שירשור רקעים

toreen

New member
שירשור רקעים

כי צריך וגם כי משעמם לי העלו לשירשור הזה את הרקעים של המסך מחשב שלכם למי שלא יודע איך עושים את זה שיבקש ואני אסביר איך : )

toreen

New member
אני כרגע לא יכול בגלל שתפוזונה ../images/Emo46.gif

toreen

New member
../images/Emo7.gifשיואו

אני לא יכול להעלות את התמונה כי היא גדולה מידי ושכחתי איך להקטין אותה

toreen

New member
אהה הצלחתי !!! ../images/Emo13.gif

אני מקווה

toreen

New member
תמונה יפה אהה?

הירוס 5 יצא כבר לפני כמה זמן,לכל החברים שלי יש רק לי אין
תשימו לב לשיר

roger4x4

New member
קצת יבש בפורום, אבל לא כול-כך

יש לי דסקטופ ממש משעמם

AdiHen

New member
יאאאאאאא

יש לך GTA !! זה משחק שולטטט אני סיימתי אותו כבר חעחע

toreen

New member
אוי מגניב WORMS 4

ולמה מתחת לסמל ה-אינטרנט כתוב שם ל מובן?

Shadow64

New member
אוקיי

הנה שלי. התמונה למי שתהה מטראק של 3 ימים במצפה רמון.

toreen

New member
תמונה יפה

מה זה המשחק הזה TITAN QUEST? לא שמעתי עליו ואיך OBLIVION?יפה?

Shadow64

New member
תודה

Tutan Quest זה משחק חדש, די בסגנון של דיאבלו, אבל בתקופת רומא העתיקה, די מגניב. Oblivion ענק. פשוט ענק. אבל אתה חייב מחשב חזק להפעיל אותו. ולמי שתוהה מאיפה צצתי פתאום, אז היי, אני אריאל, בן 24, מכור לסימפסונז מאז שאני זוכר את עצמי, מחזיק בארכיון את כל פרקי הסדרה. אומנם אתם לא רואים הרבה הודעות שלי, אבל אני פה גולש פאסיבית וקורא הכל.

toreen

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא,למרות שכבר היית כאן

ופשוט שאלה כמה ג'יגה זה כל הפרקים בסדרה? ותרגיש חופשי לתת ולבצע רעיונות להחייאת הפורום
אנחנו דיי זקוקים לזה

Shadow64

New member
באזור ה-40

רעיונות להחייאת הפורום? הנה כמה דברים שעלו לי בשליף: 1. נסיון כתיבת תסריט לפרק (ושכולם ישתתפו ויתנו רעיונות, בלי תפקידים מוגדרים) מפגש בין הסימפסונס לחברה מפיוצ'רמה. קיים לדעתי פוטנציאל לפרק טוב. 2. דיון: אם הנהלת תפוז הייתה פונה לפורום ומודיעה שהפורום משתנה מסימפסונס ופיוצ'רמה לפורום אנימציה למבוגרים, כך שיכלול גם את שאר התוכניות בז'אנר כגון איש משפחה, אמריקן דד וכו'. האם הייתם מסכימים/מתנגדים לשינוי ולמה. 3. דירוג עשרת הפרקים הטובים ביותר בסימפסונס ובפיוצ'רמה, ופרק ה-Halloween הטוב ביותר. 4. אם היו חייבים להרוג את אחד הכוכבים הראשיים בכל אחד מהסדרות, מי הייתם רוצים שזה יהיה. 5. טוב, נגמרו לי הרעיונות.

toreen

New member
40 זה הרבה

בנוגע לכתיבת פרק כבר ניסינו אבל התגלה שאנחנו עצלנים מידי והדיונים הם רעיונות ממש טובים אבל צריך שמישו אחר,לא אני יעלה את הדיון כי מתברר שלא הרבה אנשים מגיבים לדברים שאני כותב (
/
) צריך עוד אנשים כמוך בפורום כדיי שיעלו רעיונות וצריך עוד אנשים כמוני בפורום כדיי שיגיבו לתגובות של אנשים כמוך XD

למעלה