שירשור מיחזור@!!

יבח

New member
שירשור מיחזור@!!

חברה שלי קיבלה והיא צריכה עצות איך להביא תחבושות לשירותים כי היא מתביישת והיא איתי עכשיובטלפון...והיא רוצה עצות...חעחעחע אני לא יכולה לעזור לה כי אפעם אל קיבלתי...

moranooosh

New member
אממ...

אצלינו בבצפר שאנחנו מתביישות וזה אנחנו מחביאות את זה מתחת לחולצה....וכאילו מחזיקות את החולצה שזה לא ייפול

אממ../images/Emo110.gif

או ששים מתחת לחולצה.. או שיש ת'אנשים האלה שמסתובבים בבציפר עם התיק בהפסקה..<בחטיבה ובתיכון..> אז את נכנסת לשירותים עם התיק..

שתשים*../images/Emo110.gif

ואם נאגיד אחרי ההפסקה היא צריכה ללכת לחדר אחר.. <לא לכיתה כאילו..> אז שתלך כבר מההפסקה תעבור בשירותים עם התיק ואז תלך לשיעור..

רותם271

New member
אוקיי:

אם זה טמפון אז שתחזיק את זה ביד בצורת אגרוף.. אם זה תחבושת אז בואי אני אספר לך סיפור קצרצר: אני קיבלתי ביום ראשון(9\5) ולא ידעתי איך להעביר את בתחבושת אז פשוט לחתי ת'יומן שלי יומן ספר כזה (ראו תמונה 1) ושמתי את הפד בפנים..(ראו תמונה 2).. זה קצת בלט אבל לא נורא.. ושלשום התחלתי להשתמש בטמפונים!
מקווה שעזרתי..

רותם271

New member
אופס... הינה התמונה!

חחחחח הכישורי ציור וצילום שלי מדהימים!חחח

ODana

New member
את גדולה!

ואני ראיתי שעכשיו יש מין פאוצ'ים מגניבים כאלה, צבעונים מבד. בדיוק מתאימים לזה, וגם אופנתיים

babygrl

New member
אוי שטויות, שתשים בכיס או משו..

אני ממש ממליצה על טמפון כי תחבושת בבצפר זה הדבר הכי גרוע, תמיד יש תבנות שיש להם כתם
(לי אף פעם לא היה
) וזה מגעיל! וטמפון את גם לא צריכה לדאוג וזה לא מציק את פשוט לא מרגישה את זה, את מחליפה אחרי איזה ארבע שעות וזהו. ושוכחת שאת במחזור.. והוא גם קטן אפשר לדחוף אותו לכיס, בין התחתון למכנס או לשים אותו באגרוף כמו שציינו מעלי..

ל ו ל י1

New member
אני לא יכולה לשים טמפון.....

מה שלא ניסיתי זה כאבים נוראיים כל חברה וכל סוג כאב נוראי.....

יבח

New member
אומרים שמאוד כובא בגלל...

שהמנהרה שם צרה מאוד ואולי אחרי שמישהו יתקע לך את שלו שם(או סתם לורד...אבל לא מומלץ חחחחחחחחח)...אז זה קצת נפתח וזה לא כואב... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא מאמינה שרשמתי את זה

ל ו ל י1

New member
יבח כנסי דקה....

את מתכוונת שכשאני יעשה את זה הטמפון לא יכאב לי?

יבח

New member
חחחחח לא אמרתי שתעשי אבל שמעתי..

שפשוט שלנו עוד קטן...ובגלל זה זה כואב.. ואולי גם כי את לחוה...תרפי את עצמך! תנסי בזהירות לא כשאת לחוצה וכעוסה... קחי לך איזה זמן אחרי מקלחת או משהו כזה...

moranooosh

New member
אני ניסיתי להכניס פעם טמפון ולא הלך

כנראה בגלל שאני מפחדת

יבח

New member
נהפוך את זה לשאלון...חחח...רק עוד 2

זתומרת שאלות...2שאלות...חחח 1.הפעם או הפעמים הכי מביכות שקרו לך כמו כתם ושטויות כאלה... 2.הפעם הראשונה אם הייתה...

blond ice cream

New member
חזרתי לניק הישן..

א. אולי בגלל שהטמפון לא בגודל המתאים (יש כמה גדלים). אולי את לא מכניסה אותו טוב? 1. לא היה לי כתם אף פעם, הפעם הראשונה שקיבלתי מחזור הייתי בבית, עם מכנס שחור. 2. הפעם הראשונה אם הייתה יענו סקס? מתכננת...

רותם271

New member
אני אני!../images/Emo3.gif

1.אוקיי היו 2 פעמים שקרה לי עם כתם פעם אחת שבבצפר היה לי כתם אבל הייתי עם מכנס שחור.. ופעם 2 הייתי עם מכנס לבן אבל זה היה כתם ממש קטן ואף אחד לא ראה.. 2. סקס כאילו? לא!!!! אני בת 14!!!!
נ.ב גם אני משתמשת בטמפונים ואילי את הכי צודקת בעולם באמת לא מרגישים אותם וזהו.. את לא מרגישה כמו איזה ברז דולףףף

יבח

New member
מרגישים זרימה??? בעעעעעעעעעעעעעעעעע

לפחות לי יש חצי שנה נטו לפני שכל הבלאגן המ***** הזה יתחיל!

יבח

New member
לא סקס!!! באמת איזה ראש כחול!!!

פעם ראשונה שקיבלתן "או אמא מזה יש לי טיפות של משהו לא ברור ואדום על התחתוני הדונלדאק..."

למעלה