שירשור עדות שכל אחד יכתוב מה העדה שלו ומה המאכל הכי טעים שקשור בעדה..
ר רונושהה New member 22/5/07 #1 שירשור עדות ../images/Emo69.gif שכל אחד יכתוב מה העדה שלו ומה המאכל הכי טעים שקשור בעדה..
מ מכשפהקטנהזונה New member 22/5/07 #23 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פאק%^*#%^*@^*@$*@ את רצינית?! O___________O
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פאק%^*#%^*@^*@$*@ את רצינית?! O___________O
ל ליעתע New member 22/5/07 #12 את לא בדיוק אשכנזיה בעצם את בכלל לא P: אשכנזים הם מארצות האשכנז: פולין, גרמניה וכל מיני כאלה. אנגליה זה לא אשכנזים ובטח שלא ישראל P: אלא אם הסבא והסבתא שלך הגיעו מארץ אחרת ופה אני מפסיקה לחפור
את לא בדיוק אשכנזיה בעצם את בכלל לא P: אשכנזים הם מארצות האשכנז: פולין, גרמניה וכל מיני כאלה. אנגליה זה לא אשכנזים ובטח שלא ישראל P: אלא אם הסבא והסבתא שלך הגיעו מארץ אחרת ופה אני מפסיקה לחפור
ה הילוש25 New member 22/5/07 #16 אני יודעת אבל הצד של אבא שלי כולו אשכנזי כאילו ההורים מפולין וזה... אבל אמא מאנגליה כל הצד מאנגליה. חח אז מה אני? חח (אני לא מאמינה שאני שואלת את זה:S:S)
אני יודעת אבל הצד של אבא שלי כולו אשכנזי כאילו ההורים מפולין וזה... אבל אמא מאנגליה כל הצד מאנגליה. חח אז מה אני? חח (אני לא מאמינה שאני שואלת את זה:S:S)
א אופקה האחת והיחידה New member 22/5/07 #8 אני../images/Emo163.gif אי חצי ארגנטינאית רבע סורית ורבע טוניסאית...חח ויש המוןןןןןןן מאכלים טעים...[לא אפרט עכשיו...]
אני../images/Emo163.gif אי חצי ארגנטינאית רבע סורית ורבע טוניסאית...חח ויש המוןןןןןןן מאכלים טעים...[לא אפרט עכשיו...]
F Fucking Noff New member 22/5/07 #10 אני שילוב מנצח! חצי מרוקאית חצי הודית.. חח :] יש מלאאאא מאכלים שאני מתה עליהם...
J J Lafferty girl New member 22/5/07 #9 חצי מרוקאית חצי מצריהD: או מצרית. שיהיה.D: הממ ממצרים אני לא יודעת כ"כ מה המאכלים של העדה כי אלה דברים שאני אוכלת בלי קשר, ספגטי בולונז וכאלה. וממרוקו חמין.
חצי מרוקאית חצי מצריהD: או מצרית. שיהיה.D: הממ ממצרים אני לא יודעת כ"כ מה המאכלים של העדה כי אלה דברים שאני אוכלת בלי קשר, ספגטי בולונז וכאלה. וממרוקו חמין.