שירשור שבת

jesie12

New member
שירשור שבת ../images/Emo21.gif

בוקר: נס +4 פרוסות לחם קל עם אבקודו , פלפל אדום ומלפפון צהריים: 2 כריכים עם פסטרמה ופלפלים קלויים, ותפוח אחה"צ: נס עם 2 רוגעלך, שקית במבה קטנטנה(מהאריזות של 20) ועוד תפוח יוצאת לעבודה - הפה נסגר עד להודעה חדשה שתגיע ככל הנראה מחר בבוקר
בזמן האחרון עובדת 7 ימים בשבוע, למעט פעם אחת ריקודים, לא יצא לי כל כך לשרוף קלוריות בפעילות גופנית מקווה שהשבוע יהיה יותר קל. שבוע טוב לכולן

r122

New member
jגם אני סיימתי

בימים האחרונים לא יצא לי לכתוב אבל חייבת לחזור לרשום מה אכלתי אז ככה: בוקר :סלט ירקות +3 פתית +גבינה 2/1% עם עירית צהרים: 4 קציצות עם כף גדולה של אורז וחתיכת חלה ערב :ופה הנפילה חתיכה קטנה של פאי פקאן וכוס פופקורן "קל" טוב זהו להיום

לילית462

New member
יוצאת מתחת לשטיח...

היום שמרתי יפה אז אני מרשה לעצמי לכתוב. ביומיים האחרונים אכלתי כל כך הרבה שאין מספיק בייטים במחשב שלי להכיל את זה.. היום - בוקר הפוך אח"כ עוד הפוך צהרים - חזה עוף בגריל עם תפ"א אפוי, סלט ומעט טבעות בצל אחה"צ הכנתי עוגת גבינה לבעלי, ליקקתי קצת מהקרם שהכנתי - אולי שליש גביע של פודינג... זהו להיום סוגרת את הבאסטה, אני יודעת שזה מעט אוכל, אבל תאמינו לי שאחרי מה שאכלתי ביומיים האחרונוים, ובשבועיים האחרונים, לא יקרה לי כלום אם אני לא אוכל שבוע שלם. לא התעמלתי היום - חופש, יש לי קצת כאבים בברך ואני מנסה לא להגזים

יעל י

New member
ואני התמודדתי עם מסעדה...

אתמול בערב ולבסוף אכלתי פרגיות,סלטים מירקות טריים,טחינה,חתיכת באגט 6 חתיכות ציפס ושתיתי דיאט ספרייט טוב לא?

אור685

New member
ושבת אצלי-

היינו בטיול (מערת התאומים) הלכנו,טיפסנו (כמעט כמו הקילימנג'ארו...)
ואכלתי בסדר.
תכננתי גם ללכת עם החברה בערב אבל הבן שלי לא הרגיש טוב,אז לא הלכתי. אבל בערב - שוב הנפילה הזאת.
זה כבר חוזר יותר מדי פעמים. אחרי שאכלתי כבר את כל התקציב לאותו יום,בד"כ כבר כולם ישנים,ואני מתחילה לחגוג. אכלתי כמה שוקולדים,ולחם עם ממרחלב, וגלידה(עוד לא נגמרה הקופסא...) לא יודעת למה באות לי ההתקפות האלה של מתוק וגם לא יודעת מה לעשות עם זה. אז נכון שכל בוקר אני מתחילה מחדש, אבל-מה יהיה? ביום שלישי אני בטח אראה שלא ירדתי כלום

מאיוש1982

New member
לדעתי ממי...

את צריכה לעשות החלטה חד משמעית שאת בתהליך ושום דבר לא יזיז אותך, לשבת לרשום לך את הסיבות שאת רוצה להמשיך לרדת ולא לעלות. ולהשאיר לך נקודות לנשנושי הערב...

אור685

New member
להשאיר נק' קשה לי,

חוץ מזה שגם אם אני אצום עדיין הנק' לא יספיקו... אבל אני אנסה לעשות איזה שינוי בראש. צריך לעבוד על זה.

אור685

New member
חשבתי על זה -

אולי ההתקפות האלה מגיעות כי אני בעצם לא אוכלת כמעט סוכר כל היום. הקפה עם סוכרזית, לפעמים פרוסה עם ממרחלב, וחטיף אנרג'י אחד. יש דבר כזה שהסוכרזית לא מספיק והגוף דורש סוכר? אם כן - מה עושים עם זה? אם יש למישהי איזה פתרון או הצעה - אני אשמח לשמוע.

מאיוש1982

New member
אוריתוש...

דווקא אצלי השתיה דיאט מספקת לי לפעמים את המתוק שאני צריכה. הטבעול שאני אוכלת בערב בדבש וסויה יש בו משהו מתקתק וזה ממש טעים. אולי את צריכה לעשות לך את הארוחה "הכבדה" יותר בערב. אני מרגישה שאם אני אוכלת את הארוחה הכבדה יותר בערב אין לי צורך לנשנש כי אני מלאה . אני קולה לי 4 פרוסות לחם קל במצנם, מורחת עליהם חומוס שמה את הטבעול בפנים עם עגבניה ומללפון ירוק בצד. מרגיש לי כאילו אני בבורגר ראנץ'. 4 פרוסות לחם קל זה 2 נקודות 2טבעול לייט זה 3 נק'. ו2 כפות חומוס זה עוד 2 נק'. סה"כ זה 7 נקודות.

אוריתוש, סוכרזית לא מספק סוכר

לגוף, הוא מרכיב כימי שנותן/גורם למתיקות. מה שקורה בפועל הוא - שכאשר טועמים משהו מתוק,הטעם המתוק גורם ללבלב להתחיל להפריש אינסולין בגוף ללא קשר האם הסוכר בנוי מגלוקוז או לחילופין מוצר כימי - להלן סוכרזיתים למיניהם. ואז, היות ובפועל לא מגיע סוכר לדם, האינסולין המופרש גורם לרצון העז למתוק אמיתי, אבל מה, במצב הזה אפילו שורה של שוקולד כבר לא תספק אותו ואכן מתחילים לספק לגוף סוכרים כפי שהוא דורש. זהו תהליך שממש לא ניתן לשלוט בו היות ואז ישנה נפילת סוכר אמיתית בגוף. מה שמומלץ - לאכול פחממות מורכבות אשר הסוכרים בהם מתפרקים באופן איטי בגוף ותהיה רמת סוכרים קבועה +- בדם. היום כבר מומלץ שלא להשתמש ב"דמוי" ולא לוותר על הסוכר האמיתי. מה שאומר - שאם יש דרישה למתוק, עדיף למרוח כפית ריבה אמיתית המכילה סוכר על פרוסת לחם, ואז הגוף מתעסק בפירוק המיידי של הסוכרים הפשוטים - ריבה לצורך העניין, ואח"כ ממשיך בפירוק הסוכרים המורכבים - לחם, והצורך במתוק פוחת ובר שליטה.

אצלי

הבוקר התחיל מאוחר ויצאנו לרכב על סוסים והילדים אכלו גלידה וחטיף אז החלטנו לדחות את ארוחת הצהריים לערב בוקר - ספל מיקספלקס עם חלב 3% ביניים - קרטיב לימון צהריים - חתיכת שניצל קטנה וקיווי ערב - כרע עוף בתנור, 3 כפות אורז וסלט ערב - קיווי וכוס םוםקורן לייט

למעלה