שירשור סקימבורד

maorubin

New member
שירשור סקימבורד

כי השני ירד למטה וalon23 לא הצליח להקפיץ אותו ... :)

אז עכישו תעלו תמונות של סקימ'ס

תעלו תמוות גם מהפרופיל שנגע בדיוק מה השייפ המומלץ אם יש מידות זה עוד יותר יכול לעזור.. מעניין אם יום אחד זה יכנס כתחום אולימפי לפי קטגוריות של קפיצות, מרחק, פרייסטייל והחוף הקשה ביותר שבו יראו את כל האלופים נופלים כמו ילדים קטנים ;) ----------------------------------------------- אם דבר זה יתקיים הזכויות שמורות לי

maorubin

New member
הי הי היי!!

בלי שמירת זכויות על כאלה דברים!! אבל אם אתם כל כך רוצים... אפשר לפתח את העניין... ולעשות תת פורום שהוא ישוייך רק לסקימבורד ולכל זה... אני אצלם את הסקימ שלי עוד מעט ואעלה את התמונות מאוחר יותר.. בינתיים אני ממש עסוק פה... אגב... כמה אנשים גולשים על סקימבורד כבר?...

23alon

New member
אני מחפש איפה אפשר לקנות סקים בורד

וגם כמה עולה בערך סקים בורד

ואוו חשבתי שאין כאלה בארץ...

איזה כיף לנסות משהו חדש...וגם בארץ זה לא כל כך יקר כמו שראיתי באינטרנט... מגניב! יש שם כמה סוגים?

maorubin

New member
מממ

זו שאלה קשה... בארץ אני לא ראיתי מקצועיים והיות ואין לי כסף לקנות מקצועי אני נשאר בינתיים עם זה... מקצועי יכול להגיע גם ל300 דולר.... הכי זול שראיתי היה ב49 דולר... באיביי... הכל תלוי בכמה אתם מחפשים....

אFרת

New member
אני רוצה להתחיל =)

זה נראה כ"כ מטומטם ואידיוטי לרוץ אחרי קרש במקום שאין בו בכלל גלים, אבל זאת הסיבה שאני חושבת שזה כזה כיף P: אבל נראה לי שקודם כל אני אתרכז בגלישה ואז נדבר על סקים ;) בינתיים (תהיו גאים בי:) הצלחתי לעמוד לאיזה חצי שניה בפעם השלישית שהלכתי לים מוחעחע P:

maorubin

New member
מצוין!.. בהצלחה...

סקימבורד דווקא יכול לשפר לך את היציבה.. העניין זה הסקימ זה שאת צריכה להיות יציבה עליו.. בדיוקכמו על הגלשן... לדעתי תנסי ותראי איך הולך... אגב... יש מחר גל?... אני הולך ללילה לפלמחים... יש למה לקחת את הגלשן?

guy65

New member
סליחה על הבורות אבל..

מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה זה סקימבורד ומה עושים איתו?? גיא =}

lliioorr6

New member
לא ידעתי שאפשר לעשות כאלה דברים עם

סקים, פשוט לא יאמן!(חלק מהסקים בורדים באתר הזה כבר גובלים למסגרת ה" גלשנים"). ראיתי פעם בחו"ל גם חוף עם גלים עצומים של 4 מטר שנשברים ממש על החוף, לא האמנתי שיש אנשים מספיק מטורפים שגולשים עליהם, חשבתי שזה פשוט בזבוז של גלים כי עם גלשן רגיל אין מה לעשות איתם, מעניין מה קורה אם נשבר עליך גל של שלוש מטר בעומק של 30 סנטימטר, נראה לי ישר לטיפול נמרץ.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור תמונות סקים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יאללה צלמו ושרשרו

maorubin

New member
רגעע רגעעע

אבל תפתח שירשור חדש בשביל זה.... יאללה פתח אחד אני אצלם ואעלה מחר...

למעלה