מיקי זה לא קיצור של מייקל? . והנה חן כתב קרל
גם ברוטוס Member 7/6/16 #121 מיקי יכול להיות כינוי חיבה למייקל, אבל גם יכול לעמוד כשם בעצמו   אגב, למה את לא שמה את דייויד   ואם כבר מדברים אז גם את מייקל   מסדרות שאת מכירה. (טוב שאין ספנסר וג'סי)
מיקי יכול להיות כינוי חיבה למייקל, אבל גם יכול לעמוד כשם בעצמו   אגב, למה את לא שמה את דייויד   ואם כבר מדברים אז גם את מייקל   מסדרות שאת מכירה. (טוב שאין ספנסר וג'סי)
didalf Well-known member 7/6/16 #122 לאדעת על מה אתה מדבר יש את דיוויד http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/180850855/בידור/טלוויזיה   אני רוצה להוסיף את ג'סי אפילו שאמרת שאסור.
לאדעת על מה אתה מדבר יש את דיוויד http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/180850855/בידור/טלוויזיה   אני רוצה להוסיף את ג'סי אפילו שאמרת שאסור.
גם ברוטוס Member 7/6/16 #127 כן כן, ראיתי שניה אחרי גם לי יש אנשים שהייתי רוצה להוסיף. אבל הם יכנסו בפעם הבאה (לא יאוחר משבוע הבא). אחרת השרשור לא יגמר לעולם (גם ככה זה הרס לי את הערב )   ואם נוסיף המון שמות יהיו שמות יתומים כמו קייט (אהם קאסל אהם)      
כן כן, ראיתי שניה אחרי גם לי יש אנשים שהייתי רוצה להוסיף. אבל הם יכנסו בפעם הבאה (לא יאוחר משבוע הבא). אחרת השרשור לא יגמר לעולם (גם ככה זה הרס לי את הערב )   ואם נוסיף המון שמות יהיו שמות יתומים כמו קייט (אהם קאסל אהם)      
didalf Well-known member 7/6/16 #130 אם כבר היינו צריכים לעשות לפי א-ב תפוז קצת איטי לי בשביל סדרות לא חשובות (אהם קאסל אהם)
גם ברוטוס Member 7/6/16 #134 ואז בחיים לא היינו מגיעים לZack או אם אנחנו הולכים על עברים אז ל... תמי   ובכל מקרה בחיים לא היינו חושבים על כל השמות.     ותזהרי. אם עוד אנשים יתווספו עוד שמות אני אצטרך להתחיל למחוק
ואז בחיים לא היינו מגיעים לZack או אם אנחנו הולכים על עברים אז ל... תמי   ובכל מקרה בחיים לא היינו חושבים על כל השמות.     ותזהרי. אם עוד אנשים יתווספו עוד שמות אני אצטרך להתחיל למחוק
גם ברוטוס Member 7/6/16 #100 שוב, רוב אלו לא שמות נדירים היפוליט כנראה כן (אלא אם כן זה שם צרפתי כלשהו) סלואן וריס לא שומעים כמעט. אבל גם אותם יש לפחות מאה על כל ווילו (חוץ מכאלו שנולדו אחרי 1998)
שוב, רוב אלו לא שמות נדירים היפוליט כנראה כן (אלא אם כן זה שם צרפתי כלשהו) סלואן וריס לא שומעים כמעט. אבל גם אותם יש לפחות מאה על כל ווילו (חוץ מכאלו שנולדו אחרי 1998)
Reutk Active member 7/6/16 #197 או ג'מאל, אקים, מאליק, אידריס, דואקין, טיישון, איבון, אנדרה, ניימונוד, דריימונד, דנטה, דיאנג'לו...
ז זה לא אני זה אתם New member 7/6/16 #202 לא יודעת למה אבל הזכרת לי את פרק ב'שחור כזה' על מילה ניגר ולי יש ג'מאל אהוב .אבל מי זה שלך.? ומי אלו שאר הדמיות שהם לא מהסמויה?
לא יודעת למה אבל הזכרת לי את פרק ב'שחור כזה' על מילה ניגר ולי יש ג'מאל אהוב .אבל מי זה שלך.? ומי אלו שאר הדמיות שהם לא מהסמויה?
Reutk Active member 7/6/16 #203 מעניין למה ? זה לא שמות מהסמויה, למרות שאת הרוב באמת לקחתי משם, וזה לא שמות של דמויות שאני אוהבת.
גם ברוטוס Member 6/6/16 #58 כריס (30 רוק) חבר של ליז למון. ולפי מה שראיתי עכשיו ולא זכרתי שמו הוא כריס קרוס   וכמובן משחק אותו ג'יימס מארסדן   **ולכל הרוחות אני בטוח שיש עוד כריסים, אבל אני לא מצליח להיזכר.
כריס (30 רוק) חבר של ליז למון. ולפי מה שראיתי עכשיו ולא זכרתי שמו הוא כריס קרוס   וכמובן משחק אותו ג'יימס מארסדן   **ולכל הרוחות אני בטוח שיש עוד כריסים, אבל אני לא מצליח להיזכר.
T twisted nerve1 New member 7/6/16 #151 כריס טרגר- מחלקת גנים ונוף he is literally the best character