שירשור ציטוטים!

שירשור ציטוטים!

כיוון שמעשמם ורוצה להזיז את הפורום קצתר יותר...שירשור ציטוטים אני ראשון: שוקו קרלו, מאדרפאקר אבי סטרול, מכתבה בעיתון מעריב... ובאמצע כתיבת נושא זה, בא לי רעיון, כל אחד ירשום ציטוט אשר איכשהו קשור לציטוט שלפניו... יאללה, לעבודה, ועל תתעצלו

¥EleVatioN¥

New member
אני אני../images/Emo129.gif

*מרימה את היד וקופצת במרץ מהכסא* טוב אני יודעת שפורום גוד שרלוט זה לא פה אבל אני חייבת לתקוע את זה איפשו
Joel:"What's up everybody? you're watching all things rock. I'm Joel this is Benji, uh...great videos an hour of rock..." Benji:"you did it again dude..." Joel:"What?" Benji:"you introduced us" *silence* Benji:"alright...so out next video is an MTV *lo hevanti ma hu amar*...um, and we're Joel and Benji, by the way, from Good Charlotte and um, this...if you don't know what MTV *ma she lo hevanti* is, Joel from Good Charlotte why don't you tell them?" Joel:*smirks* when we're taking a video from MTV2 and play it on MTV...um on our show all things rock" Benji:"Thank you Joel from Good Charlotte" משום מה אותי זה קרע
צריך לשמוע בשביל להבין

../images/Emo32.gif גבירותי ורבותי

מה אתם אומרים, אם יהיה חופש ביום הבחירות...בא לכם על איזה מפגש? אני יודע שהרבה לא יבואו, אבל בכל זאת, מה אומרים?

Ma E

New member
אני בטיול שנתי עם השיכבה הלסבית שלי

חחחחחח יהיה צחוקים בלאגנים אורגיות אקסטות על גמלים וחמורים

dilan angel

New member
תהני!!../images/Emo9.gif

גם לי יש טיול שנתי יום אחרייך ליומיים לפחות אצלך יהיו בלאגנים ,לנו יש שיכבה יבששששששששששששהההההההה לאללה... סעמק איתם..

לא נראה לי שיהיה לי חופש אבל..

נגיד.. במידה ואיכשהו יהיה.. למרות שלא סביר.. אני אשמח לבוא
נקווה שההודעה תקפוץ

למעלה