שירשור פדיחות!

ariq3

New member
שירשור פדיחות!

פדיחות שההורים / משפחה / חברים שעשו לכם זה הזמן לשפוך ת`לב! לכתוב שמות...

דיתוּש

New member
האמת...

שלרוב אני זו שנופלת באמצע הרחוב או מתחילה לשיר בזיופים שירים של Queen, אבל חברות שלי תמיד נהנות מזה
אבל הנה פאדיחה די ענקית: פעם חברה הייתה אצלי. וזו חברה שאף-פעם לא הייתה אצלי, אז נו פעם ראשונה שהיא כאן, נשאיר עליה רושם, שתרצה לבוא שוב
אז התיישבנו בסלון ואמא שלי הביאה לנו לשתות משהו, לא היה לנו מושג מה זה אבל זה היה ממש אדום. אז שאלתי את אמא שלי "אמא מה שמת בזה?" והיא מתחילה להגיד כל מיני דברים, ואבא שלי פתאום אמר "וגם טמפון משומש" והוא ואח שלי מתחילים לצחוק ואני וחברה שלי נהיינו אדומות בערך כמו המשקה... אז אמרתי לה "לחדר שלי... תנסי לרוץ..." אז היא צחקה והלכנו לחדר. אבל וייזמיר...

חח שיט! עכשיו שלי-

פעם הזמנו אנשים מאמריקה שיחוו מה זה "שבת בארץ". אז בבוקר שבת, אמא שלי מתחילה להציע לאחד מהם לאכול ("well, its like branflakes,...") אז אבא שלי אומר: "אל תשאלי אותם, פשוט תביאי להם..." והוא לא ידע שהם מבינים גם עברית!
אז אמרתי לו "הוא מבין..." טוב לא משנה הדיאלוג הזה כבר נגמר מזמן *אנחת רווחה*

אעעע יש הרבה..אבל האמ..מה שאני הכי

זוכרת ז.. יום אחד הלכתי עם חברה שלי ליד חדר המורים.. (למען הפרוטוקול: אבא של אותה חברה הוא וטרינר מוצלח במבשרת.. ככה שהרבה חיות מטופלות אצלו.. ולרוב היא מדברת עם אנשים על החיות! *לא אשמה נאמ נאמ*) לפתע היא התחילה לדבר עם אחת המורות.. ואני סתם הסתובבתי.. כשחזרתי שמעתי רק שורה אחת שהמורה אמרה "הרולד היה אצל אבא שלך" ואני בשיא התמימות.. "הרולד זה הכלב שלך!?" "לא.. זה בעלי"

למעלה