אז...
קמתי בבוקר אצל סבתא שלי. שעה לפני שהשעון המעורר היה אמור לצלצל. התארגנתי במשך 3 שעות בערך (טוב, סתם- ראיתי טלוויזיה ברוב הזמן), ואז יצאתי לתחנת אוטובוס. דיברתי בדרך עם נטע ועם אלון, ומתי שחיכיתי לאוטובוס (במשך 20 דקות בערך
) כל הזמן הפלאפון שלי צלצל (אסמסים ופלאפונים), והאמת זה היה די מביך. מישהו אפילו בהה בי בגלל זה
נמנמ. אז הגעתי לי לעזריאלי, וקודם נפגשתי עם חברות שלי. מה שהיה דיי מביך, כי אחת מהן לא ראית בערך במשך 3 חודשים ומשהו, אז שראיתי אותה צווחתי
ואז התחילו לצעוק עליי בחנות
בכל מקרה, הן ליוו אותי לטאוור רקורדס
ואז ראיתי 4 אנשים, ושאלתי אותם אם זה הם (זה לא). ואז התקרבתי יותר לחנות, וראיתי את כולם
הדביקו עליי מדבקות של "האדומה החופרת", "מיאו" וציור של חתול (על מדבקה). אלון הביא לי חוברת אקסמן וכל מיני דיסקים, אז תודה לו ^^ ונטע צילמה אותנו XD (פגשתי את כל מי שבא, למרות שסאשה בקושי הייתה איתנו) אחריי כמה זמן עלינו לגג, ואז התחלנו לדבר על כל מיני שטויות
אמ.. התחלנו לשחק במשחק ניחוש דמויות. אני הייתי צ'ארלי. נטע הייתה הירו. אלון היה אנג'לה. מאיה הייתה הצב (
הטוטם של מאט
). הדס הייתה סיילר. סאשה הייתה מיסטר מאגלס. בכל מקרה, אחרי שגילגלו את המדבקה הראשונה, והוספתי את השניה החלטתי שזה סיגרית הפורום. אחריי שסיימנו להכין אותה מאיה שרפה אותה קצת בקצה והוסיפה עלים. זה הפך להיות סיגריית החשיש של הפורום
בכל מקרה, אחריי זה כבר דיי הייתי צריכה ללכת, אז כולם ליוו אותי לטאוור רקורדס. ואז החלטתי שהסיגריה תשמר במוזיאון הפורום
ומאיה החליטה לשמור אותה בשביל שאני לא אעשן אותה
(ואמרה שיונה ודור גם נמצאים במוזיאון הפורום) נמנמ. אז כולם הצטלמנו עם הסיגריה, והתפזרנו. ואז הלכתי עם חברותיי האהובות
-Fin-