? רשימה של סדרות?
רק השמות של הדמויות בכל סדרה כבר יחנקו את השרשור.

נ"ב 1: לא ראיתי חסרי בושה, חדר החדשות והכי גאים שיש.

נ"ב 2: ראית הפלאש?

אז ככה

כל שבוע אני אבחר סדרה (לא מחייב סדרה שאני בעצמי ראיתי ואני אבחר בסדרות שאני יודעת שכמה אנשים פה צופםים בה ) ואז מתחת אני אכתוב את אותיות מאלף עד תו ואז כל אחד משרשר דברים שקשורים לסדרה באות המתאימה

נ.ב אני גם לא, כן(חדר החדשות זה ראית קצת ויתרת אחרי פרק הראשון או לא ראית כי מראש לא התחברת לנושא?), ולא
נ.ב לא

זה יכול לעבוד

אם יש לך כוח לכתוב את כל האותיות

אפשר גם לחלק לקטגוריות: דמויות, מקומות, בעלי חיים, ציטוטים, חפצים, מאכלים, עבודות, חברויות, סדרות קשורות, שונות...

נ"ב 1: לא ניסיתי אף אחת. למה שאלת דווקא על חדר החדשות?

נ"ב 2:

יש לי כוח ודאי

השאלה אם זה ילך או יותר נכון באיזה סדרות זה ילך חוץ מסדרות שציינתי שגם בהן חוץ מחדר החדשות שבוודאות זה ילך איתה. אני רק משערת שיהיו פה אנשים שיהיה להם דברים לכתוב
(כמובן אני הכי רוצה שיהיו לאנשיםדברים לכתוב בפרטים שקשורים ופחות שמות)

הלא הראשון ולא אחרון היה כוונה שלא ראיתי אותן (את חסרי בושה והג"ש)

חחחח רואים שאתה ירוק פה
. היתה תקופה שהייתה לי אובבסיה על חדר החדשות (עדיין יש לי אבל מאז שעונה 5 של המפצחת התחילה זה קצת התאזן |
)

זאת הסדרה שאני הכי אוהבת ואני אשמח אם תראה אותה זאת ממש סדרה טובה
ובעיקר מצחיקה נורא. אל תרתע משם שלה הוא סתם יוצר אנטי

כולה 26 פרקים קטן עליך

אז כשתקבעי את הכללים

תגידי לא לכתוב סתם שמות. אפשר להכניס שמות בצורה אחרת, למשל זוגות או קרובי משפחה.
אני לא יודע איך זה יעבוד עם סדרות שרק קצת ראו, ויש כאלה שבכלל לא משתתפים במשחקים.

זה לא קשור לשם או למספר הפרקים. אם התיאור של סדרה כבר מרדים אותי... אין מצב שאני נותן לה הזדמנות

חוץ מזה, אף פעם לא התעניינתי באף סדרה של HBO.

למה לא? אני אף פעם לא יודעת איזה רשת משדרת איזה סדרה

וואו כל השירשור שאתה לא נותן צ'אנס לסדרות עכשיו שאני מגלה שלא ראית חדר החדשות מקבל משמעות אחרת לגמרי
לא חושבת שאני אראה בך אותו אדם שמלפני כמה דקות

קדימה מה צריך לעשות כדי שתתן לה צ'אנס?

הפיילוט הוא הסינון השני והמשני שלי

הסינון הראשון והראשי הוא הז'אנרים, התקצירים, הפרומואים.

איתה לא הגעתי אפילו לפרומו אחד. אין שום דבר שתוכלי לעשות

יש שני דברים שאפשר להיות בטוחים בהם

1. אי אפשר לגרום לאנשים לעשות דברים שהם לא רוצים לעשות
&nbsp
2. אם מישהו כן יכול זאת רוט. יש כמה סדרות שחלק מהפורום ראה בעיקר בגללה (לות'ר, הקילינג, The Fall). אתה אולי חושב עכשיו שאתה לא הולך לראות חדר חדשות. וגם אני חושב ככה. אבל עם הזמן אנחנו נישבר.

אבל מה כיף בתחרות כזאת?

אתה בכלל ברנש מאתגר מבחינת סדרות טלוויזיה
אני אסתפק שתראה משהו מעבר לפרק ראשון שלא ידבר אליך לא משנה מה
זה מחרפן אותי

באמת גם על The Fall המלצתי לכם?

איזה בזבוז

ואי איך אני מתה שאתה תשבר כבר ותראה חדר החדשות

נ.ב גם אתה מצליח לגרום לראות סדרות כמו החץ ה100 ובאפי אומנם לא סיימתי אף אחת מהן אבל עדיין חפירות שלך גרמו לי להתעניין בהן

למעלה