שירשור משפטי חוכמה.

שירשור משפטי חוכמה. ../images/Emo161.gif

שלום לכולם, אני רוצה לפתוח שירשור של משפטים חכמים, שכולנו צריכים לילמוד מהם. בנוסף פירסמתי בבלוגי רשומה חדשה: "משפטים על החיים ושטיות אחרות", משפטים אישיים שלי ולא מצוטטים. אני מזמין את כול מי שמעוניין לקרא ולהגיב. אני אתחיל בשתי משפטים חכמים לדעתי: "שני דברים הם אין סופיים, היקום והטימטום האנושי, ואני לא בטוח בקשר ליקום." (אלברט איינשטיין) "הכי חשוב הוא לא להפסיק לישאול" (גם אלברט שלנו) אני אישית חולה על האלברט הזה, היה גאון בדורו וגאון גם היום. נ.ב למי ששירשור זה מציק לו, אני מצטער מראש, אף אחד לא חייב להגיב שיהיה לכולם אחלה יום

Lady In Blues

New member
"היקום אינו הוגן.

אנחנו יכולים רק לקוות שהוא יהיה בלתי הוגן לטובתנו"

antreprize

New member
המשפטים שלך סבירים.

הם נחמדים, אבל לא משהו יוצא דופן באיכותו. אם כבר מדברים על חכמה, אני חושב שכדאי להביא גם מספר ציטוטים על טיפשות: "כשכל הטיפשים לצידך, אתה יכול להיבחר לכל דבר." "צריך להיות אינטלקטואל כדי להאמין בזה. אדם רגיל לא מסוגל להיות כזה טיפש." ~ ג'ורג' אורוול "כל בני אדם שוטים, ומי שאינו רוצה לראות זאת צריך להישאר בחדרו ולנפץ את הראי שלו." ~ מיוחס למרקיז דה סאד "אלוהים אוהב טיפשים. עובדה, הוא ברא 90 אחוז כאלה." ~ ז'אן לוסון "טיפשות היא לחזור על אותה הפעולה וכל פעם לצפות לתוצאה אחרת."~אלברט איינשטיין "מי שמרמה במשחק מבלי להרוויח הוא טיפש." ~ וולטיר "אין שאלות טיפשיות, רק אנשים טיפשים." ~ מר. גריסון, סאות' פארק

חזק!!../images/Emo45.gif

ולא טענתי שהם יוצאי דופן, הם המשפטים שלי וזהו כל אחד ישפוט כפי שהוא מוצא לנכון אחלה משפטים הבאת אהבתי במיוחד את המשפט של מרקיז דה סד

yaakii

New member
אני לא יודע אם זה נחשב...

כל חתול שיפול ינחת על רגליו
וכשלחם עם ממרח נופל-הוא נופל על הצד המרוח אז מה יקרה אם נקשור טוסט לגב של חתול ונזרוק אותו?

לצערי

זה לא נחשב אבל מה שבחתימה כן נחשב
ברשותך אני מצטט: "עם שאין לו עבר-אין לו הוה וגם עתיד לא יהיה לו" (ברל כצנלסון ) והמגביל של המשפט הזה "אדם שעברו לא ידוע לו גם עתידו לוט בערפל" (יגאל אלון)

ל נ צ ח

New member
שמהתחלה רעיון גדול לא נראה הזוי, אין לו סיכוי

( אלברט איינשטיין )

Eragon3

New member
כמה משפטיי חוכמה שמצאתי באינטרנט

גם בגן העדן יש נחשים מצפון - קול שאומר לך לא לעשות משהו אחרי שכבר עשית אותו. בני אדם לועגים לדברים שאינם מבינים. (גיטה) אם אתה רוצה את הקשת בענן, אתה צריך לסבול גם את הגשם. (דולי פרטון) "זה לא כמה שאתה יודע, זה כמה הם חושבים שאתה יודע" - ג'ניפר קודמור "אלוהים נתן לאדם שתי אזניים ופה אחד כדי שיקשיב יותר וידבר פחות." טוב זהו לא מספיק? חחח... קיצר אחלה של שירשור (שירשור זה עם י'?)

אהבתי ../images/Emo13.gif

אכן אחלה משפטים אבל בקשר למצפון...אני לא כל כך מסכים הוא פועל גם לפני המעשה אבל אחרי המעשה זה ניקרא נקיפות מצפון ניראה י שזה שירשור עם י' אבל אני דיסלקט אז יכול להיות שאני טועה בזה אין לי שמץ, אולי המנהלים יסבירו וישפכו אור על התעלומה.

Eragon3

New member
לא נכון

המצפון שלך פועל רק אחריי שאתה עושה את המעשה.. ליפני המעשה פועל ההיגיון שלך והידיע שהמצפון שלך יעשה לך נקיפות מצפון ,כי עדיין לא עשית משהו שהמצפון שלך יכול "לפעול" נגדו/עליו

צודק

בהתחלה זה החשש מהמצפון. משמע שהמצפון הוא כמו הורה מכה, הוא לא מחנך אותך הוא מאלף אותך. לא חשבתי על זה ככה, מילים כדורבנות ואכן טעיתי (מילה מאוד נדירה כאן בפורום)

Eragon3

New member
חח תודה על הכבוד

אך לא היית כוונתי להוציא אותך טועה וסליחה על כך.

למעלה