שירשור פריסטייל

rockninja

New member
שירשור פריסטייל

אני מקווה שפה לפחות תשתפו פעולה... אני עדיין בהלם שלא הגבתם למבחן השבקניקיות.... אנשים למה לייבש? קדימה להציל את הפורום........... אוקיי פריסטייל על... הדיסק הופעה בקריות! שמעתי את הופעה בקריות לא מזמן עד לא מזמן נשארתי לדיסק שאנן אז נכנסתי למצב רוח המתאים, הייתי רענן התיישבתי לי על ענן כמו קופי אנאן ונהניתי מכל שנייה, כמו לרדת על ילדים בשם חנן ההופעה מפוצצת באנרגיות כל כך חם שאין מקום לתהיות כשנימי ומוקי ביחד האדרנלין זורם אין רגע שומם אין צופה דומם לא משנה הגורם הלב בקצב שיא פועם באס נוהם לסאונד הפרעי תורם מתופף שלא נושם ודיסטורשן מתלהם מקפיץ אפילו סטייליסט מתרומם ופריק מתקומם כולם נהנים מהסאונד הרועם ואיך לא? שב"ק ס´ אימפריה

Stinkin Fish

New member
פריסטייל על עטיפה של ממתק

הכל התחיל בכיתה ה´\ו´ כשאחותי ביקשה "הדיסק הזה לי אב" ההורים הזרימו ת´כסף והיא שמעה אותו בשצף קצף בלב ברירה שמתי אותו גם אני נראה לי שהתאבתי בו מהשיר השני לקחתי לה אותו ושמעתי כל היום עד שאוזניי קיבלו ת´גוון האדום שיננת בעל פה את כל השירים הזרמתי במהירות את כל המילים מ- דיגידי נימינים עד למוק והנגנים ג´ימס פילוני פלומפי דווידי שחטתי את כל הסידי הקשבתי לו שוב ושוב כ"כ הרבה נהיתי חלוץ ארץ שוף איתו רעד לי כל הגוף "מטבריה עד ניגרה" שב"ק ס´ אימפריה!!!

TakTik

New member
פריסטייל על כנען 2000

כן זה כנען 2000 דיסק שונה מהקודמים הסיגנון קצת השתנה והקולות יותר חמים אני זוכר כשקניתו אותו ההיתי דיי תמים מהשניה הראשונה אהבתי ושמעתי אותו ימים חמי ומירו חזרו לשבק מחלוצי החלל ואז עוד לא ידענו מי אלא בכלל עם סיגנון יותר רגוע אבל בכלל לא גרוע ברכות הדיסק נגוע אבל זה לא שירי פיגוע התארח שם גם קוואמי בקטע ראפ ענק כול פעם שאני שומע את זה אני כמעט נחנק מוקי בשיר האחרון שר על בחורה שיואהב תמיד ולמעשה הכין את עצמו לקריירת סולו בעתיד נכון לעכשו זה האלבום האחרון אבל מותר להיתפלל יצאו בנתיים דיסקים: חלוצי החלל ושמע ישראל זה דיסק מיוחד והרבה סיגנונות הוא כולל טוב יאללה אני אפסיק לכם במח לבלבל

למעלה