שירשור ממוחזר

matt hensley

New member
שירשור ממוחזר

טוב היה את זה פה כבר איזה 20 פעם בטח אבל למה לא עוד פעם.. מה הדיסק הכי אהוב עליך של מיידן? האם יש לך אותו מקורי? מה יותר טוב בו משאר הדיסקים של מיידן? הדיסק האהוב עלי זה 7th son of a 7th son יש לי אותו במקורי והממ אני חושב שפשוט זה פסגת היצירה שלהם...זה השיא של מיידן מבחינתי...השילוב בין ההאבי מטאל הפשוט של הדיסקים הראשונים לשירים היותר פרגורסיבים שיש בסומוור אין טיים ובפאוארסלייב...וגם הדיסק קליט בלי לפגום באיכות השירים...

SIT..

Somewhere In Time יש לי אותו מקורי אני חושב שזה הדיסק היחיד של מיידן שכל שיר כאן הוא פשוט מצוין, אני לא יכול שלא לשמוע את הדיסק מהתחלה עד הסוף .. בד"כ אני מדלג על איזה שיר או שניים בדיסקים אחרים... יש פה את Alexander The Great שזה השיר האהוב עלי ביותר שלהם... ואדריאן כתב כאן 3 שירים פשוט גדולים. UP THE IRONS \m/\m/ p

MetalliKosta

New member
2 דיסקים אצלי

1.נאמבר אוף דה ביסט-אני חושב שזה גם הדיסק שהכי מסמל את מיידן של התקופה הזאת. האבי מטאל קליל ומקפיץ,גם בדיסק הזה יש את השיר של מיידן שאני הכי אוהב (הלוואד בי די ניים) ופשוט כל הדיסק הזה מעולה ממהתחלה עד הסוף. 2.סבן סאן-זה ההפך המוחלט מנאמבר אוף דה ביסט. זה דיסק הרבה יותר עמוק ורציני וזה מה שאני אוהב בו. אין בו שיר מסוים שמתבלט מעל כולם,זה פשוט אלבום שחייבים לשמוע ברצף כדי להבין אותו לגמרי. יצירת מופת.

itaikuskus

New member
שלי

איירון מיידן (הראשון יעני) יש לי אותו מקורי האלבום סימל משהו חדש, זרם חדש במטאל שהיה מוכר עד אז, בעוד להקות כמו מטאליקה וסלייר לוקחות את המטאל לכוונים ברוטאלים וא-מלודים (לא יודע אם יש כזה מונח), מיידן מציגים אלבום מטאל עם סולואים ופאואר קורדס, שירים גדולים, ריפים מצוינים, דייב מיוריי אחד. (וגם סטיב האריס שכתב את הרוב). זה סימל את תחילתה של תקופה.

ANGELIKIKI

New member
I LOVE ALL MY BABIES

יש לי את כולם, אני אוהבת את כולם חוץ מאד האנטר שממש מביא לי את הסעיף. יש לי את כל הדיסקים סולו של ברוס, 2 של פול דיאנו, ואת הדיסק iron man2, וכמה תקליטים.

למעלה