שירשור פרק 4...!!

בת 1986

New member
שירשור פרק 4...!! ../images/Emo13.gif

איך היה? מה היה? נהנתם?... שרשרו לפה...!!

בת 1986

New member
דנה עדיני 3> 3>

איזה כיף שהיא בסדרה הזאת... וואוו היה פרק ממש יפה... זוהר הזאת מהממת...!! סדרה מעולההה

אני מאוד נהנתי.

הסדרה מתחילה לקבל גוון קצת אפלולי ועמוק יותר... הסיפור עם אבא של שירי והניסיונות שלה להתנער מהתדמית ומהעבר שלה, פשוט מעולים ומאוד מעוררים הזדהות. הקטע עם דניה וזוהר קצת לא ברור. הוא ממש פדופיל, הבחור. ומה שמצחיק זה שזוהר מתעלמת מכל העסק. מדברת איתו כרגיל, בתמימות, באדישות, כאילו לא קרה כלום. זה אמור להדליק לה איזושהי נורה אדומה, לא? אגב, הדמות של זוהר מאוד שטחית. אני חושב שהסדרה צריכה להתעסק יותר ברגשות שלה, בחיים שלה, במה שהיא חושבת. חוץ מזה שהיא משחקת משעמם- ההבעה שלה וגוון הקול לא משתנים לרגע. הו, והסיפור של גולי ואבא שלה.. דנה איבגי שחקנית אדירה (אגב, שמתם לב שבקרדיטים כתוב דאנה? מה זה אומר?). כל תפקיד שהיא עושה, היא עושה אותו טוב. סדרה משובחת.

yyoossii111

New member
סידרה שממש כיף לראות אותה!!

באמת הסידרה הזאת מעולה ...כל סיפור שמה מענין!!

B a 7 a K

New member
אחחח, איזה פרק.

ראיתי מקודם - כמה טוב שיש מקס.
בכל מקרה - פרק מצויין. וזה תמיד נגמר לי מהר מדי. בדרך כלל באיזו תגלית חדשה על בני.
רק אני כבר מת לדעת מה הסיפור דווקא עם תומס ונעמה? ודווקא ממנו התעלמו כבר שני פרקים. הסיפור בין בני ושירי נראה מדהים. לא ייאמן כמה איתי תורג'מן משכנע. נורא אהבתי את בני בהתחלה, וכשהוא דיבר עם שימי כמו עבריין אתמול, וגם היום עם אחיו, זה התחלף מאוד מהר לפיקפוק וחוסר חיבה. יפה לו!
אניה בוקשטיין מתגלה במלוא הדרה כשסוף סוף רואים אותה בסדרה רצינית כשהיא משחקת דמות בעלת מאפיינים של יותר משטיח (הו... תמרה תמרה התמימה, כמה טוב שנעלמת מעל מסכינו יחד עם כל הבזיון ההוא! מתנצל בפני כל אוהבי השיר שלנו. טוב, בעצם לא.
). גולי וגידי - טוב, ד[א?
]נה אבגי היא אחת מאהבותיי הקולנועיות. כל מילה מיותרת.
יורם חטב מעולה. זה שילוב מצויין. אפילו הדמות של החבר (שמשחק יותם ישי מצויין) מהצבא, שהיא כביכול דמות שולית, מקבלת עומק בפרקים האחרונים (והצחיק אותי - לראשונה צחקתי ממש חזק בסדרה, הקטע עם הזקן
). אוהב את זה. וכן... לצערי אני כבר יודע מה רוצה גידי מגולי. או לפחות "ניחשתי" (הו, כמה שהיה קשה
) ע"פ קריאת התקציר של פרק 6, אאל"ט (אל [!] תעשו את זה). הוא נותן רמז מאווווווד עבה, צריך רק לראות את מה שאשתו החדשה (כנראה?) אמרה לו בפרקים הקודמים ולקרוא את זה, ואתם כבר תעשו אחד ועוד אחד בלי לרצות בכלל. ממתי יש ספויילרים בתקצירים?
בקיצור, חבר'ה, תסמכו עלי - זה הולך להיות אפילו יותר מעניין. דניה וזוחר/זהר/זויה - מתחיל לסקרן. אני חושב שדניאל קרטס רק התפתחה עם השנים ואף למדה לשחק.
לגביי ההערה בנוגע למונוטוניות של הקול שלה והשיעמום שהיא יוצרת - אני חושב שזה חלק מהדמות. חיילת שבוזה, בסך הכל אדם 'רגיל' (בניגוד לכל שאר הסיפורים האחרים, אם תחשבו על זה - בהם יש כל מיני דמויות יוצאות דופן). אדם משועמם, שמוצא לו חבר לשיחה שהוא לא מכיר מארץ אחרת. וזה כל העניין. היא אמורה להיות משועממת ומשעממת. אחרת איך תסבירו את זה שהיא מנהלת קשר מתמשך עם בחור רוסי שגר בארה"ב בכלל ואף ללא ויזה? מורכב. הוא מרתק אותה. היא הדמות המשעממת יותר. לפחות בינתיים. זה כנראה ישתנה בהמשך, והנרי דוד
- וואו. מתעלה על עצמו. מי בכלל זוכר שהוא וזוריק מ"מרחק נגיעה" הוא אותו בן אדם? משכנע, טוב. פשוט טוב. כמו רבים מכם, גם אני אהבתי את ההצטרפות של דנה עדיני
- רוני לסדרה, שהפיחה חיים באיזור ה...מת יותר של השיחות (כן, כמו שאמרתי קודם - החדר של זהר), ואני חושב שזאת גם המטרה. נחכה ונראה לאן זה התפתח. תומס, נעמה, הרצי ועידו - אוף, לא ראיתי מספיק. וזה מעניין אותי. אורי גוטליב בתפקיד 'רציני' גורם לי להעריך אותו מאוד גם בתור שחקן ולא רק בתור קומיקאי. משאר השחקנים לא כ"כ הצלחתי להתרשם. על עידו, כמובן שלא מדברים, נו.
מותר לו לשחק גרוע, הוא ילד. והוא רוצה קורקינט כתום.
אותי מעניין מה הוא אמר להרצי שקרה עם אבא במקלחת. למה זה נשמע לי נוראי?
ולמה נראה כאילו הם רוצים שאני אחשוב ככה, ובסוף אני אהיה מופתע? (או שלא?) נחיה ונראה. מעניין אותי, באמת. מפרק לפרק ה"תיאבון" גדל. איזה כיף. כמה זמן שזה לא קרה לי.

