שירשור שאלות

blaa34

New member
שאלה

האם באמצע המשחק, אפשר להתחיל משחק חדש? (קריירה חדשה, לא להתפטר וכאלה..) והאם אפשר לעלות משחק שמור באמצע המשחק (יענו LOAD)? תודה

Jerichoholic

New member
שאלה (FM06)

אני כרגע במצב עונה עם דפורטיבו לה קורוניה שחוגגת את שנת ה-100 לאחר אליפות או שתיים עם בית"ר בארץ. לאחר מסע רכש נרחב חיזקתי את הצוות בצורה משמעותית ויש כאלו שיהמרו שאני אזכה באליפות. (עפתי מאירופה ועכשיו אפשר להתרכז בתחרות החשובה באמת). בכל מקרה, כששחקן חדש מגיע ואני בא לתת לו מספר חולצה (SUBMIT NUMBERS) אני מקבל הודעה שיש יותר מידי שחקנים בקבוצה שאין להם אזרחות אירופאית. בסופו של דבר פשוט יצאתי בלי לעשות SUBMIT עד היום. ניסיתי להעביר את כל הדרום אמריקאים לקבוצה השנייה (דפורטיבו ב') וזה לא עזר. מה לעשות ? תודה מראש.

morinio

New member
שלום אני צריך עזרה

אני לא מצליח להיכנס לשמירה שלי כשאני עושה load game המישחק נסגר ויש הודעה כזאת ששואל אותי אם אני רוצה לדווח על השגיאה איך מסדרים את זה?

inko

New member
עקרונית

אתה צריך להוריד להם את המספר ולדאוג שרק 3 זרים(שחקנים בלי אזרחות אירופאית) רשומים בסגל. אז זה יעבוד לך.

morinio

New member
מישהו יכול לעזור?

ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

X Slider

New member
אם אני לא טועה

אי אפשר להחתים יותר מ-3, חייבים לשחרר. נתקלתי בזה שהחתמתי חוזים עם שחקנים מחוץ אירופה בליגה באירופה.. לא זוכר איזו, אני חושב ספרד. זה לא נותן להחתים אם יש מס' זרים מקסימלי.

X Slider

New member
לא לא.. בעוד ליגה

לא שיחקתי בחיים בצרפת
אולי ספרד..

dlml

New member
גם..

שם יש מגבלה ל4 (אבל אפריקאים לא נחשבים זרים) ובעוד לא מעט ליגות זה ככה..

Big Joni1

New member
../images/Emo45.gif

את כל השאר אל תרשום, כדאי לך להשאיל אותם ו/או למכור.

X Slider

New member
לשאלה הראשונה..

בעקרון כן, אפשר להוסיף עוד משתמש, שזה בעצם עוד מנג'ר ואתה רשאי להתחיל עם איזה קבוצה שאתה רוצה באמצע המשחק, בתנאי שהיא מופיעה בליגות שבחרת. בקשר לשאלה השניה לא הבנתי..

Megaslash

New member
לשאלה השנייה

עד כמה שידוע לי, אי אפשר. צריך לצאת מהמשחק ולהכנס אליו שוב, אם ברצונך לטעון משחק אחר...

למעלה