שירשור עצמי

שירשור עצמי

טוב השעה 3 וחצי בלילה ואף אחד לא מחובר כי לכולם יש מחר בית ספר אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות משהו שאף אחד לא קדם לעשותו אני עושה שרשור עצמי רעיון ענקקק יש לציין

כן באמת

וואי שפיצי איזה אחלה רעיון בואנה אני מנסה לחשוב איך חשבת על זה כאילו אכרה אבל אשכרה אף אחד עוד לא עשה את זה אני יכול גם?

שמע

אל תתלהב כאילו נכון הרעיון ענק אבל לא נראה לי שכל אחד יכול לעשות את זה כי כאילו אם כולם יעשו את זה אז סתם זה יהייה מסריח ואז גם גיא ימחק את זה כי זה יפוצץ את הפורום

ואללה

כן אתה צודק אבל שמע אתה באמת אחלה בואנה איזה גבר אתה איך שחשבת על זה אתה בטח גם נראה מה זה טוב כאילו כל הבנות רודפות אחרייך וכאלה אה אתה אשכרה מושלם כזה נכון??

תראה

לפעמים בכל זאת אתה צודק אני לא מושלם אבל תראי אני מזיין בכמויות כאילו כל יום לפחות פעמיים שלוש אני לא נרדם בלי כוסית לידי ושמע אין מה לעשות כשיש לך את זה אז יש לך אין מה אם אתה רוצה טיפ ממני אז הטיפ הוא שפשוט תציהייה אתה עצמך

ודרך אאגב

אם אתה רוצה דוגמא לאתה עצמך אז הנה היא כאילו אין יותר אתה עצמך יותר מזה

כן אהה

אבל עזוב אותו הוא סתם חרייט כאילו לפי חחחחחח סתם הוא אחלה טוב יאאלה אחי אני זז לישון אני סחוט מת

יאללה

בי אח שלי שמחתי לדבר איתך ב 3וחצי בלילה הייתי בטוח שכולם ישנים ושמע אחי אתה עלית פה על אחלה רעיון כאילו בואנה אתה המלך האיש הכי חכם בעולם הכי חתיך מושלם הבלתי מנוצח המדויק החלקלק הממתק המתוקתק לא נופל אף פעם מלאך שולט בכל העולם ועוד ועוד מחמאות אנייודע שאתה שונא את זה שאני אומר כי בכל זאת אתה צנוע אבל חפיף זה מגיע לך אתה באמת כזה שמע אם אני הייתי בחורה הייתי עולה עליך אבל אין לך זמן בשבילי כי אתה מזיין המוןןןןןןןןןןןןן וואי אני מקנא בך בייייי

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שפיץ.... הרגת אותי לחלוטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יצאת כלי אח שלי... נ.ב בתמונה ששפיץ שם - שהוא וחבר שלו במקלחת... אם תסתכלו בצד ימין של התמונה אתם יכולים לראות את הצל של שניהם וזה נראה כאילו הוא מזיין אותו בתחת...

תומי אל תתיחס

אני פשוט רוצה שהשרשור יעלה למעלה כדי שכולנו נזכור את אותו לילה נחמד

חשבתי

שמיותר יהיה לצין שזהו מן סוג של פרודיה לשרשראות למיניהם אז ככה שאין ליחס לכל מה שכתוב שום דבר למציאות כאילו אני במציעות לא שחצן ואם אתם לא מאמינים בעיה שלכם :0)

holly shit

New member
חחחחח קורע

בוהנה מאז שאתה נכנסת לפורום פתאום כל יום יש איזה שלושים הודעות חדשות ..*הגזמה*

למעלה