שירשור ציורים!!!

Luli M

New member
הנה ^_^

סאקורה
ציירתי די מזמן וכבר שמתי את זה בפורום, והיא גם יצאה ממש אבל ממש לא דומה לעצמה (בגלל זה קראתי לציור My lame Sakura חח....), אבל שרשור זה שרשור אז קבלו אותה גם כאן! ^_^

OFIRB9

New member
לא לולי על תשימי ציור!

את לא רואה כמה זה מפריע לאקספורד? אבוי! חחח סתם ציור מהמם ואני ממש אוהבת את איך שעשית את השיער (אקספורד, למקרא שתהית, קוראים לזה פירגון)

metuka15

New member
הוווו אני יהרוג אתכן!

חתיכת..חתיכת..חתיכת מושלמותתתת!!! נעם ואופיר אני חולה עליכןןןן! אתן החברות הכי טובות שלי בכללל הפורומים של תפוז (לא שאני חברה בפורומים אחרים אבל..גיהי עזבו ^^ ) איזה באסה שנגמר היום סאקו..עצוף לי =[ לבסוף הגעתי למטרתי הנעלה והתאהבתי בתוכנית הזאת! (הא! ידעתי שאני יצליח! פשוט לא שיניתי את החתימה אבל כבר הרבה זמן שאני אוהבת..) טופי אז תהנו לכן בחופש בננות! וויפי אני בעיונייייי! *מקפצצת באושר וקוראת לכל קלפי סאקורה לבוא לרקוד איתי את ריקד הגשם בניצוחו של קלף המים*

OFIRB9

New member
אני בדיוק עובדת על כמה ציורים חדשים

קיבלתי מוזה ואני אצייר כמה חדשים אבל אני צריכה למצוא נושאים כי אין לי נושאים ואני צריכה נושאים אני משתגעת כאן!!! בכל מקרה *שיעול* בקרוב יהיה עוד שירשור (יקח לי זמן לעשות תציורים, אני חייבת ללמוד לצבוע)

ש לי נושא בישבילך....

תנסי לצייר גם קצת חיות.... אם אין לך בהתחלה השראה בישביל זה את יכולה להתחיל עם הלו קיטי....

חחחחחחחחחחחחח מתתתתווווווקונתתתתתתת

מה קסימה מושלמת חמודה ! *רוקדת איתך* אחחחחחחחחחח קלף נפל עליי.... חברתי הטובה ^-^

metuka15

New member
הו לא!

*הופכת את קלף המים לקלף קרח ושמה אותו על הראש של נעם* רגע יש כבר דבר כזה קלף קרח? =/

metuka15

New member
אה..אופס../images/Emo9.gif

*מחזירה את קלף המים חזרה לצורתו המקורית ובמקום שמה על זה את קלף הקפאון או מה שזה לא יהיה*

OFIRB9

New member
אני רק מחקה מאמי

שמעת בעצמך, את זו שבאמת מאמיייייייייייייייייי

לא נכוווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןן

את המאמית פה ! את כזאת מקסימה ! לי יש קול מזעזע!

swirrrly

New member
אופיר, ../images/Emo118.gif

לפי דעתי יש לך כשרון מדהים ומיוחד

OFIRB9

New member
תודה ^^

עכשיו קרה משהו מוזר, אתמול בלילה התחלתי לצייר ושמתי לב שכל הסגנון שלי השתנה! זה די קריפי אבל אני ממש אוהבת את הדמויות של עכשיו! אז אני אשים ציור של אחת בשירשור ציורים הבא...

shui chan

New member
נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם!!

מקווה שתאהבי מה שלא פשוט תגידי ואני אשנה ^__^

ווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאא

ייייייייייייייייי אתה גדולה זה מדהים !!!!!

למעלה