גם בשני יש משינה ואני בא ל... 2 4 5 8 9 12
ש שוטה על הגבעה New member 29/7/04 #28 ואאאאאאאאלהההה?????? וואלה וולאה וואלה????. אמאמלה!!! למשינה הראשון??.? ואיי את מוכרת??? אנייייי!! אני אני אני רוצה!!!! אממ אממ...אני רוצה
ואאאאאאאאלהההה?????? וואלה וולאה וואלה????. אמאמלה!!! למשינה הראשון??.? ואיי את מוכרת??? אנייייי!! אני אני אני רוצה!!!! אממ אממ...אני רוצה
ש שוטה על הגבעה New member 30/7/04 #31 אני ינשוםםםםםםםםםםם אני ינשום על דאגה.אבל אבלבללבלב נופרוש...מה האי סי שלך?? אמממ.....
ת תתתמר New member 30/7/04 #30 יאאאאא יומולדת להילההה!! ../images/Emo13.gif אני באה ל- 5 ----> יהודים + יומולדת להילההה 9 ----> שבק' ס + מפגש פורום 12 ----> כל הרוק + עוד מפגש?...
יאאאאא יומולדת להילההה!! ../images/Emo13.gif אני באה ל- 5 ----> יהודים + יומולדת להילההה 9 ----> שבק' ס + מפגש פורום 12 ----> כל הרוק + עוד מפגש?...
ה השנייה מנצר האחמיות New member 30/7/04 #32 כנססווו../images/Emo26.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif בנדוד שלי עובד בניצנימ[תמד יש לו את העבודות הכי שוות שיש..הוא עבד גם במשחקים של מכבי ת"א..]קיצר!מי שרוצה כרטיס אני יכולה לנסות להשיג לו כי הוא כבר השיג כמה כרטיסים של משינה,והרוק..אז תגידו
כנססווו../images/Emo26.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif בנדוד שלי עובד בניצנימ[תמד יש לו את העבודות הכי שוות שיש..הוא עבד גם במשחקים של מכבי ת"א..]קיצר!מי שרוצה כרטיס אני יכולה לנסות להשיג לו כי הוא כבר השיג כמה כרטיסים של משינה,והרוק..אז תגידו
ש שוטה על הגבעה New member 30/7/04 #33 אנננננננננננננננננננננננננייייייייי אנניייייי אניייייייייי אניייייייייי \ איןן אין אני פשוט חייבת ליות שמה..מצידי לקנות 5 כרטיסים.. אני יהיהי שמה בקיצור רוני בובע-תתחברי למסנג'ר..
אנננננננננננננננננננננננננייייייייי אנניייייי אניייייייייי אניייייייייי \ איןן אין אני פשוט חייבת ליות שמה..מצידי לקנות 5 כרטיסים.. אני יהיהי שמה בקיצור רוני בובע-תתחברי למסנג'ר..