שירשור שירים

RaSTA La Vista

New member
שירשור שירים

אני מצווה בזאת עליכם לכתוב מילים של שירים, עדיף פואטיקה ועדיף שירים שאתם כתבתם. אבל גם סתם מילים של שירים או ציטוטים יהיו נחמדים כאן. החלטתי לפתוח את זה בזכות זה שראיתי שעומר נורי (whoisthis) כתב שהוא כותב. אז בבקשה על תייבשו אותי ותשאירו את השירשור הזה עם הודעה אחת.

RaSTA La Vista

New member
השיר האחרון שכתבתי (אתמול)

תהנו. אודם האדם האדום- על הקרקע שטבעה בה השמש הקרה הולך לי בדרכי עם הירח לצידי צעד וצליעה ללא עזרה רק אני והמקל אתי אט-אט מתקדם לי ודורך עד שהגיע אליך, אתה מטרתי את בגדיך בחטאיך ובמזימותיך אלכלך שופך דם האדם באדם דמו ישפך

who is this

New member
אז הנה אני אפרסם שיר שכתבתי לא מזמן

שיר אהבה שאני מאד אוהב.. שנכתב לפני כמה ימים... כשאני איתך רוצה לכתוב לך שיר אהבה נערתי האהובה כי את היחידה שעושה לי את זה נמצאת איתי גם כשקשה נמצאת אצלי בכל מחשבה בלבי את מבעירה להבה ואני מנסה לכתוב אבל שום דבר לא יוצא מספיק טוב כי אין שום דרך לתאר את מה שאני חווה כשאני איתך כל המילים נראות ריקות מדי כי את אהבת חיי חוויתי איתך רגעים כל כך יפים ואני רוצה לבלות איתך כך כל החיים כל יום מחדש הלב שלי נדלק ואני רוצה להביע את אהבתי מנסה לכותב לך שיר אבל דופק ת'ראש בקיר את לי השראה אבל לא יוצאת לי אף מילה כי אין שום דרך לתאר את מה שאני חווה כשאני איתך כל המילים נראות ריקות מדי כי את אהבת חיי רוצה להיות איתך עד סוף ימיי רוצה לבלות איתך עד בלי די בלעדיים אני לא שלם ואם תלכי אני אעלם כי כשאת איתי יש לי הכל רוצה אני לצעוק בקול גדול אני אהב אותך תמיד עד סוף העולם כי את האחת והיחידה שאת לבי כל יום מרעידה כל רגע איתך הוא רגע נפלא אני מכור לאהבה שלך אני אוהב אותך!! סולו גיטרה אז אני מנסה לכתוב כי את לי השראה אבל זה לא מספיק טוב לא מוצא את המילה המתאימה כי אין שום דרך לתאר את מה שאני חווה כשאני איתך כל המילים נראות ריקות מדי כי את אהבת חיי

Time2timE

New member
*נמסה* אתם כותבים מדהים

הלוואי והיה לי אומץ להשתמש בניק שיש לי בבמה. אבל אין לי..

יש לי שיר שכתב משורר גדול...

הוא היה בכלל גדול בכל דבר שעסק לא רק משורר...(להפך משורר היה חלק קטן מאוד מהדברים שבהם עסק אבל גם בשירה לא טמן ידו בצלחת) (זה שיר ארוך אני יכתוב חלק) "אל תגידו כי איננו דם אבינו המכבי, כי 3 טיפות ממנו נמזגו בדם ליבי. זו כצבע ים כינרת זו כשלג, זו זהב,- על הדגל, על הסרט, על הראש ובלבב..." (נקפוץ לשני בתים אחרונים) "...עת יפרוץ שונא מארב - אז נקומה ונצביא: חי הנוער, חי החרב, חי הדם המכבי. נס עמל, חרות וטהר, נס הדור הבנאי, אל תירא, כי חי הנוער, חי וער חשמונאי..." מתוך - "שיר הדגל"

גמאני אוסיף שיר שכתבתי

טוב אז אני לא אהיה יבש, גמאני אוסיף שיר שלא מזמן כתבתי: העזה בוקר מזהיר את מגידו מלטף, ואור של אביב את הבר שוטף. השדה הפרוש מכוסה בשניה, ועלי עלעלים עוד הטל מנטף. כלניות מתנקדות ברחבי עשבייה, מתנשאות מזדקפות כבשיר הודיה, מביטות אל שמים וחופשות כרוב שעף את הטל תוך כדי שוקקות בשתיה. ויש שסופקות מיד כף אלי כף, ויש מתייאשות שקונחות את האף, אך יש גם חולמות שתשורנה לרקיע, ולא פוסקות מלקוות אל נכסף. הצבעים העזים הם כבליל שמריע, מהביט בהם, גדולה החכמה שתפציע. ורק החולמות המתעקשות ללא דום, הן היחידות שתיטבנה להגיע. לבן וסגול וורוד ואדום, כולן שוות בפני החלום, אך מי שתאבה ותמתח גבעולה, תזהיר ותצליח או תקרע לתהום. הערה:מגידו היא אתר כלניות מרהיב, ואין הכוונה בשיר לכל מיני רעיונות נוצריים ישועיים משיחיסטיים כאלו ואחרים הקשורים בקרב דמיוני שאמור על פיהם להתרש במגידו ומכונה "ארמגדון" שלכם, איתי.

למעלה