שירשור פרידה..

שומר 23

New member
שירשור פרידה..

מאז הקמת הפורום הייתם לי לידידים קרובים תודה רבה רבה לכל אחד מכם על תרומתכם לי ולא אפרט שמות כי בטוח אשכח מישהו וזה אני לא רוצה שיקרה רק אומר לכם שוב תודה.. נעמתם לי מאוד.. הסיבה לעזיבתי היא שמאז שאני בפורום אני לומד פחות ואין הצער שווה בנזק המלך.. החיים חזקים מכולנו ואם לא נתפוס את עצמנו בזמן.. חבל על דאבדין.. פשוט נפספס את החיים התרגלנו למלא את זמנינו הפנויים ולאחר מכן גם את שאינם כאלה.. ברגע שרק נשתחרר מזה נגלה עולם מלא וגדוש שממתין לנו.. בזרועות פתוחות רק תבואו אלי.. אז אני רץ אליו.. ביי.. ובהצלחה לכולכם..

מירווש14

New member
לכל החברים החמודים שהכרתי פה ../images/Emo9.gif

הכרתי פה אנשים מדהימים! אנשים שסיפרו לי רבות על חיהם, אך זהו זה ניגמר אני רוצה להתחזק ולצאת מפה.. אתם חבר'ה נהדרים באמת!!! שיהיה לכולכם [למי שהכרתי ולמי שלא] המונהמון הצלחה בחיים תשמרו על עצמכם.. מה שנותר לי להגיד זה ....... נהנהתי מאווד, אבל אני יהנה יותר עם אני אסיים עם הפורום הזה לילה טוב חב'רה

אחי היקר,

הרבה הצלחה.... עכשיו הוכחת שאתה גבר שאתה מבין מה המשמעות בחיים ואם יש דבר קטן שמזיק להצליח אז גם אם זה מלא בקשיים בכל אופן מתגברים ומצליחים.... אחי, שיהיה לך הרבה הצלחה הרבה סיעתא דישמיא.... ושבורא עולם יעזור לך ותזכה לעובדהו בשמחה. תיהיה חזק ותשאר חזק. הרבה הצלחה!‏

19אריאל

New member
כל הכבוד! אדם שיודע ליישם מסקנות!

היה שלום שומר יקר! נעמת לנו מאוד! ביי ובהצלחה בכל.

למעלה