שרה לינדן - הקילינג
גם ברוטוס Member 6/6/16 #52 מאט קמדן (7th heaven) מה זה אומר על מאטים בעולם שאני לא מצליח לחשוב על אחד חדש יותר מדמות מסדרה כזאת ישנה?
מאט קמדן (7th heaven) מה זה אומר על מאטים בעולם שאני לא מצליח לחשוב על אחד חדש יותר מדמות מסדרה כזאת ישנה?
Reutk Active member 7/6/16 #268 הייתי בטוחה שאתה מעדיף את השני. הבלונדיני שברח לי כרגע השם שלו, שהוא גם חמוד מאוד.
גם ברוטוס Member 7/6/16 #270 במשך שנים באמת העדפתי את ג'ייק אבל עם השנים הוא די נהרס, לא לחלוטין, אבל קצת. בעוד מאטי דווקא הלך והשתבח.   *במקביל ג'נה הפכה להיות הדמות השנואה עלי ביותר בסדרה.
במשך שנים באמת העדפתי את ג'ייק אבל עם השנים הוא די נהרס, לא לחלוטין, אבל קצת. בעוד מאטי דווקא הלך והשתבח.   *במקביל ג'נה הפכה להיות הדמות השנואה עלי ביותר בסדרה.
גם ברוטוס Member 7/6/16 #253 מאט - Glee אחת מהדמויות ההיסטוריות ביותר בטלוויזיה. הופיע באיזה 20 פרקים ולא הוציא הגה מפיו מעולם. במיוחד מרשים לאור זה שהוא אמור היה לשיר.
מאט - Glee אחת מהדמויות ההיסטוריות ביותר בטלוויזיה. הופיע באיזה 20 פרקים ולא הוציא הגה מפיו מעולם. במיוחד מרשים לאור זה שהוא אמור היה לשיר.
גם ברוטוס Member 6/6/16 #31 מה הקטע שאני היחיד ששם אנשים? ולמה אני היחיד ששם את השם בכותרת?   ולמה יש לי כאילו קיפאון מוחי וכשאני מנסה אני לא מצליח להיזכר באנשים עם השמות האלו?
מה הקטע שאני היחיד ששם אנשים? ולמה אני היחיד ששם את השם בכותרת?   ולמה יש לי כאילו קיפאון מוחי וכשאני מנסה אני לא מצליח להיזכר באנשים עם השמות האלו?
ז זה לא אני זה אתם New member 6/6/16 #34 בקשר לתמונה אין לי בעיה ששמת תמונה . ואני אוהבת שאתה שם לאנשים שאתה בוחר . התכונתי שאני הייתי שמה תמונה אחרת שלה בקשר לשמות אני גם מרגישה בלאק אאוט
בקשר לתמונה אין לי בעיה ששמת תמונה . ואני אוהבת שאתה שם לאנשים שאתה בוחר . התכונתי שאני הייתי שמה תמונה אחרת שלה בקשר לשמות אני גם מרגישה בלאק אאוט
גם ברוטוס Member 6/6/16 #39 האמת שאני לא שאלתי למה התכוונת על התמונה כי די הנחתי שפשוט לא אהבת אותה.   ואת בחרת את השמות. ואפילו אני יודע מי הניק שאת מציינת לפעמים (אפילו שזה מסדרה שאני לא רואה)
האמת שאני לא שאלתי למה התכוונת על התמונה כי די הנחתי שפשוט לא אהבת אותה.   ואת בחרת את השמות. ואפילו אני יודע מי הניק שאת מציינת לפעמים (אפילו שזה מסדרה שאני לא רואה)
ז זה לא אני זה אתם New member 6/6/16 #49 כן רק בגלל שזה גם היה יכול להיות מובן אחרת אז כתבתי זה נכון שאני בחרתי את השמות אבל הבעיה שדמויות שאני אוהבת הם עם שמות לא נפוצים אז הייתי צריכה לבחור שמות שאין לי כדי שלאחרים יהיה גם מה להגיב בקשר לניק אני אוהבת שלושה כאלה אז יפה שאתה יודע למה אני מתכוונת
כן רק בגלל שזה גם היה יכול להיות מובן אחרת אז כתבתי זה נכון שאני בחרתי את השמות אבל הבעיה שדמויות שאני אוהבת הם עם שמות לא נפוצים אז הייתי צריכה לבחור שמות שאין לי כדי שלאחרים יהיה גם מה להגיב בקשר לניק אני אוהבת שלושה כאלה אז יפה שאתה יודע למה אני מתכוונת
גם ברוטוס Member 7/6/16 #77 מוזר שמרגיש לי כאילו בחרת שמות לא נפוצים מה עם השמות הקלאסיים כמו ווילו, באפי, קורדיליה, בלאמי, אוקטביה, קוסימה, דייטה, וורף, טיאלק...  
מוזר שמרגיש לי כאילו בחרת שמות לא נפוצים מה עם השמות הקלאסיים כמו ווילו, באפי, קורדיליה, בלאמי, אוקטביה, קוסימה, דייטה, וורף, טיאלק...  
גם ברוטוס Member 7/6/16 #96 איאן, קארל, ליאם, דבי, מיקי הם לא שמות נדירים פיונה לא נפוץ אולי. וליפ זה פשוט פיליפ