שירשור רציני...

BlogTV Police21

New member
שירשור רציני...

"מעניין למה הוא מתכוון בתור שירשור רציני?" אני מתכוון להודעה הזו תגיבו ברצינות ועם מחשבה תחילה. תחשבו על תגובה נאותה ואח"כ תרשמו אותה כאן. למה? כדי להקל עליי בלחפש את התגובות הרציניות שמשפיעות על "ערב מאכלי עדות". עכשיו, לעיקר. אני מבקש, שכל אחד ישרשר לכאן את מה שהוא יכול ורוצה להביא ל"ערב מאכלי עדות". מה לרשום? 1. מי שמביא אוכל, שיביא בבקשה גם בקבוק שתייה אחד. 2. מי שלא מביא אוכל, שיביא שולחנות, כסאות (למי שיש רכב גדול זה תפקיד מועדף) ו/או שתייה. 3. לצעירים מבין כולנו (אתם יודעים מי אתם), תביאו סכו"ם ושאר כלים חד-פעמיים. 4. מי שיכול, שיביא עוגה
. 5. תאורה. בכל צורה שהיא... תבורך (עצים למדורה?). המשך שירשור רציני, שי פוליס21 נ.ב. תודות לטליה על העזרה :)

BlogTV Police36

New member
אני מביאה........../images/Emo21.gif

אני מביאה עוף סיני סלט כרוב סיני וכמובן בקבוק שתיה אייך שאני מחכה למפגש הזההההההה

BlogTV Police22

New member
אני מביא../images/Emo105.gif

אני מביא חצילים עם גבינה עלי גפן שתיה קרה קולה אני מיון אם יש בקשות מיחדות אני אני מגיס את אמא שלי

BlogTV Police21

New member
גם אם...

... אתם לא מביאים כלום, או לא יודעים מה להביא, תגידו שאתם באים! אנחנו ניתן לכם משהו שחסר לנו להביא. כל מי שבא, עוזר. בלי יוצא מן הכלל :) שי פוליס21

BlogTV Police21

New member
"ערב מאכלי עדות" - עדכונים שוטפים

שלום לכולם, הוחלט להכין עמוד שממצע את ההחלטות שסופיות של הערב. אני מבקש, תוסיפו את העמוד הקטן הזה למועדפים שלכם, ותתעדכנו (F5, Refresh)! איפה, מתי, כמה ולמה... הכל שם! תשרשרו מה אתם יכולים להוסיף... תעדכנו אותנו (הדר, טליה, אני וכו') כאן או במסנגר. שי פוליס21

BlogTV Police18

New member
לי יש 2 בעיות קטנטנות

אני רוצה להגיע אני צריך שיקחו אותי מתחנת משטרת ראשון בעיר ז'בוטינסקי 61 בראשון לגבי השתיה אני יביא 2 בקבוקים בסוף של קולה+100 כוסות פלסטיק

Queenati

New member
אני מביאה גם 2 שמיכות

אבל אין במקום כיסאות ושולחנות?

BlogTV Police21

New member
זה משהו שאולי כדאי ש...

... הדר תבדוק לנו כי זה ליד הבית שלה? הדרוש, את יכולה לבדוק מקומות? שי פוליס21

BlogTV Police10

New member
יש שולחן מעץ

אבל לא כיסאות בודדים לא נוח לשבת מסביב לשולחן מעץ גם ככה הכי טוב כיסאות ושמיכות אני יכולה להביא 2 כיסאות

BlogTV Police37

New member
אישור - אני מביא.....

עיג'ות (והרבה) ובקבוק קולה (אני לא אוהב אשכוליות) רק המחשבה על לגרד עכשיו 2 שקיות תפו"א עושה לי כאבים ביד. בכל מקרה, אם יש מי שיוצא מהאיזור שלי (ירושלים) אשמח לדעת כי לא בטוח שיהיה לי רכב עד אז.

למעלה