שירשור ניצנים !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך
תודה

גמני אוהבת אותך

הייתי עם עידן והלכנו וזה..

ואז הוא אמר לי בואיי הנה הדר אבל היית עם הרבה אנשים אז וויתרתי.. מצטערת פעם הבאה!!! :)

Sheygets16

New member
אז ככה ../images/Emo99.gif

חזרתי לפני איזה שעה, הייתי שם שלושה ימים, היה פשוט כייף
ראיתי את כולכם. [עידן, נראה לי שתפסת אותי בוהה בך] עמדתם כולכם [טובי, עידן, בן עם עוד כמה מופרעים שצעקו "שירותי בנות" ו"מי נגע לי בתחת", דודי ובקיצר כולכם] לידי באינפקציה, בכל אופן הפוגו בבקבוק עליי היה מסוכן מדי אז פשוט טסתי משם. הוקצוררר, הופעות אנשים הופעות, אני רוצה לעבור לגור שם. אנשים בהו בי כששרתי פקיד אפרורי ובכלל ההופעה של שייגעצ הייתה חמודה אבל סתמית. "אלוף בלפשל" היה מפתיע :] אבל חוצמזה, ממש יכולתי לצפות את הפלייליסט, כ"כ רגיל, מאכזב. אביב גפן
אלוהי!, היה מדהים. לא שיחזור של 4.8.2004 אבל עדיין מדהים ;[ הכל מתפורר
. היהודים
פשוט לא. ומה נסגר עם הקהל הגרופי שלהם? זה היה פשוט מתסכל ששייגעצ חיממו דווקא אותם. עברי לידר נתן הופעה פשוט מטורפת, הייתה מסיבההה
וכ"כ נהניתי מההופעה בלילה של שרון הולצמן, איזה מלך! ואפילו יש לי פליליסט של תערובת אסקוט. קיצר, מקווה שכולכם נהנתם, אני ביומיים האחרונים ישנתי על חול, ספסלים, כיסאות ומה לא. יום רביעי חוזרים למוקי :] ואגב, מרב שהייתי מנותקת שם שלושה ימים, רק אתמול בלילה גיליתי שהיה פיגוע בנתניה ;[.

invAsion

New member
גם בי! ../images/Emo103.gif

זה היה מבטים כאלה של "אתה פנאט של שייגעצ...? כמה עצוב..." אני חושב. :X והקהל של היהודים, עם כל הכבוד.. פשוט אין עליו. הקהל הכי טוב בארץ :)

מה?!?! ראית אותי!?!? לא אמרת שלום?!

זונעעעעעעעעעעעע למה לא באת ואמרת שלום?! אני שונאת שמסתכלים עליי!! ועוד אנשים שאני מכירה ואני לא ראיתי אותם בחיים בעעעעעעע

טובי אני גם ראיתי אותך..

ישבתי עם עידן ביהודים על החול ואת ודוד עברתם ליידנו ממש ממש צמוד.. הלכתם לאנשהו נראה לי חזרה למעלה לכיסאות

Sheygets16

New member
לא יודעת ..

טובי, אני חייבת לציין שזה היה משעשע לראות אותך עומדת בין עידן ועוד כמה אנשים ענקיים בהופעה של אינפקציה.

ימינה?

כי אני זוכרת שהיתה מישהי משמאלי שכל הזמן הסתכלה עליי אבל נמוכה כזאת ולא נראה לי שזאת את

Sheygets16

New member
לא אני ..

בכלאופן, פעם הבאה. נראיתם שמחים כאלה לא רציתי להפריע :]

למעלה