שירשור פדיחות

Roniii

New member
שירשור פדיחות

לכלכתן על המנהלת ואז גיליתן שהיא עומדת מאחוריכן? נפלתן מהבמה בטקס יום הזכרון? כתבתן אימייל לוהט לחבר, אבל שלחתן אותו בטעות לסבתא? אז ספרו גם לנו, כדי שנוכל לצחוק עליכן. וכדי לחמם את האווירה, הנה פדיחה משלי: לפני דייט עם בחור חמוד במיוחד, דנה שכנעה אותי להפקיד בידיה את ההופעה שלי לאותו ערב (אוהבת אותך, דנה...). אחרי שסיימתי להתאושש מהסוודר הכי ורוד במזרח התיכון, דנה שלפה את ההפתעה האמיתית - מכנסי דגמ"ח שמהם השתלשלו עשרות חוטי בד. ניסיתי להתנגד, אבל נכשלתי נמרצות והמכנסיים הצטרפו לסוודר. הדייט היה מקסים. הבחור היה חמוד. ראינו סרט, ואחר כך פסענו לנו ברומנטיות לאורך החוף. אחרי כמה דקות, הבחור נעצר, פסע צעד אחד לעברי ואמר בקול רומנטי: "רוני...". בקול הכי רומנטי שלי אמרתי: "מה?", פסעתי צעד אחד לעברו, דרכתי על אחד החוטים של הדגמ"ח והשתטחתי בחוסר חינניות על החוף. את השילוב של הטעם של החול בפה, הצחוק הבלתי נשלט של הבחור והצדף העצום שננעץ לי בברך, אני כנראה כבר לעולם לא אשכח (וגם לא את הנשיקה שהגיעה אח"כ, אבל זה כבר לא שייך לעולמה המופלא של הפדיחה). ועכשיו, תורכן.

ODana

New member
על הפדיחה שלי...../images/Emo9.gif

כולם יכולים לקרוא בגלריה... קוראים לפרק "תולעים וטחורים"
ואגב רוני, אם לא אכפת לך הסוודר היה בצבע אפרסק ולא ורוד, וחוץ מזה לגמרי הרסת לי את מכנסי הדגמ"ח המהממים שלי

סתיו מם

New member
ושלי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

פעם נכנסתי לפורום אחר בתפוז, בניק אחר. הכרתי שם מישהי ממש מקסימה ובדיוק בראש שלי. התכתבנו המון גם במסרים והפכנו להיות חברות ממש ממש טובות. דנה ורוני כל הזמן קצת הסתלבטו עלי, אבל בשבילי זה היה כמעט כמו להתאהב! ואז אחרי איזה חודש קבענו להיפגש... אתן יכולות לדמיין מה עבר לי בראש כשראיתי את הבחורה הכי דוחה בשכבה, שאני לא סובלת וחושבת שהיא פשוט מזעזעת. וזה לא סתם דעה קודמה, אני ראיתי אותה מתנהגת מגעיל לילדים. מה הקשר בינה לבין המקסימה שהתכתבה איתי? לא ברור. התפדחתי לגמרי

שלי קרתה אתמול חחחחחח

היתה בת מצווה,והיה משחק...קיצר נבחרתי לשחק והייתי צריכה לבחור בן...חברה שלי,שלה היתה בת המצווה בחרה לי תילד שכל הבנות היתאהבו בו מישו חמוד לאללה,הייתי צריכה לרקוד איתו סלואו דקה שלמה כשמסביב יושבים במעגל 200 איש לפחות וצופים בנו ואני לא מכירה אותו בכלל אמא איך היתפדחתי...ועוד החברים שלו עושים לו "נו תתקרב אליה עוד קצת!!!!" חחחח הם רצו שהזה שלו יגע בי
ומאתמול כל הבנות באות אליי עושות לי "יו איזה כיף לך" ושואלים אם היה לי כיף לרקוד איתו חחחחחחחח

o f i r o s h

New member
מה פאדיחה פה?!

כולה ריקוד סלואו מעפאן! ויאללה, ביג פאקינג דיל- הזין שלו היה נוגע בך.. מה הגילים שלכן פה, בפורום?

זה לא כ"כ פדיחה..

הפדיחה היא יותר הקטע שכל הבנות נדלקו עליו שם והתחילו לקנא,וכמה ימים אחרי כל פעם שאלו אותי אנשים שאני בקושי מכירה,איך היה לרקוד איתו.. ובואנה תירגע יא ערס קטן,מה אתה מתעצבן?אני בת 13..ישך בעיות??

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gifשלי! שלי! שלי!

זה היה בכיתה ג'. טסתי לצרפת עם אבא שלי, לסקי. נכון יש את הכסא הזה שמחובר ל... נו, כמו רכבל כזה?! אז באותו יום היתה סופת שלג ועליתי על ה"רכבל", לא הסתכלתי קדימה, בגלל השלג על הפרצוף. לא שמתי לב לסוף הרכבל (שהיה בו בור מלא בשלג), ונפלתי לתוכו... נראיתי כמו
...

ע ד י ד ע

New member
אוקע, אצלי..../images/Emo97.gif

אין ממש פדיחות..קרו הרבה, שבאותו רגע לא הפסקתי להסמיק אבל עכשיו שאני מנסה להיזכר, אני רואה בעצם הכל היה סתם פדיחה של רגע..

למעלה