אחחח, איזה פרק.
ראיתי מקודם - כמה טוב שיש מקס.
בכל מקרה - פרק מצויין. וזה תמיד נגמר לי מהר מדי. בדרך כלל באיזו תגלית חדשה על בני.
רק אני כבר מת לדעת מה הסיפור דווקא עם תומס ונעמה? ודווקא ממנו התעלמו כבר שני פרקים. הסיפור בין בני ושירי נראה מדהים. לא ייאמן כמה איתי תורג'מן משכנע. נורא אהבתי את בני בהתחלה, וכשהוא דיבר עם שימי כמו עבריין אתמול, וגם היום עם אחיו, זה התחלף מאוד מהר לפיקפוק וחוסר חיבה. יפה לו!
אניה בוקשטיין מתגלה במלוא הדרה כשסוף סוף רואים אותה בסדרה רצינית כשהיא משחקת דמות בעלת מאפיינים של יותר משטיח (הו... תמרה תמרה התמימה, כמה טוב שנעלמת מעל מסכינו יחד עם כל הבזיון ההוא! מתנצל בפני כל אוהבי השיר שלנו. טוב, בעצם לא.
). גולי וגידי - טוב, ד[א?
]נה אבגי היא אחת מאהבותיי הקולנועיות. כל מילה מיותרת.
יורם חטב מעולה. זה שילוב מצויין. אפילו הדמות של החבר (שמשחק יותם ישי מצויין) מהצבא, שהיא כביכול דמות שולית, מקבלת עומק בפרקים האחרונים (והצחיק אותי - לראשונה צחקתי ממש חזק בסדרה, הקטע עם הזקן
). אוהב את זה. וכן... לצערי אני
כבר יודע מה רוצה גידי מגולי. או לפחות "ניחשתי" (הו, כמה שהיה קשה
) ע"פ קריאת התקציר של פרק 6, אאל"ט (אל [!] תעשו את זה). הוא נותן רמז מאווווווד עבה, צריך רק לראות את מה שאשתו החדשה (כנראה?) אמרה לו בפרקים הקודמים ולקרוא את זה, ואתם כבר תעשו אחד ועוד אחד בלי לרצות בכלל. ממתי יש ספויילרים בתקצירים?
בקיצור, חבר'ה, תסמכו עלי - זה הולך להיות אפילו יותר מעניין. דניה וזוחר/זהר/זויה - מתחיל לסקרן. אני חושב שדניאל קרטס רק התפתחה עם השנים ואף למדה לשחק.
לגביי ההערה בנוגע למונוטוניות של הקול שלה והשיעמום שהיא יוצרת - אני חושב שזה חלק מהדמות. חיילת שבוזה, בסך הכל אדם 'רגיל' (בניגוד לכל שאר הסיפורים האחרים, אם תחשבו על זה - בהם יש כל מיני דמויות יוצאות דופן). אדם משועמם, שמוצא לו חבר לשיחה שהוא לא מכיר מארץ אחרת. וזה כל העניין. היא אמורה להיות משועממת ומשעממת. אחרת איך תסבירו את זה שהיא מנהלת קשר מתמשך עם בחור רוסי שגר בארה"ב בכלל ואף ללא ויזה? מורכב. הוא מרתק אותה. היא הדמות המשעממת יותר. לפחות בינתיים. זה כנראה ישתנה בהמשך, והנרי דוד
- וואו. מתעלה על עצמו. מי בכלל זוכר שהוא וזוריק מ"מרחק נגיעה" הוא אותו בן אדם? משכנע, טוב. פשוט טוב. כמו רבים מכם, גם אני אהבתי את ההצטרפות של דנה עדיני
- רוני לסדרה, שהפיחה חיים באיזור ה...מת יותר של השיחות (כן, כמו שאמרתי קודם - החדר של זהר), ואני חושב שזאת גם המטרה. נחכה ונראה לאן זה התפתח. תומס, נעמה, הרצי ועידו - אוף, לא ראיתי מספיק. וזה מעניין אותי. אורי גוטליב בתפקיד 'רציני' גורם לי להעריך אותו מאוד גם בתור שחקן ולא רק בתור קומיקאי. משאר השחקנים לא כ"כ הצלחתי להתרשם. על עידו, כמובן שלא מדברים, נו.
מותר לו לשחק גרוע, הוא ילד. והוא רוצה קורקינט כתום.
אותי מעניין מה הוא אמר להרצי שקרה עם אבא במקלחת. למה זה נשמע לי נוראי?
ולמה נראה כאילו הם רוצים שאני אחשוב ככה, ובסוף אני אהיה מופתע? (או שלא?) נחיה ונראה. מעניין אותי, באמת. מפרק לפרק ה"תיאבון" גדל. איזה כיף. כמה זמן שזה לא קרה לי.