שירשור מורלים

שירשור מורלים

אנשים לכל קורס יש את האיחוד שלו מהשירים ששרו בו אז באו נתחיל לעלות שירים שהיו בקורסים שלנו... אני יתחיל ב... (אשליות) לגור בגוערה לחשוב שאתה גוש של חרא נווטים כל כך ארוכים בלילות וגם בימים כן קורס משצים שולטים בנווטים לא טועים (חוץ מצוות 8) תאזרחות לקחו לנו ולישון לא נתנו א-ז-י-מ-ו-ט!!! קורס סיון א 04 ולישון לא

sweet eyes

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלנו זה צוות 5
אלה שטועים.. ששרים להם, "המצפן שונא אותם~!"
אנחנו המצאנו שיר על המפקד השווה שלנו מג'וערה, רן הצפוני המהממם.
לפי "מתי נתנשק", "מתי נתנשק, אוהב אותך לנצח, הבאתי לך מדים, מים וחפתים, אההה, מתי נתנשק, הורדתי את החולצה ממך, נישקתי את צווארך, ליקקתי את הפיטמה.. שלך.. אוווווווואווווו תעשה לי [ילד] שלישייה.. ועוד! ועוווד.." ויש עוד בית ששכחתי.

קרן גם....

לאן צוות חמש הגיעו לג (כפיים) נין (כפיים) (כפיים ארוך) גנין ויש את ההמנון עפ"י 5חד מי יודע אחד זה הרס"פ שתיים זה חגורות שלוש זה מימיות ארבע השכמה חמש לא זוכרת (תזכירו לי) שש שעות שינה שבע ארוחה שמונה צוותים תשעה מפקדים עשרה ימי גדנ"ע אחד עשר קילו על הגב שתים עשרה נקודות ציון שלוש עשרה שניות הייתם שם והיו עוד מלא אני כבר לא זוכרת ממש................ ללמשל אמא של גבסו אוהבת לופלופים נה נה נה הנ הנ הנ הנה נה נה נה נה נה

דורמון

New member
היו זמנים.... חחחחחחחח...

5 זה דקות איחור..... חחחחחחחחחח..... עכשיו כשאני חושב על זה היינו צריכים לעשות 5 בתוך היער.... חחחחחחחחחחחחחחחח..... וואי זה היה כזה כיף לצחוק עליהם.... אחרי הקורס גם המצאתי את זאבים גדולים (על משקל אנשים טובים): זאבים גדולים באמצע היער זאבים גדולים מאוד זאבים גדולים לא יודעים את הדרך אך איתם אפשר לרקוד חחחחחחחחחחח....... או ששרנו להם: זאבי זאבי שלי... זאבי שלי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... וואי זה היה ענק.... אני במקומם הייתי מתאבד כבר....

ophirein

New member
מישהו מהסיו"ן הראשון השנה זוכר...

את השיר ששרו על צוות 8??

צוות 8 הם "תותחים"

צוות 8 הם תותחים כל השאר לא תותחים כי אנחנו תותחים ואתם לא ת-ו-ת-ח-י-ם או או או או חחחחח זוכרים???? אבל בנווטים הם היו על הפנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ophirein

New member
שיר שכל הקורס שרו על 8...

היה איזה שיר שכל הקורס שר על 8 בגלל שהם כל פעם הסתבכו

effie5

New member
כן...אני זוכרת...זה של סיון 5.

צוות 8 תותחים את הדרך לא מוצאים ובקלות נאבדים והגיפים אותם אוספים אפי ^_^ !

למעלה