ציירתי די מזמן וכבר שמתי את זה בפורום, והיא גם יצאה ממש אבל ממש לא דומה לעצמה (בגלל זה קראתי לציור My lame Sakura חח....), אבל שרשור זה שרשור אז קבלו אותה גם כאן! ^_^
חתיכת..חתיכת..חתיכת מושלמותתתת!!! נעם ואופיר אני חולה עליכןןןן! אתן החברות הכי טובות שלי בכללל הפורומים של תפוז (לא שאני חברה בפורומים אחרים אבל..גיהי עזבו ^^ ) איזה באסה שנגמר היום סאקו..עצוף לי =[ לבסוף הגעתי למטרתי הנעלה והתאהבתי בתוכנית הזאת! (הא! ידעתי שאני יצליח! פשוט לא שיניתי את החתימה אבל כבר הרבה זמן שאני אוהבת..) טופי אז תהנו לכן בחופש בננות! וויפי אני בעיונייייי! *מקפצצת באושר וקוראת לכל קלפי סאקורה לבוא לרקוד איתי את ריקד הגשם בניצוחו של קלף המים*
קיבלתי מוזה ואני אצייר כמה חדשים אבל אני צריכה למצוא נושאים כי אין לי נושאים ואני צריכה נושאים אני משתגעת כאן!!! בכל מקרה *שיעול* בקרוב יהיה עוד שירשור (יקח לי זמן לעשות תציורים, אני חייבת ללמוד לצבוע)
עכשיו קרה משהו מוזר, אתמול בלילה התחלתי לצייר ושמתי לב שכל הסגנון שלי השתנה! זה די קריפי אבל אני ממש אוהבת את הדמויות של עכשיו! אז אני אשים ציור של אחת בשירשור ציורים הבא...