שירשור רנדומלי

galgal0ne

New member
שירשור רנדומלי

כמו שאמרתי
,
.... ונכון שצריך לקום בארבע בבוקר ולנסוע לשדה להביא ידיד שמגיע מהארץ אבל ניחא. אז בליינד דייט כבר הוזכר... ולי יש שאלה.... האם יש דברים שאת מחפשים בדייט
נשמע מוזר? אז אולי אני אסביר למה אני מתכוונת... הרבה פעמים תישאל השאלה, what are you looking for, בתחילת דרכי, אני אמרתי לא ממש... וחשבתי שאם מתאימים, מתאימים וזה כל מה שצריך, שבשנה האחרונה שבה ממש התחלתי לצאת לדייטים (לפני זה היה חבר, לשירשור אחר) שמתי כמה "חוקים" יותר כמו העדפות... אז ככה, הוא צריך להיות גבוה ממני, צריך לדעת לנהל שיחה, צריך להיות חכם ממני, וצריך להרוויח יותר כסף ממני. ולא, אני לא פמיניסטית
כמובן שהכל תלוי, וזה לא דיברות שחקוקות באבן, אבל מהמעט נסיון שכן יש לי, למדתי שזה עוזר. מה איתכם? מה מחפשים? מה בשום פנים ואופן לא? כן, עוד שאלה, האם אי פעם יצאתם עם רד נק?
אני אספר סיפור עם העם ידרוש..... לילה טוב והמשך צפייה מהנה.

ניתושית

New member
דורשים, בטח דורשים!!!

נסי לאמר את ההעדפות שלך בשיחה, את יוצאת ממעגל הפגישות. אני מאמינה בפגישה פנים מול פנים, משם זה ממריא או שלא.

galgal0ne

New member
מה דורשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

details details please
|4u|​

מה גברים רוצים.... ../images/Emo11.gif

גל, אני נוטה להבין מההודעה שלך, שאת למעשה מחפשת בדיוק מה שכל אשה שיצא לי לפגוש בעצם מחפשת (ותסלחו לי על ההכללות..) וזה מה שנקרא בטחון ! אשה מחפשת מישהו שהיא תרגיש בטוחה איתו, אם זה מבחינה נפשית, כלכלית, או כל בחינה אחרת. ואהבתי את העובדה שציינת את זה, (אנא תקני אותי אם אני טועה! זה רק יעזור לי להבין יותר
) עכשיו, מה אני מחפש בדייט?! קודם כל (ושוב סליחה על השטחיות..) אני מחפש שתהיה משיכה -לא מישהי שחייבת להיות מיס יוניברס,אבל פשוט אחת שתשקיע בעצמה, זה לא הרבה לבקש.. לאחר מכן (ובטח לא פחות חשוב ! ) אחת שתדע לנהל שיחות, שתהיה חכמה (לא חייבת להיות פרופסורית להנדסה גרעינית, עדיפות לאחת בעלת חוכמת חיים ) עוד דבר חשוב לא פחות, אם זה דייט- אז זה דייט ! אם את לא יודעת מה את רוצה מעצמך, אל תצאי לדייט ! - אני לא מנסה לרמוז שהדייט חייב להצליח ואחרי הדייט הראשון לתכנן את החתונה, אבל.. אם נפרדת מהחבר שלך לפני שלושה ימים-וחברות שלך הכריחו אותך לצאת לדייט- אל תעשי זאת!!! הכי הכי מעצבן זה להתחיל קשר עם מישהי שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה (אני בטוח שזה גם עובד הפוך!) זה מה שאני מחפש לדייט, מה שאני מחפש לקשר יציב ורציני יותר יובא (אולי?!) בהרחבה יום בהיר אחד.

אני מכירה איזה בבון

שמחפש רק את אחותה התאומה של ברבי. זה לא ריאלי לחפש...

ניתושית

New member
תתפלאי, לפעמים זה עובד

יש בארץ איזו מישהי שהיתה מועמדת למלכת היופי לפני כמה שנים טובות, אני לא זוכרת את שמה. היא נשואה לבבון!

galgal0ne

New member
אז אני מניחה שזה עובד

כסף, כמו לכולן, גם עושה לי את זה, אבל יש דברים הרבה יותר חשובים

בואי נראה אם הבנתי אותך...

