שירשור פרק 94!

נעמקה19

New member
וואו פרק יפה ../images/Emo8.gif

ממש אהבתי. למרות שאני בכלל לא מבינה את הקטע של הלמדא קלאוד
למה לעזעזל זה אמור לעניין אותנו שאחותה של נטשה עזבה את הלימודים?! אנחנו בכלל לא מכירים אותה... וסוף סוף לדגנית יהיה תפקיד! טרלהללהה!!
אבל דדי ממש מניאק! רק שהוא צריך אותה או שהיא עומדת לכעוס עליו הוא מתחיל לגלות לה דברים
טמבל! ומי זה המסכן ששכב שם בסוף?

ofirush17

New member
אני לא הבנתי כמעט כלום מהפרק ../images/Emo67.gif

אבל לפי מה שהבנתי היא בת דודה של נטשה ולא אחותה...!

Jedi Force

New member
כדי שנבין...

שמשהו מיסתורי קורה לבת דודה של נטשה. אז כל הקטע שהיא עזבה את הלימודים בבוסטון "מכסה" על זה ורק מוסיף מיסתורין.

segalben7

New member
בטח...

בטח בת דודה של נטשה קשורה איכשהו ליהלום שניני ואדם צריכים למצוא...

Seas Girl

New member
פרק 94 ../images/Emo163.gif

הפרק היה טוב... למרות שלדעתי היו פרקים הרבה יותר טובים... כל פרק יש קטע של המסכות... אבל שוב אין אפילו רמז מי הם... בקיצר הפרק היה בסדר... ודורי מזה מסכן עד שהלך לו עם ניצן... ציון לפרק- 7.5

Rioter

New member
חחחחחחחחחחחחחח פרק מצחיק. ../images/Emo6.gif

תגובתי על הסצנה בסוף: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. - נרגעת - אבל הם לא שרו כמו פעם! חחח וואי, זה ענק. ובכן, ובנוגע לפרק. הרבה צחוקים, וניצן התלבשה היום ממש יפה. (מלבד החגורה המוזרה שלה, היא התלבשה ממש יפה!), והצהוב של דורי עשה לי כואב בעיניים.
והנה ספויילר לקוראי הארי פוטר -
אה.. דמבלדור! דמבלדור במקדש! חהחה! הוא היה כזה מותק
! לא הראו היום את אבי-מיקה וגם את איה עם הבדואי הגלמוד שלה. והבתדודה ההיא של נטשה מממממששששש מוזרה.
היא נראית כמו אימא שלה, יש לה קמטים וכל זה. ואני לא מבינה מה הסיפור... ביג דיל.. בסה"כ עזבה את הלימודים. זה לא שהיא רצחה מישהו, או נכנסה להריון. אז לימודים. בסדר. זכותה. חחח וואי, אני רוצה לראות שוב את הסצנה של הכמרים-המזמרים. זה כזה קורע!

Rioter

New member
אה... נכון. O:

*נטשה, לא עם רוני
. חחחחחחחחחח וואי, המטה סקורפיו הזה... חחחחחחחח..

chen010189

New member
את וביקי קורעות אותי../images/Emo6.gif!

היא: "שמתם לב שאדם הגיב רק כמה שניות אחרי שרותם העיפה עליו את החרדל?" את: "הם לא שרו כמו פעם!" אולי גם תתחילו לשים לב אם יש נמלים על הרצפה בסטודיו של נטשה?

Rioter

New member
חחחחח, אבל יש לזה סיבה.

אנחנו שמות לב למה שאנחנו רוצות לשים לב, למה שמעניין אותנו. זה לא שאנחנו מחפשות להיות קטנוניות (
) על דברים וכאלה....
זה פשוט.. הם לא שרו כמו פעם! אוף.
(די, חן, את חייבת להודות שזו הסצנה הכי מצחיקה שהייתה בתולדות השמינייה!)

Rioter

New member
נו, הסקסיים האלה, החברים של המסכות.

האלו ששרו בצורה קורעת במקדש הזה
!

dollzy

New member
סקסיים!!!!! XDXDXDXDXDXDXD

הרגת אותי!! ושיר הקטנוניות שולטת!

למעלה