שירשור סרטי מחול

שירשור סרטי מחול

אם אתם מכירים סרטי מחול(מלילמוד ועד סיפור..) אז תרשמו בבקשה.... אם אתם רואים שרשמו כבר את הסרטים שאתם מכירים אל תרשמו עוד פעם..בבקשה..

....

ראינו בבצפר המורה לקלאסי הראתה לנו סרט על הילדים שלומדים בבלט אופרה בפריז! זה היה כזה יפה ומדהים איך הם מתאמנים, חדר כושר לרקדנים, הופעות שלהם זה מדהים מה הם עושים ! המורה הסבירה להם נתונים שצריך להיות לרקדן ...מאז אני כל הזמן חושבת על זה אם יש לי נתונים להיות רקדנית ואין לי מושג אם יש לי אחר כך היא הראתה לנו מבחני קבלה לאיזה בצפר לבלט ברוסיה! זה היה באמת קצת מפחיד בסוף הבחינה הם לקחו כמה ילדות קטנות ואמרו "אין לכם נתונים אתם לא מתאימות לריקוד ותעזבו את הריקוד" ושאין להם סיכוי זה היה כזה פוגע והילדות בכו ולא היה איכפת להם אם הם בוכות .......... אה והסבירו בסרט על איזו רקדנית ששכחתי תשם שלה (בטח רובכם מכירים) שיש לה את כל הנתונים להיות רקדנית היא מושלמת מכף רגל עד ראש כיף לה...הראו אותה רוקדת- זה היה מפחיד בקיצור ה"סרט" (זה יותר קטעים כאלו) היה מדהים אבל די מבאס כי זה נראה שאני בחיים לא יצליח להגיע לרמה הזאת או בכלל רקדנית וחוץ מזה הם רזות פחדדדד !

אוקי

"מרכז הבמה" סרט מדהים "רקדני הפלדה" סרט שולט על חבורת רקדני סטפס "בילי אליוט" על הילד שרוצה להיות רקדן בלט אמממ אני צריכה לחשוב על עוד...

livlovit 4dance

New member
הסרט: "רקדנים" (The company)

סרט מהממם על להקת בלט בשם ג'פרי משיקגו במשך עונה שלמה .בסרט מראים קטעים מהופעות של הלהקה. הסרט הוא בעיקר על הסולנית של הלהקה ועל חייה :איך היא מתמודדת עם החיים הפרטיים והמיקצועיים.הסרט הוא יחסית חדש- 2003 . ראיתי אותו השנה בפסטיבל הסרטים , מומלץ מאוד!!!!!!!!!!!

Dancerit

New member
ריקוד צמוד

עם גוליה סטילס המדהימה ויש גם את מעודדות צמודות שזה סרט שולט, אפשר לראות אותו אלף פעם וכל פעם להנות מחדש

למעלה