שירשור נוסטלגיה

GaLgOl

New member
שירשור נוסטלגיה

היום הברזתי מביה"ס ודי השתעממתי אז החלטתי להיכנס לארכיון של הפורום ומצאתי שם כמה דברים ממש מעניינים- כמו למשל המריבה הגדולה בין איתמר לדרור הם רבו על אבריל לווין ואיתמר ממש התעצבן על דרור ותראו אותם עכשיו מנהלים תפורום הכי טוב בתפוז ביחד איזה חמודים !!!!!1עוד מעט אני יבכה!!! ומתצאתי את התראיך שהצטרפתי בערך לפורום שזה היה 19.11 אבל הייתי בטוחה שהצטרפתי באוקטובר אבל לא משנה... בקיצר שכל אחד ישרשר איזה משהו נוסטלגי :)

Drorrrrrr

New member
../images/Emo12.gif מנהלים ת'פורום?

מותק, לא שמת לב שאיתמר כבר מנהל?!

crazy4tc

New member
מה?????

אמממ.. איזו מריבה?! תביאי לי קישור אני רוצה לקרא...
אה ואיתמר לא מנהל יותר... וסתם משהו לא קשור- דיברתי עם ניצן הרגע!!!!! אוסי נמצאת עכשיו באיזה מסיבת יום הולדת ומסתבר שגם ניצן שם אז דיברתי איתה... מאגנייייייייב
אגב ניצי אל תשימי לב לקול שלי אני חולה

Drorrrrrr

New member
חחחחחחחח איזה מגניב ../images/Emo6.gif

לאההההה שלייייייי רוצה מרק חם?!

crazy4tc

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אבל לא עוף
יואו גם אני עשיתי חיפוש בפורום... הצטרפתי ב- 19.12 ובדרך גם הסתכלתי קצת בהודעות שלי ממזמן והגעתי למסקנה... אני שרוטה!!!
חחחחחחח זוכרים שפעם היינו ממש ממש שרוטים?? זוכרים את השרשורי אוף פלצת הענקיים והשרוטים שלנו?? אני מתגעגעת
ועוד משהו... מצאתי גרסה שלי לסיפור איך אלכס ואהרון הכירו... אתם מוזמנים לקרא: אהרון שלנו היה שמח ומאושר כי לא מזמן הוא השיג לו איזה כוסית בשם טארין... אך מה, צרה אחת העיקה על ליבו... (עכשיו כולם לעשות אוווווווו) הוא רצה להקים להקה ולא היה לו עם מי! סיפר אהרון את צרתו לחברתו והיא אמרה לו: "אל תדאג! אחי הקטן מנגן בגיטרה וגם שר!" "וואי איזה יופי!" שמח אהרון, "אבל רגע, אחיך הקטן? בן כמה הוא?" "אתה לא מקשיב לשיחות נפש שלי איתך אף פעם?" כעסה טארין "הרי סיפרתי לך אלף פעם על הקרציה בן ה15 לא?" "15?????" הזדעק אהרון "את לא חושבת שהוא קצת קטן בשבילי?? מה אני אעשה עם ילד בן 15 בלהקה?" "לא רוצה לא צריך" אמרה טארין בטון נעלב "אבל אתה חייב להתחיל להכיר את המשפחה שלי! אתה בא לארוחת ערב מחר אצלנו!!" חיחי אהרון נדפק... טוב הלך לו לארוחת ערב, ישבו כולם מסביב לשולחן אבא צ'רלס הראה לכולם אביזרים מסרט האימה החדש שלו וכולם היו מרוצים... רק אהרון חשב לעצמו, "איך לעזאזל אני בורח מכאן?!" בדיוק לפני שאהרון מתחיל לביים התקף של אולקוס הוא שומע מישהו מנגן בגיטרה ושר בצורה מדהימה!!! הוא לא שמע מישהו מנגן ככה אף פעם!! "שיואו זה מאדים!!" אמר אהרון בקול פרחי למדי, "מי זה?" "זה אלכס אח שלי..." אמרה טארין "אלכס! אתה! אני! להקה!" עכשיו אהרון התחיל לדבר כמו טרזן... (אמרתי לו לא לאכול מהעוגיות של אמא דבי אבל הוא לא הקשיב לי...) "טוב, מצדי..." ענה אלכס אלכס ואהרון התחילו ישר לנגן ולשיר ללא הפסקה, מה שעורר בסופו של דבר את קנאתה של טארין כי היא לא קיבלה מספיק צומי!! אז היא הציבה לאהרון אולטימטום: או אני או הלהקה! "מצטער טארין" ענה אהרון "אבל אלכס הרבה יותר כוסית ממך! אני מניח שאנחנו נפרדים..." וזה סיפור הלהקה...

Charmed 4ever.

New member
את חמודהההה |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

ואוסי פשושה!!! אני רוצה לפגוש גם אותך, לאושית! וגיליתי היום גם שאירנה בכיתה עם ידיד שלי מפורום מכושפות! ואני הולכת אליו למפגש פורום ב13-14, אז אירנושק'ה, אם תהיה בבית תצרי קשר במסרים ותקחי את הפלאפון שלי!!! רוצה לפגוש!!! והסיפור על מרסלו מצחיק!!! הוא שולת! ומסתבר שהבנות בפורום "קטנטנות" בכלל שונאות קטנטנות... אחלה! היה לי כיף היום. ועכשיו כואב לי הראש ואני צריכה לקום מחר ב8 בשביל משהו של הנוע"ל... אז ביי לכם!!! לילה טוב, חג שמח שנה טובה וכל טוב!!! אני אחזור.

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא סיפרה לך סיפורים על מרסלו? חחחחחחחחחחחחח אוי אוסי נראה לי יבוא יום אתם תהיו ביחד...
וגמאני רוצה לפגוש אותך!!!!!!!

Wizzy Boy

New member
בגלל שאני כל כך נחמד *../images/Emo3.gif* ..

מצאתי לכם את השירשור הראשון של הפורומ. אני וחושב שזה היה הוא. תאריך: 23/9.

crazy4tc

New member
אולי נשים

כל מיני שרשורים שווים לאורך היסטוריית הפורום

אני חושבת../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

שההודעה הכי היסטורית וחשובה מבחינתי היא זו שהצטרפתי לפורום ומאז התמכרתי אליו אז קבלו קישור

crazy4tc

New member
יהההההההה

מאגניייייייייב באמת כל הכבוד לאופיר
רועי זה אתה?

Drorrrrrr

New member
מותק, אופיר יודע את התשובה

כי הוא כל היום נמצא שם. הוא זוכר את כל התשובות בע"פ....

למעלה