שירשור פרק 705

axnholic

New member
שירשור פרק 705

לי יש עוד זמן עד שאני אקבל בדואר מהדודים, אבל מה איתכם?

../images/Emo2.gif

אתה מקבל את הפרקים על קלטת?! מגניב לך! אני גם רוצה

axnholic

New member
זה בצחוק?

קשה לדעת עם אדם ציני או לא דרך האינטרנט...

cardboardman

New member
חחחח

כבר חשבתי בא מטוס ומצניח לך קלטת של מופע שנות ה70 כל שבוע..

cardboardman

New member
../images/Emo58.gif

חמוד.. שוצי הכלב חוזר לכל מי שהתעניין פה עליו על מה קרה לו.. הוא פשוט התחבא כל הזמן..חחח

I lOvE cAkE

New member
וואי ../images/Emo58.gif

שוצי חוזר!!! איזה אדיר!!! אני ראיתי רק את הראשון... ומנסה לקבל את השני והשלישי... אבל שמעתי לעצה של טלי... נראה לי שהרבה יותר עדיף לראות קבוע בטלויזיה מאשר בדרכים אחרות... אבל... לא יודעת מה אני יעשה... זה חזק ממני... =) אולי אני בסוף יחליט לראות גם וגם... למרות שאת הפרק האחרון אני כל כך רואה על מסך גדול!!! ובוכה בוכה ובוכה ובוכה ובוכה... אני לא מאמינה שעוד 21 פרקים בערך... זה נגמר... =(

כן אפרופו ../images/Emo58.gif

אפרופו שוצי... מי זה הכלב הזה?! אני לא זוכר שהיה להם כלב? הבנתי מהפרק שהיה להם לפני שנה ואז הוא נעלם, אגב, התירוץ שהוא התחבא מתחת לבית הוא תירוץ מפגר... מצחיק אבל מפגר לסדרה.. כאילו הכלב נעלם במציאות או משהו כזה, או שהחליטו להחזיר אותו אבל למה בתירוץ כזה עלוב? בכל מקרה... אני ממש לא זוכר שהיה כלב .. באיזה עונה הוא היה? ולכמה פרקים?

cardboardman

New member
חחח בטח שהיה

היה להם כלב כשלקיטי נפסק המחזור והיא בכתה כל הזמן שאין לה יותר למי לדאוג ואז רד הביא לה בהתחלה דג ואז כלב.. אם אני לא טועה זה הלך ככה.. לגבי העונה והפרק אני לא בטוח אבל אני אבדוק וארשום פה והתירוץ באמת מפגר אבל למי באמת אכפת? העיקר שהוא חזר

axnholic

New member
705 ../images/Emo58.gif

סוף סוף ראיתי את הפרק. שוצי! שוצי! שוצי! קיטי הפחידה אותי בפרק, היא נראתה כמו המחנכת שלי כשהיא עשתה טאי צ'י, והמחנכת שלי נראת ככה כל הזמן*צמרמורת* LOOK A ROBOT! מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של קלסו וקופים? אהבתי את הקוף שיש לו אקדח טעון. באמת התאכזבתי לראות את המשרד של הייד. ציפיתי כבר לראות כמה עטיפות של תקליטים... בודהה בוב! לא בודהה באדי!

axnholic

New member
אמממ...

look, a .... בודהה, באדי.... זה לא מובן בלי פסיקים. אני אשתדל לפסק מעכשיו.

למעלה