שירשור מהחלומות!

AlanisJunkie

New member
שירשור מהחלומות!

ספרו על החלומות שלכם בהשתתפות אלאניס. אני אתחיל. חלמתי שהיא באה להופיע באיזור מגוריי, אבל כשהלכתי להופעה מתברר שזו הופעה סגורה רק לחיילים או משהו דומה. בצר לי התשייבתי שם והאזנתי לאלאניס שרה, תוך שאני מקלל את השומרים הארורים. לפתע, בסוף ההופעה, אלאניס ביצעה שיר נדיר (ברור שנדיר, רק אצלי בחלום היא ביצעה אותו), וכשהתעוררתי לא הצלחתי לזכור אותו! זה היה מדהים!! שמעתי שיר בקולה של אלאניס שאפילו היא לא שמעה..מוזר, אה?

j u n k

New member
אוי היו לי כ"כ הרבה חלומות עליה!!

אבל אני מפחידה את עצמי עם החלומות שלי...אז אני אכתוב פה את הכי נורמלי.. פעם חלמתי שהיא באה לארץ- ומתארחת אצל דודו טופז
. בקיצור- אני נמצאת בקהל ואני זוכה באיזה צחרות שהייתה שם-ובדיוק כשאני קמה לחבק אותה אני מגלה שאני ערומה והשיער שלי מסתיר את הקטעים הכחולים
(כן כן בדיוק כמו בת´אנק יו) בקיצור- אממ זה הכי "נורמלי"...אז אפילו אל תחשבו מה הכי מוזר...!

moriss

New member
תכתבי גם את היותר מוזרים

בבקשה, פילפילון, מושמושון, קרציון. בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה

גם ל היו כמה חלומות...../images/Emo153.gif

באחד מהם אני יושב משועמם כל היום, ומתחיל לשמוע אלניס, ומעביר את הזמן, רגע, זה לא חלום... חלמתי שאני ואלניס גרים ביחד באותו בית עם מאט לבלנק וג´ניפר אניסטון, זה מה יש... אלה שלושת האנשים הכי אהובים עליי בעולם! וג´ניפר מנגנת על קלידים, אלניס על החשמלית, מאט על התופים, ואני הבסיסט, ואנחנו מנגנים... ניגנו יחד מלא שירים, היה פיצוץ! ואז הלכנו להופיע ברחוב הפירות הבשלים (גרנו בתוך אבטיח) והיו מלא מעריצים, נחמד... זה, בכל אופן, חלום אלניס שזכור לי הכי טוב... יש לי חלומות מוזרים, אל תשאלו, בכלל, דמיון מופרע יש לי... למה לא עושים פורום לרד הוט צ´ילי פפרס?! גאד דאמט!

g a y a

New member
אני רוצה גם...

אז החלום שלי מתחיל בזה שאלאניס באה להופעה בישראל, אני כמובן קניתי כרטיס. אני יושבת ליד ידיד שלי דיי קרוב לבמה, ואלאניס בוחרת לשיר דווקא את אירוניק כשיר הראשון, ואז היא שרה עוד כמה שירים, מהמוכרים יותר, ואז... אל תשאלו אותי איך אני מגיעה למסקנה שההופעה נגמרה (ולא רואה ששאר האנשים לא הולכים...) אני הולכת הביתה. כשאני מגיעה אני מדליקה את הרדיו ושומעת שההופעה עדיין לא נגמרה... כל הדרך לשם (בחזרה) אני מרגישה הרגשת פיספוס אדיר (גם בחלום זו הרגשה נוראה!), וכשאני מגיעה, אני שומעת את אירוניק (רק את הסוף..) שוב, וההופעה נגמרת... בקיצור, בשבילי לפחות, עדיף לקרוא לזה סיוט!

גם לי היה חלום...

