שירשור פרק 20

Sandro

New member
דעות ../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק בלי תרגום, אז לא הבנתי במאת האחוזים את הדיאלוגים השנונים של אנג'לה פטרלי עם נוח. סוף סוף ראינו איך הכוח של אנג'לה יכול לעזור לה, היא חולמת את העתיד והיא יודעת מה הולך לקרות, אז היא ידעה שפיטר יציל אותה. עם זאת, כמה דברים לא היו ברורים לי, פיטר נגע באנג'לה - מדוע כוחו לא השתנה לכוחה של אנג'לה? הריי הוא יכול להחזיק בכוח אחד בכל פעם.. למה הירו לא יכל להשתמש בכוחו של הטלפורט? מייקה הוא המורד, צפוי. טרייסי סטראוס מקריבה את עצמה? לא ראיתי את זה בא.. אבל בסוף ראינו את טרייסי ממצמצת אחרי שהיא פורקה לחלקים.. האם אנחנו עדים ליכולת מיוחדת נוספת של טרייסי? אולי כמו סיניסטר מאקס מן או פיקורו מדרגון בול Z.. הפך למעניין.. נראה מה יתפתח. סך הכל פרק לא רע בכלל, מקווה שיחזירו גם לפיטר את הכוח.

תשובות... :)../images/Emo58.gif

אנג'לה אמרה לנוח שיעזור להם לתפוס את 'ראבל', כדי שיסמכו עליו שם. הוא אמר שראבל עוזר לה (לאנג'לה) לברוח כל פעם מחדש, ושללא עזרתו היא עלולה להיתפס. והיא אמרה שהיא תמצא דרכים אחרות להימלט מהם. באמת סופסוף רואים את הכוח שלה בפעולה! בשעה טובה^^ ופיטר צריך להתאמץ כדי לקבל את הכוח של הבנאדם השני. לא מספיק המגע, הוא צריך להתכוון לקחת את זה. והירו לא יכל להשתמש בכוחו של הטלפורט, כי התינוק לא היה חזק מספיק בשביל להחזיר לו את *כל* הכוח שלו בחזרה.

../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo58.gif

המוות של טרייסי היה מדהים!!! היא הקפיאה את כל הסביבה שלידה, ומתה תוך כדי.
ואח"כ היא עוד מיצמצה בעיניה, גם אחרי שקפאה והבנזונה ההוא ירה בה
והמוות של דפני היה כ"כ כואב ופתאומי!!!!
הייתי בטוח שהיא חיה, נושמת, באמת הלכה לחיות את חייה!!!! אפילו רואים אותם חוזרים ביחד, נהיים זוג... ואז - בום! מבינים שזה פנטזיה של מאט, ומראים את המציאות... דפני מתה.
אהבתי את הבריחה של אנג'לה פטרלי, לפחות פיטר סלח לה - וכעת הם משתפים פעולה. 'ראבל' זה מייקה!!!!
התבגר, הנערון הזה, הא? ^_^ טרייסי הקריבה את עצמה בשביל שמייקה יצליח לברוח. ועכשיו זה ברור איך מייקה יכל להשתלט על כל המחשבים לאורך כל העונה. והתינוק של מאט פארקמן חי!
והחזיר להירו ת'כוח שלוווו!!! |הידד|. וזהו. אני מניח.

../images/Emo58.gifאני חושבת שאתה טועה

דפני לא מתה! ויש לי שאלה- איך אבא של קלייר והשוטר ההוא לא קפאו גם?

../images/Emo58.gif עכשיו ראיתי שוב ולגבי דפני אתה צודק

אבל עדיין יש לי הרגשה שזה לא הסוף...

../images/Emo58.gifכי...

היה טווח הקפאה, עובדה שמייקה רץ מהר והספיק לצאת מהטווח הזה! ונוח והשוטר הגיעו אח"כ. :)

nk29

New member
../images/Emo58.gif שמתם לב?.

הפרק היה נטול קלייר, סיילר ופיטר (למעט עשר שניות שראו אותו במעלית....), והפרק היה מדהים!!! עמוס אפקטים מקסימים (אני מושפע ממנחם בן באח הגדול.... חחחחחחח), וסופסוף קידום עלילה, במותה של דפני ובחזרתו של מייקה - אגב, מה שם השחקן??....

Freemee

New member
פרק טוב! ../images/Emo58.gif

וואי דפני באמת מתה? איזה בעסההה
דווקא היא רציתי שתשאר. אז איך בעצם היא הייתה בפנטזיה של מאט? וגם דיברה איתו ואמרה לו שהיא עדיין בבית החולים? לא הבנתי בדיוק איך זה... אם היא מתה.. טרייסי מתה? מה זה המצמוץ הזה? האמתי שבחצי השני של העונה היא הייתה דמות די מוזרה וראו שאין כל כך הרבה מה לעשות איתה אבל לפחות מתה יפה... בכלל פרק מגניב וכמו שאמרו מתחת, לא צריך קלייר או פיטר או סיילר כדי ליצור פרק טוב.

juggernaut

New member
תשובות

דפני מתה בשניה שהוא סיים את הפנטזיה היא גססה כל הזמן הזה שהם היו בחלום וכן טרייסי מתה. היא לא מיצמצה, היא בכתה. ירדה לה דמעה. למרות שהיא מקרח אז...what up?

