שירשור סופ"ש

מיכלי! את חדשה ולא יודעת לשרשר וכדומה אבל: בשביל זה יש פורומים על חברותא הבה וכדומה, גם בתפוז. תפני את השאלה לשם. ועוד משו בקשר ל"ילד" ההוא- ששתינו יודעות על מי מדובר ../images/Emo13.gif כנראה שהוא אל בשבילך הוא ערס!!!!! והוא מגעיל!!!! והוא גם בנדוד של... ושל... ואת ממש תיתפדחי אם תהיו חברים!!!! ומעניינות אותו רק השנותש ל כיתה ט' ופריחות מהשכבה של ח' עזבי! באמת... לכי על מישו אחר

טוב אז לכולם עידכון: מיכל- היא חברה שלי מהישוב. והיא ראתה אותי נכנסת לפה בחדר מחשבים והתעניינה. ואז ראיתי אותה נכנסת לפה וידעתי שבמוקדם או במאוחר היא תגיע לבלוג שלי, וביקשתי שהיא אל תיכנס- מה גם שהיא אוהבת את הראל מויאל. וזה לדעתי טיפה בעע ורבנו. והיא סיפורים בלאגנים וכמעט סגרתי ת'בלוג בגלל זה. בקיצור סידרנו בינינו ת'עיניינים. ומה שיוצא (לפי הבנתי המועטה מאוד) שהיא מוותרת לי- לטובת החברותש לנו- ולא נכנסת לכאן. כי עדיף לה שלא נריב.. זהו. מיכל- אם את נכנסת וטעיתי- תגיבי...

שירשור סופ"ש ../images/Emo13.gifאיך עבר השבוע? משהו מיוחד לספר? ../images/Emo79.gifשיר השבוע? ../images/Emo140.gifמ-1 עד 10 איך עבר השבוע? ../images/Emo66.gifתמונת השבוע[רצוי של הראל]? ../images/Emo24.gifפגשתם השבוע את הראל? ../images/Emo163.gifאו שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! פורום יקר, תודה שנתתם לי את הכבוד, להיות הראשונה ב"הכר את הפורום". אני אוהבתותכם!! ../images/Emo25.gif אתם יכולים להכניס שאלות בשבת... אני יענה רק ביום ראשון או במוצ"ש... אוהבת ../images/Emo23.gif יעל והפיצול...

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif איך עבר השבוע?סבבה..מעייף נוראא!! משהו מיוחד לספר?הייתי מצוננת..עכשיו זה עובר.. שיר השבוע?"כמה עוד אפשר" מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?8 וחצי.. תמונת השבוע[רצוי של הראל]?../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif פגשתם השבוע את הראל?לא.. לצערי.. או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו?מחכה בקוצר רוח ל2.7!!

עונה!! ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif איך עבר השבוע?[ מעצבן.. רוצים תעודות- והביתה! משהו מיוחד לספר? זה ידוע לכולם- אני הראשונה ב"הכר את הפורום" ../images/Emo9.gif שיר השבוע? כמה עוד אפשר, וטורו מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 3 תמונת השבוע[רצוי של הראל]? פגשתם השבוע את הראל? לא הלוואי או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? תודה. על הכל.

0o0o loren o0o0

New member
אממ כנסו שנייהה..../images/Emo39.gif לא ידעתי לאן לשרשר, ולא רציתי לפתוח הודעה חדשהה.. אז רקק רציתיי שתדעו שהמחשב שלי נדפק[כן, שוב פעםם] ואני לא יוכל להיכנס לכאן בינתיים אז רק רציתי שתדעו שאני נורא נורא אוהבת אתכם, ושאני יתגעגע הכי הכי שרק אפשרר.. אוהבת, לורן

למעלה