שירשור צהריים

שירשור צהריים

אני לא מדברת עם חברות שלי בגלל!!!1 שהם קורעות לי תמונות של אורלנדו ........... וזורקות את זה לרצפה... איזה מטומטמות!!1 וגם הם כול הזמן קוראות לו כבש!!! נמאס לי מהם!!

DoRiT ChaN

New member
|../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ... אז תמצאי לך חברות

אחרות, איזה זכות יש להן לקרוא לאורלנדו כבש?-אף זכות
אמ.. וזה נראה לי יותר שירשור
אבל לא משנה ^^;

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifאיזה חוצפניות../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif...

היו מתות להגיע לרמה של אורלנדו
!|

kittycatbone

New member
חברות שלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את בטוחה שאלה חברות שלך?!?!?! מילא, רק מילאאאאא שהם מקללות את אורלנדו למרות שאת אומרת להם (את אומרת להם נכון?) שיפסיקו. אבל הם קורעות לך תמונות של אורלנדו!?!? כאילו זה ממש זילזול
איך בנ-אדם (אם בנאדם בכלל) נורמלי יכול לעשות כזה דבר לחבר שלו!?!? אני מציעה לך בכלל לירות להם בפרצוף על החוצפה הזאת!!!
ושבכלל אני לא יתחיל לדבר על *איך הם שונאות את אורלנדו ואומרות שהוא כבש*

kittycatbone

New member
מה קרה לפורום??../images/Emo12.gif

איזה שעתיים שאפאחת לא כתבה כאן וזה נראה לי השעה שבד"כ הכי הרבה כותבים בה!!!!

T u r n e r 1

New member
לפי דעתי...

אלו לא חברות אמיתיות.. אבל עזבי. אל תשימי עליהן.. בכל מקרה אם כבר פתחנו שרשור צהריים או יותר נכון ערב (כי עכשיו ערב) אז אני חייבת לחלוק איתכן את התרגשותי הרבה מהחופש הגדול הקרב ובא! עוד שבוע! הספירה לאחור החלה

kittycatbone

New member
לי כבר אין

כוח להתחיל לספור..
השבוע האחרון עבר כל כך לאט בגלל הצפייה הזאת שאני חושבת שאם אני ימשיך לצפות לזה זה יהיה שנה שלמה בזמן של שבוע
ואם מדברים על מה שעשיתי היום: היה לי היום בבוקר כזה "כנס קשתנים עם יצחק פרלמן" שזה כנר מאוד מפורסם (גם בעולם
) וגם היתה שם את הפילהרמונית. והקיצר ניגנו שם כזה ולא חשוב..
היה ממש כיף ופגשתי מלא אנשים שאני מכירה!!
(אבל לא את ענברבי...
)

T u r n e r 1

New member
לא שמעתי על

יצחק פרלמן אבל בכל מקרה, בקשר לשודדי הקאריבים, אני חושבת שבקרוב יביאו את זה להום סינמה!!!!!! כן! כי אני כל שבוע בודקת שם ולאחרונה הבחנתי שהם הביאו את הסרטים שהיו בקולנוע שנה שעברה.. אז אם החישובים שלי נכונים שודדי הקאריבים אמור להגיע לשם מתישהוא בחופש הגדול!

kittycatbone

New member
חח...

והקשר למה שאני כתבתי?
......................... חחחחחחחחח בכל מקרה.. מגניף!! אבל אני בעקרון מעדיפה להזמין את זה שוב בדיוידי.. כי זה הכי כיף לראות את זה בדיוידי
(או שצד שני אני כן יראה את זה בהום סינמה כי זה לא עם מסך רחב?
)

T u r n e r 1

New member
יסמין../images/Emo32.gif

אם את כבר פה אז רציתי לשאול אותך שאלה. את רואה באפי נכון? אז בכל מקרה התחלתי לצפות בזה ויש משהו שלא כל כך הבנתי: איך יש שם מכשפה? נו את בטח יודעת על מי אני מדברת, על החברה של באפי..

kittycatbone

New member
מה הכוונה איך

יש שם מכשפה?? ווילו היא מכשפה כבר מהעונה השנייה אני חושבת..
פשוט אם היית עוקבת אחרי העונה, ווילו התחילה בתחילת העונה להתמכר ל(ק)סמים (חח כיף להגיד את זה ככה..
) בגלל שהעלתה לתחייה את באפי. והקיצר בסופו של דבר היא פגעה באחותה של באפי-דון בגלל זה וגם נפרדה מהחברה שלה טארה (ז"ל
). בקיצור לפני שני פרקים וורן, אחד מהרעים העונתיים ירה בבאפי ובטארה ובאפי חיה אבל טארה מתה. בעקבות הרצח של ווילו, היא חזרה לקסמים ורוצה לנקום בוורן (שת'אמת כבר נקמה בו) וגם בג'ונתן ואנדרו (הרעים העונתיים האחרים) והיא עושה את זה בעזרת מגיה שחורה, או איך שלא אומרים את זה...
יצא לי קצת סיכום עונתי אבל מקווה שהבנת...
(או שזאת בכלל לא הייתה השאלה!?
)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאני לא צריכה לחכות שזה

יהיה בהוט...[-}, דודים שלי קנו את הדי-וי-די של 'שודדי הקאריביים' ואני משאילה מהם... ^^

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifשודדי הקאריביים?!

בהוט?, ולל, הגיע הזמן לא?, והלואי שזה יהיה נכון....

karin byrne

New member
"חברות טובות" הא?

זה ממש לא יפה שהן עושות את זה....מילא לשנוא ת'בנאדם(איך אפשר?!)....מילא להגיד שהוא מכוער(היו מתות!) אבל לקרוע תמונות שלו???למה?מה הוא עשה להן?למה לקרוא לו כבש?מה הקרש?בגלל התלתלים המושלמים שלו?חההההה...מותק נראה לי שאת צריכה לחפש לך חברות חדשות...כי כנראה שהן לא מכבדות אותך(ובזה שהן קורעות תמונות של הבנאדם שאת מעריצה הן לא מכבדות אותך!)...או שאת צריכה להגיד להן להרגע ושזה לא צריך להיות אכפת להן את מי את מעריצה ואם אין להן משו טוב להגיד לעיו שלא יגידו בכלל....אמנם רוב החברות שלי אומרות שאורלנדו מכוער(חסרות טעם בגברים שכמוהן!) אבל הן לא מקללות אותו(אולי חוץ מזה שחברה שלי אמרה שהוא נראה כמו זקן..) ומכבדות אותי שאני מעריצה אותו....בקיצור,את צריכה לדבר איתן או לחפש לך חברות חדשות מותק....ואל תשימי עליהן כי כולנו כאן יודעות שאורלנדו מושלם ולא כבש!!!!

איילה ל

New member
זה באמת לא יפה...

אמרת להן משהו? מילא הן לא אוהבות אותו אבל הקטע של לקרוע תמונות זה ממש מגעיל!!! בלי שום קשר לזה שזה אורלנדו!!! יעני זה סתם הגזמה ופוזה... אם הייתי במקומך הייתי אומרת להן משהו! הרי אנחנו לא אלו שיכולות לשנות זאת את!! אז אני במקומך הייתי אומרת להן שחלאס כאילו בעיה שלהן שהן לא אוהבות אותו אבל של א יפריעו לך!!!

למעלה