שירשור סולסיק

NoKiA2003

New member
שירשור סולסיק

לכל מי שיש כאן סולסיק ורוצה לשתף ו/או להוריד שירים שאנחנו מדברים עליהם כאן אחד מהשני מוזמן לרשום את שם המשתמש שלו בסולסיק.

דנטל

New member
בטח שהייתי בוחרת בו

זה הכינוי שלי עוד מהחטיבה. אני אוהבת את השם הזה.

alpha80

New member
אתה ליצן מצחיק נוקיה...../images/Emo151.gif

מצד אחד - כותב פה באותיות קידוש יום שישי לא לפרסם מילים לשירים ומוחק הודעות שכאלה, מצד שני אתה פותח שירשור על הסולסיק....

NoKiA2003

New member
אז ככה, אפשר לפרסם לינק למילים או

לאתרים ותוכנות להורדת שירים כל עוד זה לא יושב ישירות על השרתים של תפוז ולכן זה חוקי מבחינת תפוז.

אתה חשדן אתה

אני על מחשב אחר שאין לו אפשרות לשיתוף קבצים (נחסם על ידי מנהל הרשת)

alpha80

New member
אולי ע"פ החוק היבש

אבל אתה, כמנהל פורום - לתמוך בהורדות שירים מהאינטרנט... זה כבר עניין של אתיקה. מורה ומחנך בישראל מעודד את הנוער לעבירות כאלה....

Ice machinE

New member
אז ככה

מבחינת חוקי תפוז, אין שום חוק שאוסר על פרסום תכנות (אפילו אם התכנות האלה משמשות באופן ברור ומוחלט להורדת שירים\סרטים\תכנות) ואפילו קאזה מפורסמת באתר של תפוז... אז אתה מבין את האבסורד? וחוצמזה, זה שאני מפרסם לינק להורדת התכנה לא מעודד הורדת שירים (לא באופן ישיר כמובן). כמו שאני אומר בפורום שלי: אין בעיה לתת לינק לתכנה (כי התכנה עדיין חוקית) ומה שאתה עושה איתה בזמנך הפנוי לא מענייני או מעניין תפוז, אבל ברגע שאתה מבקש הסבר איך להשתמש בה אז נכנס ההיבט החוקי לעין.

alpha80

New member
אז אני חוזר בי בדברי, נוקיה

אם תפוז מעודדים הורדת קאזא... אז מי אנחנו.... חשבתי לתומי שיש שם אנשים חושבים למעלה....
כל אחד ימציא חוקים שיתאימו לו בצורה אישית.... אכן אבסורד אמיתי.

תפוז די צבועים

כי בפורומים אחרים דיברו ונתנו הסברים על דברים קצת יותר לא חוקיים והרבה פחות מוסריים ו"הנהלת הפורומים" שתקה כמו גלעד שרון (דוגמאות? פדופיליה, סמים וכו').

alpha80

New member
כמו שאמרתי -

"הנהלת הפורומים" מתנהגים בכל פורום בצורה אחרת, איך שנראה להם. זה הרבה יותר מצביעות...

NoKiA2003

New member
אני שמח שחזרת אלפא אבל זה היה

בסדר גם אם לא היית, אגב אתה צריך להשתתף יותר!

למעלה