אמרת שכסף,כמו לכולן,גם לך עושה את זה,אבל יש דברים הרבה יותר חשובים.. את מתכוונת לאופי?(הרי הסכמנו שהיופי במקרה הספציפי לא מהווה פונקציה הרי הוא בבון והיא מלכת יופי..) אזנניח שכסף יש והרבה,אופי של מלאך יש ,אז מה הלאה? נפלת בפגישה על מולטי מיליונר חברותי במיוחד בעל לב זהב אבל שמו בישראל הוא דובי גל.... מה הלאה?

galgal0ne

New member
דובי גל מליונר? ../images/Emo13.gif

סתם.... טיפה יותר ברצינות, אם להיות איתו בפומבי מבייש אותי, מליונר... יפה אבל בהחלט שלא מספיק, אופי טוב, נהיה ידידים... הוא לא צריך להוציא עליי אגורה בכל מקרה אני low maintnance אז אין ממש מה לדאוג. אני מבינה לאן אתה חותר, וכן אני שטחית, לחיו ולשלילה, שלא הייתי שיטחית, ותאמין לי שהיו לי חברים מכוערים, כולם אמרו לי "את 9 שיוצאת עם 2" את מזלזלת בעצמך" אנשים פחות מחוזרים אומנם הם חברים יותר טובים... אבל למצוא ת'איזון זו שאיפה נחמדת.

מליארדר, לא רק מליונר!

יש לך מושג כמה עשה הסרט "מלך הסלים" בכיכובו? אני עדין לא מאמין איך הוא ויתר על חוזה לשנתיים בלייקרס! ועכשיו טיפונת יותר ברצינות... אכן הבנת לאן אני חותר... שאופי,וכסף זה בהחלט דבר רצוי ומבורך, אך זה לא הכל (למרות שיש לא מעט כאלה שבשבילם זה מספיק..), אפשר לקרוא לדבר העיקרי "קליק" אני אישית קורא לו משיכה (אינטלקטואלית\פיזית..). בכל מצב, אהבתי את התגובה שלך.

OrlyNL

New member
And I also have a question

Since we are living outside of Israel, where does (if at all) religion come to play? I think it's less critical for women, because our children will be Jewish, no matter who we marry, but I'm sure it's something that all of us think about. So, does religion fall into your "list of demands"?

galgal0ne

New member
it doesn't ../images/Emo8.gif

since i moved to the US, i dates a few latin guys, a few black guys (they all seem to like my ass
), one of them was actually a son of a Pestor... I dated a Turkish guy for a little bit, he was a Muslam... and a few good ol' Christian boys. So as you can see religion is not an issue, as a matter of fact i do have a date this weekend with a Jewish guy, i told him maybe mom will finally be proud of me
... but seriously though, my mom was born and raised here in a good Jewish family, and everytime she finds out (god knows how, since im not telling her) i am dating someone that's not Jewish, she goes "there lots of different
flavors" My ex, was Christian, and not only that, אוי ווי זמיר he was also German
And turtles, i don't like

galgal0ne

New member
i don't think

i am asking for 2 much... Really, someone normal, all requirements can be changed. And it's not a multiple hoice questionare they must fill out prior to going on a date
coming to think aobut it, that's a great idea

galgal0ne

New member
if everyone is looking

for the same thing, i don't see the problem. people that are emotionally unstable, in any way shape form, or reason, are out of the question. I am looking for security, abseloutly, and the funny part is, right now, being single, and caring for my self, i do feel secure, so why is it that i am looking for someone that will make me feel secure?! SO Aluf, what is the real problem? if everyone is really looking for the same thing....?
Now, did anyone here EVER had a real long lasting relationship come out of a date? I know i never did.​

לי יש המון חוקים, שמדי פעם מתגמשים

או משתנים. תלוי... אבל חוקי הברזל לא משתנים יו, פעם ראשונה שאני כותבת את זה.. 1. יותר גבוה ממני ואני 173 סמ', כך שזה לא קל 2. אינטיליגנט. לפחות כמוני וגם זה לא קל...
3. יציב פיננסית. לא צריכה עשיר, אבל רוצה שהוא יקום בבוקר (כל בוקר) וילך לעבודה. מישהו שאם חס וחלילה (טפו טפו טפו) קורה משהו, יש לי על מי לסמוך. 4. שיהיה איש טוב. פשוט עם לב טוב... זהו, לא יודעת להסביר את שאר החוקים (הריח, כמות השיעור וכו'), אבל הם קיימים. אבל הכי הכי הכי חשוב, שבאמת יראו שיש בינינו התאמה. שני רווקים בעולם - זו לא סיבה לשידוך!!

galgal0ne

New member
Hila, you and me both ../images/Emo13.gif

seems like we have the same requirements....oh yea, one more thing, he can't be bald
I am 20 after all, and some guys are starting to get bald at like 25... no way Jose... a head full of hair for me.​

למעלה