שירשור משלומך?

הייתה שבת ממש כיפית!!

איזה כף היה שישי שבת הייתי במסיבת שינה אצל ידיד שלי והיינו 12 אנשים והיה ממש צחיק!!! וניגנו בגיטרה והיה ממש כיייף!! והשבוע ממש טוב איזה כיייף היה היום 3 שעות חופשיות באמצע היום היה ממש סבבה!!!! נוו איך היה השבוע והסוף שבוע שלכם??

חחח היה סבבה...

שלומי טוב תודה מה שלומך ? :p מחר מבחן במתמטיקה קצת מבאס אבל עוברים .. יהיה פסדר... השבת הייתה נהדרת במיוחד מוצ"ש שנסענו לירושלים וחגגנו לך תיומולדת היה פצצתי לראות את כולם ובמיוחד אותך ביומולדת שלך איך שמחת :) היה נהדר לראותך :p אז שוב מזל טוב :) והשבוע עד עכשיו גם נחמד חחח אגב זה מושיקו החלפתי משתמש

לשם חיבה שאני

המצאתי לך ‎‎ חח איך אני לא יהיה שמחה שהאנשים ש שאני הכי אוהבת היו איתי.. ועוד שחברה מהמחזור שלי כבדו אותי ובאו חח היה מדהים לפגוש את כולם באמצע החיים היה לי שבת סבבה שבת ראשונה בישוב שהמכינה נמצאת בו ובמוצש חזרתי לחגיגות היומולדת הלועזי שלי היה מדהים היתי ככ מאושרת חזרתי בבוקר למכינה היתי בהתנדבות היה פצצה ופתאום קבלתי טלפון מהמס שלאבא שלי ומי היה בקו השני? אחי הגדול שחזר לארץ אחרי חצי שנה שלא ראיתיו והיתי בשוק כי לא ידעתי ואז חזרתי לבית והשבוע מעולה אני ככ נהנת במכינה ‎‎

לשם חיבה שאני

המצאתי לך ‎‎ חח איך אני לא יהיה שמחה שהאנשים ש שאני הכי אוהבת היו איתי.. ועוד שחברה מהמחזור שלי כבדו אותי ובאו חח היה מדהים לפגוש את כולם באמצע החיים היה לי שבת סבבה שבת ראשונה בישוב שהמכינה נמצאת בו ובמוצש חזרתי לחגיגות היומולדת הלועזי שלי היה מדהים היתי ככ מאושרת חזרתי בבוקר למכינה היתי בהתנדבות היה פצצה ופתאום קבלתי טלפון מהמס שלאבא שלי ומי היה בקו השני? אחי הגדול שחזר לארץ אחרי חצי שנה שלא ראיתיו והיתי בשוק כי לא ידעתי ואז חזרתי לבית והשבוע מעולה אני ככ נהנת במכינה ‎‎

ניצניזם

New member
משלומי?! אמ...

שלומי מעולה נוכח השבת המצחיקה שהייתה לי!!! שבת מומולדת! מה איתך מה שלומך יפטמה דובה שלי????? :) התגעגעתי

Lablabla

New member
אצלי השבת עברה כמו כל השבוע

בכלום אחד גדול... אני בעקרון לא עושה כלום, חוץ מבחמישי ושישי שאני נוסע לת"א וחוזר הבייתה (מה לא עושים בשביל אימון [חמישי] ומשחק [שישי] של פוטבול אמריקאי טוב וכואב.. חח) אז השבת עברה נהדר תודה, אבל בשעמום גדול כמו כל השבוע :) (ולשאלתכם על השעה, לא, לא התעוררתי עכשיו, פשוט עוד לא הלכתי לישון)

למעלה