שירשור פרק 30.

Slow Cheetah

New member
שירשור פרק 30. ../images/Emo47.gif

נראה לי שאני כל יום אעשה לפני שידור הפרק 'שירשור פרק', כדי שלא יהיה יותר מאחד לכל פרק..

uuu8

New member
וואייייייייייייייייי ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

איזה פרקקקקקקקקקקק!!! זוט בי פרייזד! רק יש לי בעיה קטנה...בקניון היו הרבה יותר אסירים לאן כולם נעלמו פתאום?????? ו......איך זוט הצליח להכנס לשם???? הרי יש שומרים??? (יש מצב שזה חלום שחולם השומר או שהפרק המיוחל הגיע?)
זה לא זוט נכון?..........די לא יותר מזה כי אני יודע שלמרות ששמתי ספוילר כולם קוראים את זה חחחחחחח

Slow Cheetah

New member
איזה פרק יפה! ../images/Emo99.gif

בריי ואמבר משלימים, אחרי שפרייד אומר לבריי בפירוש שהוא לא שכב עם אמבר. טאי-סאן מחליטה להישאר עם השומר כדי לטפל בו. כולם כועסים על אבוני.
זוט מתגלה לצופים ולשומר..
נד נעלם. טלי, קיי.סי ואנדי כורתים ברית-דם, והופכים "לבני משפחה". אלי מחביאה את לוק בעזרת סלין, וקיי.סי טלי ואנדי רואים אותו, ונשבעים לא לגלות.
זה לא זוט, זה בריי, נכון?

קטרפי

New member
לשניכם ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

זה היה זוט, אבל הוא לא היה אמיתי, אלא רק בדמיון של השומר. בריי יופיע מחופש לזוט רק בעוד שני פרקים.

אני בעד...

אשרייך, תעשי ככה. מהיום זה התפקיד שלך, לעשות שרשור פרקים כל יום ביומו. אני נותן לך את בירכתי.

Slow Cheetah

New member
תודה. ../images/Emo3.gif

נראה לי שלפי מה שאני עושה, אני גם כותבת את תמצית הפרק.

Slow Cheetah

New member
אוקיי, אני אסכם את זה ככה:

כל יום לפני שידור הפרק, אני פותחת שירשור לפרק שיהיה, רק בשביל שמישהו אחר לא יפתח. אחרי שזה משודר, אני אלך לכתוב את התמצית של מה שהיה בפרק [את הדברים הכי מעניינים וחשובים], ומי שרוצה בנוסף לדעת עוד מה היה, שיגיד, ואני או מישהו אחר נוסיף מה עוד היה..
הבעיה, שאני לא יודעת מאיפה אני יכולה להביא תמונות מהפרק, אז מישהו יצטרך להגיד לי מאיפה אני יכולה להביא, או לקחת יוזמה ולשים בקביעות לכל שירשור לפרק שאני אפתח תמונות מהפרק.
אני מניחה שעכשיו הפורום יהיה יותר מסודר.

צוף בו

New member
כן. מי שבא בסוף זה זוט.

יאוו איזה עיניים!!! הייתי פשוט מהופנטת אליהם. מרחוק זה נראה כאילו יש לו רק אישונים והשאר לבן. גם לי בא כאלו

YaRoN Tribe

New member
../images/Emo4.gif

הרסת לכל מי שלא ראה את כל הפרקים. אף אחד לא אמור לדעת שזה לא זוט האמיתי / מתחזה / משהו כזה...

למעלה