נמנמ ../images/Emo58.gif320
פרק טוב. כנראה שכשמעבירים את הפוקוס מדמויות משעממות כמו קלייר והירו[למרות ששליש פרק היה עליו] הסדרה הזאת מסוגלת לממש את הפוטנציאל שלה[ויש לה, למרות מה שהחצי הראשון של העונה והעונה הקודמת הראה]. הייתי מעדיף שימשיכו לשים את הפוקוס על מאט, נוח ונייתן, ויפסיקו לתת זמן מסך כל כך גדול להירו, אנדו ולהתבכיינויות של קלייר. ה"מוות" של טרייסי היה אחד הקטעים היותר טובים בסדרה, גם מבחינת אפקטים, גם מבחינת הפיתוח של הדמות שלה, שסוף סוף עושה משהו לטובת מישהו אחר. בכלל הפגישה שלה ושל מייקה נעשתה בצורה טובה[למרות הגילוי הצפוי למדי שהוא זה rebel], ואהבתי את השיחות שלהם. אני מקווה שעכשיו שגילינו מי זה rebel ימשיכו להשתמש בו כי הכוח שלו מגניב מדי בשביל להעלים אותו ללימבו שוב, ונראה לי שהוא למד כמה דברים מסוף העונה הקודת[נגיד, אם אתה חושב לפני שאתה פועל יש סיכוי יותר קלוש שתמות]. ועדיין יש לי תקווה שטרייסי לא מתה. אם הכותבים הולכים לכיוון שאני חושב שהם הולכים, הם משתמשים בכוח שלה כמו שאייסמן מאקסמן משתמש בו בשנים האחרונות בקומיקס - הוא יכול לרפא את הגוף שלו כשהוא נמצא במצב של קרח. מקסימום, תמיד יכולים להחזיר את אלי לרטר כברברה
. המוות של דפני היה מיותר. למה להחזיר אותה לפרק אחד רק כדי להרוג אותה[שוב] בצורה הכי מדכאת שאפשר? קיוויתי שהיא ומאט יהיו ביחד בסופו של דבר, חבל שזה לא יקרה. הירו היה משעמם כרגיל. רק עכשיו עם כוחות שלא עובדים לגמרי. גם ככה הכוח שלו חזק מדי כשהוא פועל בעוצמה מלאה. אני רק מקווה שהיום שבו אנדו הורג אותו יגיע בקרוב, וששניהם יצאו מהסדרה[ואם אפשר לקחת את קלייר איתם]. כל סצנת המרדף אחרי אנג'לה היתה מגניבה, מהחלום שהציל אותה ברגע האחרון, לפגישת מלאת ארס עם "חברה", וההצלה שלה ע"י פיטר שאיכשהו תמיד מגיע ברגע המתאים. עכשיו רק נשאר לראות מה נסגר עם סיילר[הוא לא היה בדירה של דנקו בסוף הפרק הקודם והשאיר לו ארנב מפוחלץ על השולחן?] ונייתן וקלייר שעדיין מעופפים להם מחוץ לחלון החדר שלה בקוסטה ורדה, ולקוות שמישהו יפיל את דנקו בקרוב.