שירשור שטויות!

UpTown~Girl

New member
שירשור שטויות!

אוקיי, כולם מוזמנים לכתוב את כל השטויות שלהם, חוץ מבלה בלה בלה, ותרדו חופשי על מי שבא לכם, אני מרשה, אפילו עליי!!!

UpTown~Girl

New member
למה אתם לא מתייחסים?

משעמם לי! אפילו תרדו עליי! רק משהו מעניין!!! פליייייייזזז

שריר

New member
שירשור מפגר!!!!

עדי תפסיקי לבקש מחלמן שיכינס לך את הכלי הוא חושש מהגודל הטבעי של הכלי הפיצי הוא כל כך קצר שאי אפשר לכתוב עליו קיצי לי על תרביצי אחרי שתקראי כי את הפואנטה תחמיצי איך חלמן תמיד רצה להכניס לאחותו מיצי תכלי הפיצי ושבז שמתלהב שהחברה שלו שדומה לקינג קונג מאוננת עם ויברטור בגודל של המזרח התיכון ומשחק אותה זינון כאשר אפילו לא התנשק עם הלשון לא נורא אימא אומרת אתה שלי בון בון ושבז אומר נכון.

UpTown~Girl

New member
תלמדו משריר!!!

סוף סוף ! עכשיו בטח חלמן ושבז מזה יתעצבנו...

שריר

New member
הנה שיר שמוקדש לך

עדי נפתחת כמו חשמלית כמו זונה איטלקית רוצה ויברטור בגודל של רכבת תחתית מאוד מעשית היא אומרת לחברה של שבז רזית, אבל את עדין נראת כמו מישהי שבלעה משאית מסחרית את דומה לחבית ושעירה כמו אפרוחית נמאס לי השיא הזה זה שיט חוץ מהאמת על עדי האיטלקית

UpTown~Girl

New member
וואו שריר, תודה!

טוב, אסור לי להתלונן, כי ביקשתי שירדו עליי... וחוץ מזה אני אוהבת את השירים שלך... אז אסור לי להתלונן... טוב זהו, ביי

חלמן

New member
גיא תמחק את השירשור הזה!

עדי! תפסיקי לעשות שטויות! את הורסת לנו את הפורום!

חלמן

New member
רשמתי את זה לפני שראיתי את כל

השירשור! רשמתי את זה (לפני שעשיתי רענן!) ולא ראיתי שמישהו הגיב... לא משנה!

UpTown~Girl

New member
חלמן ! שב בשקט!

ותסתום! תזכיר לי, מי התחיל את השטויות על זה שיש לי הזיות על גבר שנוגע לי בשדיים??? מי? מי התחיל לרדת על כולם? מי? אבל כשמתחילים עם השירים של שריר ועם כל מיני דברים אחרים, אז לאאאאאאא, מותר לפעמים להגי דברים שלא קשורים, אחרת הפורום הזה יהיה יבש כמו אחותך השוודית! כמו שהוא היה בשבוע ששריר עשה עלינו חרם...

שריר

New member
שמת לב שאני זה שצוחק עליך ואתה

מתעצבן על עדי מה קרה פתאום אתה לא מצליח לצחוק על אנשים מה קרה תקרא לי חננה אוי יואי

חלמן

New member
אני פשוט נפגע כל פעם מחדש שאתה

צחוק עליי! נראה לך שאני שם עליך?? כללללללום אתה יכול להמשיך לזיין ת´שכל עם השירים המפגרים שלך....

shabaz

New member
אתם רוצים מקלות? מספיק!!!

הבנו....כולם יורדים על כולם... אני לא מתנגד...אבל שאף אחד לא ייעלב!!! אתה זוכר שריר...שביקשו שנפסיק כי אנחנו מבריחים אנשים... אז מדי פעם...כותבים ירידה על מישהו מוכר שלא יעלב... כי הוא מכיר אותנו... אבל על חדשים לא... וגם...בגלל שגיא לא פה...אני יזכיר לכם שכבר עשינו שרשור כזה...וזה נהיה ממש מכוער... אתם רוצים שיר? בלייט...אנלא טוב בזה...אז אני ינסה.. עדי האפטאונית הכלבה, מוצצת לכל הבנים בשכונה, חוץ מלשריר כי יש לו זין קטן. חחחחחחחחחחחחחחח כמו שכבר אמרתי לכם....אני אוהב לסיים עם סוף לא מתחרז... זה כזה מגניב...חחחחחחחחחחחחח אתם עוד תצחקו מזה יום אחד! עדי...בלי להעליב כן? גם ירדו עליי

למעלה