שירשור פרק 94!

hilasapir

New member
אהמ...

כן גם אני שונאת את דניאל יותר ויותר והאדום היה לו תפקיד מרכזי בקת כנראה....

segalben7

New member
עאלק קצר...

זה הפרק הכי ארוך העונה... הוא נגמר בשעה שלוש בדרך כלל הפרק נגמר בחמישה לשלוש...

KiShKooSh

New member
או... סוף סוף הסודות מתגלים../images/Emo8.gif

צפו לטוב

Fuhrer

New member
הידעת ? חצי ספויילר../images/Emo58.gif

את הזקן הזה המפקד של הסקורפיו משחק מיקי גבע חחח (כתוב בתסריט )

chen010189

New member
היא תספר לך, לא אתה לה../images/Emo6.gif

למה כל כך התלהבתי לדעתך מהאיש עם הזקן? כי היינו שם אמנם לא בפרקים האלה, אבל היינו העיקר הראו את אוולין

nWkobi

New member
איזה פרק מדהים!

מה בת דודה של נטשה רוצה ממנה ולמה היא מסתירה את זה כל כך? מי הביא את איה לחדר של המסיכות ומה הקטע עם העקרב? ואני חייב לומר שניצן ממש מניאקית כלפי דורי,אני מבין אותה אבל אני לא...אני מבין אותה שהיא רוצה כנות, וזה באמת אולי הדבר הכי חשוב ביחסים פרט לנאמנות אולי. אני לא מבין אותה כי דורי באמת בא והסביר לה יפה שזה לא קשור רק בו כי אם כן הוא לא היה חושב פעמיים אם לספר לה,אז היא יכלה להיות יותר מתחשבת קצת.

hilasapir

New member
אהמ..

מה בת דודה של נטשה רוצה ממנה ולמה היא מסתירה את זה כל כך? היא רוצה מקום לגור...כלומר היא מפחדת שהמשפחה שלה תדע על המצב שהיא נמצאת בוא מי הביא את איה לחדר של המסיכות ומה הקטע עם העקרב? העקרב זה שיטה עם הרבה מאוד סבל להריגה....ולא ראיתי את איה שם אבל אם היא שם זה אומר שאולי היא הבאה בתור עם העקרב? ולגבי ניצן....היא נראה לי סתם משחקת אותה עקשנית חחח....טוב גם ככה הקשר הזה היה חסר סיכוי דורי "צובע את עצמו" כדאי להיות איתה....

פרק מגניב

גיורא רשם באתר הרשמי שהעקרב השחור אמיתי במאת מגניב!! הם השיגו גם את הג'וקים וכל השאר מהמקום ההוא שמה

onn11

New member
האמת המרה והמתוקה-חצי ../images/Emo58.gif

הקטע האחרון של הפרק בתסריט. כפי שאתם שמים לב,הוא נערך: עשרות ניצבים עומדים בגלימות שחורות במעגל באולם הגדול...בתוך המעגל סנדת עץ עבה והגבוהה שאליה עקוד איש צעיר כבן 30 לבוש כולו לבן... ידיו קשורות בחבלים לעץ וכך גם רגליו.... על המרפסת המשקיפה את הסצנה יושב "הזקן"... (מיקי גבע מאופר להראות זקן ביותר) בגלימה ירוקה שיער לבן ארוך ופנים קמוטות... מבטו קפוא. הוא מחזיק בידו השמאלית מטה מוזהב שבו משובצים שישה יהלומים ירוקים... המצלמה מגלה שבין ה 5 ל 6 יש מקום ליהלום נוסף... (כך שהמטה מכיל 7 יהלומים ירוקים ואחד חסר)... האנשים במעגל מתחילים לסוב סביב העקוד... שרים שיר מיסטי... שלושת מכרנו ממטה סקורפיו מסיטים את הוילון ומגיעים לבמה הריקה... נעמדים במרכזה... מספר 1 בין שני האחרים... השיר מתגבר... האנשים מפנים מעבר במעגל... מספר 1 הולך לעבר העקוד... השיר מתגבר... ואז מרים יד למעלה ושקט משתרר.. העקוד בוכה על חייו... מספר 1 מביט מעלה לעבר המרפסת... הזקן מכה במטהו פעם אחת... ואז עוד שתי פעמים... מספר 1 מוציא מגלימתו קופסה שחורה מבריקה... בתוכה שוכב עקרב ארסי.... הוא מקרב את העקרב לפניו של העקוד... שומעים צרחה איומה ומקפיאת דם...

Fuhrer

New member
עוד שנייה אני יעלה משהו לפורום

תגידו לי מה דעתכם ואם זה מתאים ל100

למעלה