שירשור פיקים...

שירשור פיקים...

ולמה? כי אני צריכה לשים את פרק 7 שלי..ולא אני בן-אדם מה זה לא אגואיסטי שפותח רק בשביל הפיק שלו שירשור חדש,סתאאאאם.. אז יש לי חוץ מזה שאני מפרסמת את פרק 7 כמה דברים להגיד: 1.לייט..תפרסמי את הפרק הבא בפיק שלך..אני רוצה לקרוא!! 2.רייסטי תפרסם גם אתה את הפרק הבא שלך.. 3.תגיבו בבקשה על הפרק הזה,ממש התאמצתי עליו.. ו4....אממממ...אין 4. וזהו..הנה הפרק,תהנו לכם..

פרק נהדר כרגיל ואני שמח שסוף סוף

האקשן. המתקפות של קיילי ממש מגניבות! אבל תסיימי את הריב עם טראנקס מהר, כי זה מתחיל לעצבן קצת (רק קצת!). ואת הפרק שלי אני מפרסם מחר כמו שהבטחתי, אני בן-אדם שעומד במילה שלו!

תודה ^^

ובקשר לריב עם טראנקס..אני אוהבת מריבות בסיפורים,אז אני חושבת שזה ימשיך עוד כמה פרקים..טוב הרבה פרקים,עד שיימאס לי ולחברה שלי מהמריבות ביניהם. ואני כבר מחכה לפרק שלך!!

והנה פרק 16 בפיק שלי

אתם עדיין קוראים אותו בכלל או שלכולם כאן די נמאס מהפיקים? ואני גם מקפיץ.

ash 1

New member
הוא בסדר.... יחסית...

תראה אתה כולה בסאגה ה2 ואתה כבר מדבר על SSJ3 זה מציק נורא!

אני לא רואה את הבעיה פה

זה לא שהם צריכים להגיע לרמות חדשות רק בסוף הפיק, או רק נגד יריבים קשים נורא, כי הם כבר מכירים את רמת סופר סאייאן שלוש. זה לא שצריך שזה יהיה סוף הפיק ואז הכל אבוד ופתאום מישהו הופך לסופר סאייאן שלוש ומציל את המצב. גוקו יודע להפוך לסופר סאייאן שלוש, אז הוא מלמד את הבן שלו. מה הבעיה?! וספוילר קטנטן: יש רמות מעל סופר סאייאן שלוש.

Taker Sucks

New member
מה?!!?!?!

טין ושיאצו מבקשים מפיקולו שיאמן אותם? אולי שיתאמן איתם זה לא הגיוני שהוא יאמן אותם! אולי הוא יותר חזק...אבל לשינהם יש יותר ניסיון!

Taker Sucks

New member
אין שום קשר!!

הפכת אותם לחלשלושים...הוא אומר להם מה לעשות? הם לא ילדים. צריך לישון על הקרקע... זה מפגר... היה יותר מתאים אם היית עשוה שאני רוצים להתאמן יחד איתך כדי שתעזור לנו להתחזק! אין לו מה לאמן אותם.

לייטוש'!!!

התגעגעתי אלייך!!איפה היית?לא דיברנו שנים... ותודה!!! והנה התגובה:זה פרק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!!אני לא יכולה לחכות להמשך!! אהבתי את התיאור של שמוליק,הוא נשמע חמוד ^^ ושוב אני אומר:זה פרק מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!! ואני ממש ממש ממש ממש ממש לא יכולה לחכות להמשך!!!

ash 1

New member
יפה מאוד!

קצת חסר רעיון מרכזי... אבל כל הכבוד! אבל מה שאני הכי רוצה לדעת זה מאיפו השגת את התמונה המדהימה הזו של הסופר סאיין????

היי, לא ביקשת אותה

למרות שאני בטוח ב-99% שיש לי אותה, אני לא מוצא אותה. בכל אופן, הנה גוטנקס סופר סאייאן 6, זה הכי טוב שיכולתי למצוא.

אה..נכון...

^^ בכל מקרה...הפרק ששמת מאוד יפה ^^ ******************************************************* לייט..איפה את?? קראת? אם כן תגיבי.... ואני מתכוונת לכל מי שקורא את הפיק שלי בבקשה תגיבו,זה חשוב לי ^^

למעלה