שירשור מצויר ^^

OFIRB9

New member
שירשור מצויר ^^

ציירתי מהמשחק הפרומי (שכולם אגב אמורים להשתתף בו) אותי ואת ניקולוש, עם הפוקימונים, ועשיתי כמה ציורים אז הנה הם דבר 1, אני וניקי עם כמה מהפוקימונים

OFIRB9

New member
אגב, זו עם הגלימה זו ניקי אני השניה

זו תמונת קלף של שתינו

OFIRB9

New member
ועוד

סטאר איווי, סטאר אמביריון, וסטאר בגילגול הקודם (הסברים אחר כך)

Houndour

New member
את ציירת את כל אלה??

זה ממש יפה!! האחרון נראה כמו קלואו-קארד ^^ (בהתחלה חשבתי שזה דאש)

חיחי../images/Emo157.gif../images/Emo19.gif

אני ראיתי את הראשון ראשונה!^^ ד"א אני כותבת מהעבודה של אצא שלי

OFIRB9

New member
לא סיימתי על תפריעו!!!!

^^;;; אגב שיניתי תחתימה כיא ין יותר טיפה ;-; ניקי והפוקימונים, אגב ניקי מה עם המשחק בואי נתחיל כבר!!! *אני הולכת ברחוב שסטאר (שעדיין איווי) לידי* אני: איזה כיף שתפסנו מריפ הה סטאר? סטאר: איווי איווי! אני: היי ניקי! *ניקול באה מהצד השני של השביל ניקול: היי אני:איך עבר עלייך היום? וניקול עונה:.... תורך ניקי

OFIRB9

New member
ואני וניקי עם כולם כתינוקות

ווילונים, ניקול המציאה ><;;; עוד מעט אני יסרוק תמונה של עצמי עם הפוקימונים, ואני רוצה שכל מי שמתכוון להצתרף למשחק (אני וניקי יוצאות למסע עוד מעט כדאי שתמהרו) לשלוח לי מסר עם איך שהוא יראה ואיזה פוקימונים יהיהו ויש לו כדי שאני יוסיף לציורים! ^.....^ אגב לפעמים לניקי יש גם גלימה ומסכת זורו ^^

חיחי../images/Emo157.gif../images/Emo19.gif

אני:לא משו
אופיר:מה קרה? אני:סקיפ היה רעב,אבל הוא לא הסכים שנצא מהיער לקנות אוכל,אז הוא כמעט אכל אותי...תראי*מראה לאופיר סימני נשיכה על היד* אופיר:ואיפה סקיפ אני:אוכל...חיחי^^ אופיר:הא?! אני:עזבי.... אופיר:טוב... *משו קופץ מהשיחים* תמשיכו אתם...

ה מ ש י ח

New member
יוווווווווווווווווו איזה כישרון!!!!

הלוואי עליי לצייר ככה.. קיצר, הרגת אותי עם החתימה.. "קופסת שימורי דגים אמרה לי לחזור הביתה בחצות.." אחד המשפטים היותר מצחיקים ששמעתי בסאקורה.

ה מ ש י ח

New member
עזבי אותי מחוקי שירשורים..

כל עוד היא הבנתם אל מי אני מדבר לא איכפת לי איפה זה.

למעלה