שלוקמן

New member
../images/Emo58.gifלפי דעתי דפני

לא מתה היא נשארה בחיים... חחכו שהקרח ימעס... ואולי היא תחייה...

juggernaut

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

סופסוף הולכים דברים. אז לא ראינו את ניית'ן קלייר או סיילר אבל היי - הירו יכול לעצור את הזמן שוב!!!! אין יותר מאושר ממני כרגע. אני בטוח שגם הטלפורט יחזור מתישהו. הקטע עם דפני היה מגה עצוב וכמו שכבר אמרתי - טרייסי מתה אבל אחרי שהיא התפוצצה, היא הזילה דמעה. מה שקצת מוזר כי היא אמורה להיות קפואה. למה היא לא יכולה להיות כמו אייסמן? שאת כל הגוף שלו מקיפה שכבה של קרח שמגנה עליו. זה היה יכול להיות טוב.

nk29

New member
לפי מה שאני זוכר (ספוילר)

בסוף פרק 19 ממשבסצנות האחרונות - רואים את דנקו בבית שלו, ואת סילאר בצללים, באותו בית... אז כנראה שזה סילאר... מה שהיה מעניין יותר זה הצורה שבה הוא הגיש לדנקו את המתנה... כאילו זה בובה בתוך תיאטרון.... ועדיין, כתבתי את זה כבר, פרק חזק (אחד החזקים העונה), שהוכיח שאפשר בלי סילאר, פיטר קלייר ונייתן.

necky

New member
../images/Emo58.gif

בפרק 19 סיילר אומר לאבא שלו שהוא כבר יודע מה המטרה שלו האם המטרה שלו היא לתפוס את בעלי הכוחות ולהגיש אותם על מגש לדנקו?

Mr Sinister

New member
נמנמ ../images/Emo58.gif320

פרק טוב. כנראה שכשמעבירים את הפוקוס מדמויות משעממות כמו קלייר והירו[למרות ששליש פרק היה עליו] הסדרה הזאת מסוגלת לממש את הפוטנציאל שלה[ויש לה, למרות מה שהחצי הראשון של העונה והעונה הקודמת הראה]. הייתי מעדיף שימשיכו לשים את הפוקוס על מאט, נוח ונייתן, ויפסיקו לתת זמן מסך כל כך גדול להירו, אנדו ולהתבכיינויות של קלייר. ה"מוות" של טרייסי היה אחד הקטעים היותר טובים בסדרה, גם מבחינת אפקטים, גם מבחינת הפיתוח של הדמות שלה, שסוף סוף עושה משהו לטובת מישהו אחר. בכלל הפגישה שלה ושל מייקה נעשתה בצורה טובה[למרות הגילוי הצפוי למדי שהוא זה rebel], ואהבתי את השיחות שלהם. אני מקווה שעכשיו שגילינו מי זה rebel ימשיכו להשתמש בו כי הכוח שלו מגניב מדי בשביל להעלים אותו ללימבו שוב, ונראה לי שהוא למד כמה דברים מסוף העונה הקודת[נגיד, אם אתה חושב לפני שאתה פועל יש סיכוי יותר קלוש שתמות]. ועדיין יש לי תקווה שטרייסי לא מתה. אם הכותבים הולכים לכיוון שאני חושב שהם הולכים, הם משתמשים בכוח שלה כמו שאייסמן מאקסמן משתמש בו בשנים האחרונות בקומיקס - הוא יכול לרפא את הגוף שלו כשהוא נמצא במצב של קרח. מקסימום, תמיד יכולים להחזיר את אלי לרטר כברברה
. המוות של דפני היה מיותר. למה להחזיר אותה לפרק אחד רק כדי להרוג אותה[שוב] בצורה הכי מדכאת שאפשר? קיוויתי שהיא ומאט יהיו ביחד בסופו של דבר, חבל שזה לא יקרה. הירו היה משעמם כרגיל. רק עכשיו עם כוחות שלא עובדים לגמרי. גם ככה הכוח שלו חזק מדי כשהוא פועל בעוצמה מלאה. אני רק מקווה שהיום שבו אנדו הורג אותו יגיע בקרוב, וששניהם יצאו מהסדרה[ואם אפשר לקחת את קלייר איתם]. כל סצנת המרדף אחרי אנג'לה היתה מגניבה, מהחלום שהציל אותה ברגע האחרון, לפגישת מלאת ארס עם "חברה", וההצלה שלה ע"י פיטר שאיכשהו תמיד מגיע ברגע המתאים. עכשיו רק נשאר לראות מה נסגר עם סיילר[הוא לא היה בדירה של דנקו בסוף הפרק הקודם והשאיר לו ארנב מפוחלץ על השולחן?] ונייתן וקלייר שעדיין מעופפים להם מחוץ לחלון החדר שלה בקוסטה ורדה, ולקוות שמישהו יפיל את דנקו בקרוב.

למעלה