בת 1986

New member
וואוו ../images/Emo45.gif סיכמת מעולה... מסכימה עם כל מילה

כל הכבוד!!

talytal

New member
אחלה סידרה. פשוט טוב.

מאז "מרחק נגיעה" לא נהניתי ככה מסדרה ישראלית. ממש כל הכבוד. ראיתי את כל הפרקים ברצף בסופ"ש ביס מקס, אז אין לי מושג מה קרה באיזה פרק, אבל הסיפור שכרגע מושך אותי יותר מכולם הוא זה של בני ושירי - משחק מעולה, איתי תורג'מן פשוט משכנע, מפחיד, מרגש ומרתק בו זמנית, וגם מאניה בוקשטיין יוצאים דברים ששכחתי שיש בה. והנרי דוד - בינתיים אין לדמות מספיק עומק ועוד לא מבינים מה הסיפור שלו, אבל הבחור הזה יודע לשחק! שום דמיון לזוריק, וזה רק טוב. מראה על מגוון ויכולת. בינתיים הסיפור של תומס ונעמה עושה לי קצת צמרמורת, אבל אני חייבת להודות שאורי גוטליב מצליח להפתיע אותי. לפעמים מתפלקות לו הברות מסוימות והבעות פנים שמזכירות לי אותו בתכניות כמו "מועדון לילה", אבל דווקא זה מדגיש לי את הפער בין המציאות למשחק. כל הכבוד. דנה איבגי קצת מעצבנת אותי, ואת יותם ישי (שמשחק את איתמר) אני מכירה מהצבא! כל הכבוד לו שהוא סוף סוף קיבל תפקיד ראוי. הגיע הזמן. בסיכומו של עניין - באמת סדרה טובה. התמכרתי.

בת 1986

New member
טליטל... רודפת אחריי אה?...

סתם... באמת אחלה סדרה..!!! מחכה כבר לפרק הבא.. וגם אני מאז מרחק נגיעה לא נהנתי מסדרה ישראלית ככה...!! אולי זה בגלל הנרי? סתם... לא רק.. בגלל הסיפורים, התוכן, הפשטות והאיכותיות!! ללא ספק... צפיה מהנה... לפחות פה יש 50 פרקים ולא רק 8..

talytal

New member
מצחיקולה! מסתבר שיש לנו טעם דומה, הא? ../images/Emo6.gif

האמת, לא עמדתי להתחיל לראות את זה, כי אין לי זמן לסדרה שמשודרת כל יום כרגע, אבל אחרי הפרק הראשון כבר לא יכלתי להפסיק... היא באמת עשויה מעולה. אה, ועניין ה-50 פרקים זה פיקציה, כי כל פרק זה סך הכל איזה 25 דקות... זה עובר כל כך מהר שלא שמים לב בכלל. בסופ"ש האחרון ראיתי את כל הפרקים ברצף, וזה היה הכי נחמד. כמו סרט שבועי. נראה לי שככה אני אעשה קבוע. אה, ושמעת שבכלל לא בטוח שתהיה עונה שנייה למרחק נגיעה? איך ביאסו אותי!

בת 1986

New member
לא שמעתי.... אבל

תכלס היה לי ברור שלא תהיה עוד עונה... גם הנרי נראלי ממש עסוק עכשיו בדברים וזה... בכלופן הלוואי שתהיה!!

למעלה