שירשור סדר....

COW COW

New member
שירשור סדר....

כרגיל היה מעפן, במיוחד שסבתא שלי הייתה איתנו הפעם, וכרגיל כולם חיכו לסוף הסדר (לאוכל) ורק אני לא כי אין לי מה לאכול. (איזה משפחה לא מתחשבת).

Emo Kid

New member
|אבוקדו| פחח.. אצלי היה מעפן.

שולחן ענק לאורך כל המטבח,איזור הכניסה והסלון אני הכי בקצה ולא רואה את האנשים שנמצאים במטבח.. :\ מנסים לקרוא את ההגדה ו-5 הבני דודים שלי והאחים שלי, כולם ביחד, צורחים ובוכים.. בעעע.. וגם ככה אכלתי כמה תפוחי אדמה קטנים ושני קניידלך.. משעמם :\

l AdidAs l

New member
חרטה ברטה. ;[

בגלל שהשנה אני אצל אמא אז היינו אצל חברים שלה.. היה אוכל מגעיל, והיה משעמם.

simple day1

New member
למה דווקא לי היה כיפ!

קראנו בקושי את הגדה אבל היה אוכל מצוין!

m i c k e y 15

New member
אוחח היה כיף! מצחיק והכי הכי חשובבב

טעיםםםםםםם!! אוחח כמה אכלתיייי..היה צחוקים לא נורמליםם עם דודה שלי המשוגעת הזאתי! ושיחקנו פוקר אח''כ..והרווחתיייי!! 5 שקל..חח

may90

New member
same old

הפעם סירבתי לקרוא את האגדה >< אכלתי איזה 4 קניידעלך, חצי גפילטע [ואני מתחרטת על זה כי אני ממש רוצה אחד עכשיו] וסתם תפוחי אדמה וסלט >< אבל לפחות הלכנו מוקדם כי לאבא כאבה הבטן. שיעשע אותי רק שבנדוד שלי קטן בן איזה 3 שאל אנשים אם הם רוצים שהוא יעשה להם "שורקת" וכשאמרו כן דחף להם אצבע לתחת XD

sappy song

New member
היה בסדר...

העיקר היה מהיר וכל המשפחה שמחה שסוף סוף אמרו "ויאכלו" היה כיף לראות את האחיין בן ה4 שלי חצי מסטול מ3 כוסות רק של יין
חוץ מזה התגעגעתי לבס ולMTV2 וזהו

Green for a Day

New member
היה בסדר..

בקושי קראנו תהגדה >< XD וליד איזה חלק אחד היה כתוב "דבר חלש" (טוב לא בדיוק דבר חלש אבל אותו עיקרון#$^#&^%חה.)

TwigTwig

New member
הסדר הכי שולט שיש

עשינו סדר מלא, אבל אני דאגתי להשתכר כמו שצריך אז הזמן טססס והיה באןן זונה... אבל לא הפסקתי להקיא אח"כ =\

הרשי'ז? 3>

(לא קניתי לך בסוף? O:) המ.. הממ... נגמר להם. כן.............................. סתם, באמת נגמר להם, תאלצי להרגיש נחותה, ולהסתפק באחד של הפרה!~1;2; [איזה חרוזים |גאה|]

למעלה