שירשור מוזיקה

שירשור מוזיקה

מה השיר שאתם הכי אוהבים לרקוד איתו? מה המוזיקה שכשאתם שומעים אותה,אתם פשוט לא מסוגלים לרקוד לצליליה?

best in me

New member
אמממממממממ ../images/Emo9.gif

בזמן האחרון לא כל כך אבל LOSE CONTROL של מיסי אליוט בכל מקרה אין מצב שאני אשאר אדישה שאני שומעת היפ הופ ולא הבנתי את השאלה השניה.. לא מסוגל לרקוד או לא לרקוד..
....

וואי לושז קונטרול

מדהים חולה על מיסי ,הכוונה בשאלה השניה היא מה למשל את פשוט לא מסוגלת לרקוד לצלילו,אני למשל אבי ביטר,וואלה מעדיפה למות

daStep

New member
אמ

יש כמה, בעיקר שחורה כזאת מקפיצה וזה. ולא מסוגלת לרקוד לצלילי הטראנס. למרות שאין בו סוג של היפהופ וזה. בע

suf12

New member
אני רוקדת בכל מצב!

גם שאין מוזיקה! אני לא יכולה בלי זה! זה בדם ובנשמה!

חח כמוני ../images/Emo3.gif

כשאני הולכת מחדר לחדר אני גם רוקדת לפעמים סתם כי בא...אבל מוזיקה מזרחית כבדה גורמת לי לרצות לברוח חחחח,מזרחית מהארץ יש לציין ולא מוזיקה ערבית בכלליות

best in me

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif אני דווקא באירועים

חולה על מזרחית כי איו מצב שאני אשב חחחחחחחחחח וטראנס אני אוהבת אבל לא חפירות כי זה אותה מוזיקה כאילו אין לך עוד תנועות ואת חוזרת על כל תנועה מליון פעם בהיפ הופ יש גיוון

me MAYself n i

New member
בדיליי >.<

אני לא יודעת בקשר לשירים.. אבל מתה על מיסי אליוט יש לה שירים שאני ממש לא יכולה לשבת סתם ככה.. הרבה שירים שאין לי מושג מה שמם :((מוזיקה שאי אפשר לרקוד לה זה דיכאון בעע :-! לא עולה לי עוד כלום.. דווקא במזרחית זה כיף לרקוד, אבל רק כדי "לצחוק" על הסגנון הזה של המוזיקה כי אני שונאת אותו חחח סטייל ריקודי בטן כאלה
.. קשה לי למצוא עוד סוגי מוזיקה שאי אפשר לרקוד איתם.. אני שונאת לרקוד בטראקים, זה נראה ממש מפגר
DONE :]

למעלה