שירשור נאצה

fatbery

New member
שירשור נאצה

אני שונ בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה כל כך חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!קקי פיפי זין כוס אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהב ציצי..

dahkot1

New member
ילד! לך תעשהשיעורי בית!

חה חה צעיר בגיל שלך לא ידעתי מה זה ציצי! בושה לאן הנוער של היום הדרדר נו טוב ידעתי מזה,והייתי בקרבה של כמה כאלו על מי אני עובד?

scary miss Mary

New member
מי כבר עושה שיעורי בית..?!

תשובה: אף אחד!! אני לא עושה שיעורי בית והמורות בכלל לא רואות את זה.. פשוט לוקחים מחברת של חברה מראים למורה ואז מחזירים את זה לחברה (שגם היא העתיקה את זה מ"רם שמעון") ואז היא מראה את זה למורה.. ועדיין יש לי ציונים טובים.. אנחנו עושים מבחנים ביחד כל הטור

קנפי

New member
חחחחחחחח

רם שמעוןןןן XD היה חרשן הוא חרשן והוא יהיה גם XD

zohar d

New member
בצפר זה דבר דפוקק.

אני איתך ברי אבל רק בקטע של הבצפר. אני לא לסבית אני לא אוהבת ציצי.

zohar d

New member
תגיד ברי..

הצרידות שלך זה מהסיגריות? [כןכן שאלה מפגרת אבל אני רוצה לדעת !]

fatbery

New member
לא..

באמת שלא..יש לי אותו קול כבר כמה שנים הוא לא השתנה..

zohar d

New member
אה..

טוב ברי אני לא יהפוך עכשיו לאיזה אמא פולנייה אבל סתם בשביל שתדע אם אתה מעשן אתה מקצר לעצמך את החיים. לא חבל? אבל תעשה מה שאתה רוצה.

Gizmoit

New member
לא זה לא!! אנשים מאגניבים באמת

לא צריכים את הסיגריות

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אהה גלעדי מותק%$&

תרגע לפני שאני אביא לך איזה אחת
כפרה שלייייייייי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif בריייי%&%*$@%&$@^

לאן נעלמת לי אתמול?! ]]]]: ניסיתי להתקר ולא עניתת
רציתי לספר לך על משו שידיד שלי המציאD::: משו עם סיגריה.. טוב, אני אראה לך שבוע הבא.. התמסטלנו כלכךXD זה אחד הדברים החזקים
חמודי שלי קטן:) אני מתגעגעת נעלמת לי.

1n2o3a

New member
יאק בצפר...

מה זה החרא הזההה? את מי מעניין כמה איקס שווה? ולמה הוואי מצטרף אליו? ומה אכפת לי מתי הרכבת יוצאת מבאר שבע שיתנגשו למי אכפת? ומה הקטע של השרטוט לא חבל על העיפרון? כאילו יש לנו טונה משאבי אנוש!

../images/Emo220.gifאיכ בצפר איכ אילנית

המורה שלי ללשון... היא אומרת שכל שיעור היא סופרת את הזמן שאנחנו גוזלים לה ממנו(והיא באמת עושה את זה!)וכשזה יגיע ל45 דקות היא תעשה לנו שעת אפס...זונה...אסור לה!!!!!!!!!!!

למעלה