שירשור פירושים

little 14

New member
שירשור פירושים ../images/Emo124.gif

אז ככה כאן כל מי שיש לו שאלה בקשר לשיר או מילה שהוא לא הבין הוא מוזמן לישאול ומי שיודע יעזור
נתחיל בזה מישהו יודע מה הפירוש של: Blasphemous Rumours???? וקצת מידע על השיר לא יזיק

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifאל תסמכי על מה שאני יודעת.......

אבל... בכל זאת... Blasphemous = של חילול השם, של ניאוץ תואר מנאץ [?!
]... Rumours = שמועות... אז בכליי הפירוש נראה לי זה "שמועות של חילול השם"... יענו... "שמועות מנאצות"...
ממה שהצלחתי להבין!!! *קרדית למילון "The Galil Modern Dictionary"*

little 14

New member
וואו תודה

גם לך רינת
ואמממ האמת לאחר שחיטטתי קצת בארכיוןראיתי שזה נכתב על אחות של מישהו שלי מי לא היו בטוחים ככה ששוב תודה

נהרגה.

זה שיר שהוא מעין ביקורת על אלוהים שלוקח את אלו רוצים לחיות. המשפט החזק והכל כך מדהים שרק מטרין יכול ליצור: I don't want to start any blasphemous rumours But I think that God's got a sick sense of humor And when I die I expect to find Him laughing אם תקראי שוב את המילים של השיר יהיה לך יותר קל להבין. השיר קיcל המון ביקורת מהכנסיות ואפילו היה איסור להשמיע אותו תקופה מסויימת ברדיו.

super girl 15

New member
זה שיר מהמם.. במת.. ../images/Emo3.gif

ויענו עכשיו שאתה אומר שאחות שלו נהרגה וכל זה... אז יענו כל השיר מסתדר לי יותר...
כל כך יפה... כל כך עצוב...

אלסיס

New member
חברים, זה כל כך לא נכון

שזה כואב. לא ראיתם את הדוקומנטרי? זה נכתב בהשראה אחרת לגמרי, מהימים שבהם מרטין ו-פלטשר היו הולכים לכנסיה. כל יום ראשון היתה רשימה כזו של אנשים חולים שהיו צריכים להתפלל לשלומם וכל פעם מי שהיה ראשון ברשימה מת וזה הצחיק אותם/זעזע אותם. הם כתבו על זה שיר.

super girl 15

New member
הו וואו..! ../images/Emo12.gif גם אני היתי צוחקת...

וכן כמו שאומר השיר...
"אלוהים השיג חוש הומור חולה"...

little 14

New member
זה כל כך מסתדר

אבל רגע מה קרה על מה/מי כתבו את השיר באמת למה להאמין??

הגר26

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד, אבל

אלו שכתבו לפנייך לא לגמרי טעו. יש סברה שהשיר נכתב בגלל אחות של מרטין וסברה זו מעולם לא אושרה או הופרכה ע"י מרטין, ככה שהיא תמיד נשארה אפלה קצת. לא כולם ראו את הדוקומטרי ואין צורך להתבטא ככה... כולם רוצים לעזור בתכלס

הגר26

New member
לא יודעת בדיוק לאיזה היא התכוונה

כי בכל DVD שלהם יש איזה חלק של דוקומנטרי, אבל אם בא לך, יש את ה-behind the music שעשו עליהם ב-VH1 (זה ב-4 חלקים). בנוסף יש דיסק שנקרא maximum depeche mode שמספר את הסיפור שלהם. יש לי אותו והוא משעמם טילים!

למעלה