אני חלמתי שאלאניס עושה הופעה אקוסטית (כמו אנפלאגד) במרתף שלי... לא יודע איך אבל איכשהו נכנסו לשמה אלף אנשים (האווירה בחלום הייתה מצוינת - האווירה הייתה שקטה כמו במועדון מה שעובר כל זמר מתחיל) ורשמתי על זה הרבה פעמים שאני בן היחדים שמעריץ את אלאניס בשכבה שלי. אז כמובן שכתור המעריץ הכי טוב שמה, התפקיד שלי בחלום היה "לעורר" את הקהל. ואז (כמו בחלום שלך יוסי!!!) אלאניס שרה שיר שאין לה בכלל ונדיר, ואני במקום לצרוח את השיר צריך יותר להקשיב לו... בחלום שלי היה את השירים שהיא ת´שיר בהופעה בתוך לוח וירטואלי (בדיוק כמו סקין של ווינאמפ) ואני לא הכרתי שיר אחד!!!!!!!!! אז אולי מצד אחד זה חלום טוב... אבל אז דווקא אז !!!! התעוררתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאז היו לי טראומות ולא יכלתי להקשיב ל- wake up... (תנסו להבין לבד למה...) אני לא יודע מה לעשות לבכות או לכעוס!!!!
דרך אגב, אם אתם רוצים עצה להשתלט על החלומות שלכם (וככה גם לקבוע שאלאניס תופיע בו) אז תקראו את זה (זו דרך רוחנית...): קחו לכם מן הרגל שתעשו אותו כל זמן מסוים. (לדוגמא אם יש לכם שעון, אז תסכלו בשעון כל שעה, חצי שעה במשך כל יום כל היום. תעשו את זה כל כמה ימים או שבועות. ועכשיו, אם אתם חולמים ויצא לכם להסתכל בשעון אז אתם בתוך החלום!!! אתם יכולים לקבוע ולדבר ולהבין שאתם בתוך החלום. פעם רציני זה קרה לי, אבל לא הייתי מודע לזה, פתאום בחלום אני אומר: "עצרו זה חלום שלי אני קובע מה לעשות..." אין לי מושג למה לא הבאתי את אלאניס................ וזה היה גם ממש מזמן...

נריה פי

New member
החלום שלי...

אני חלמתי שאני בהופעה של אלאניס ומשום מה היא בוחרת בי לעלות לבמה ולשיר איתה.... אני עולה לבמה ומתחילה לשיר (ואני ושירה לא ממש הולכים ביחד! אני מזייפת בטירוף ועוד עם קול כמו שלי בכלל...) חלום קצרצר ונחמד! הייתי רוצה לחלום אותו שוב! ז-ה-ו

למרות שכבר סיפרתי

לפני כמה זמן על החלום שלי שאלאניס היא גבר הנה עוד חלום מוזר... אלאניס מגיעה לארץ (כזה אני לא מיוחד) והבית ספר שלי זוכה בתחרות ואלאניס באה להופיעה אצלנו בבית ספר עכשיו אלאניס איחרה להופעה (כמו תמיד) באריזה שעתיים ואז בסוף שהיא עלתה לבמה הרכזת שכבה שלי הבת **** (תסלחו לי אני פושט ש-ו-נ-א אותה) התחילה לצעוק עליה ממש צעקות ואלאניס לא הבינה מה היא רוצה ואיך היא בכלל מרימה עליה את הקול המסריח שלה ואז אלאניס פשוט קמה והלכה והשאירה אותי (נו בסדר...גם את שאר הבית ספר שלי) רק עם שיר אחד!! סתם חלום

AlanisJunkie

New member
מה קורה עם החלומות שלנו?

איזה דכאוניים אנחנו. אין לכם חלומות טובים?

Rוית

New member
זה נקרא חלום צלול..

זה מאוד מעניין הנושא הזה, אבל זה לא קל להגיע למצב הזה שאתה בתודעה צלולה בחלום.. יש כאלה שזה לוקח להם מהר (לי באותו יום שקראתי את זה, היה לי חלום צלול-זה מגניב ביותר), ויש כאלה שמתאמנים על זה הרבה חודשים... למסוקרנים והמעוניינים-לחצו פה כדי להגיע לפורום חלומות צלולים...

Rוית

New member
שאני יהיה בריאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק רשמתי פה את זה והיום בלילה (טוב תכנית זה אתמול בלילה) היה לי חלום צלול כזה מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההייתי בדרך לבית של אבא שלי מהבית של אמא שלי(כן יש לי שני בתים, הורים גרושים, סיפור ידוע), והוא גר מול מגרש ספורט, ושיחקו שם שני אנשים (זה היה בלילה) וראיתי אותם מרחוק, ופתאום בהליכה הזו לקראת המגרש, אני מבינה שאני בחלום צלול, כי הכל נראה הכי אמיתי שאפשר והייתי בשיא המודעות שלי, אז הדבר הראשון שהתחלתי לעשות זה פשוט לצעוק לאלאניס (תצחקו תצחקו אבל נחשו מי הגיעה אח"כ? טוב אני קופצת קדימה), ואני רצה למגרש לראות אם היא שם (אולי היא משחקת כדורסל, מי יודע
), וסתם שני ילדים שם משחקים, פתאום מישהו רץ מאחורי ופוגע בי וממשיך לרוץ ואני רואה שזו חברה שלי (שמלא זמן כבר לא התראנו, אז אני מניחה שהיא הצטרפה לחלום), ואני ממשיכה לעמוד במקום ולצעוק לאלאניס, פתאום אני רואה חבורה של ילדים הולכים והם מקיפים מישהו ונחשו מי? כן אלאניס, ואת הקבוצה אנשים הזו הביאה חברה שלי (
) ואני מתקרבת וזו באמת היא, והם כולם סביבה ודוחפים סביבה והיא נשארת עם חיוך כזה שאיןלה מושג מה קורה סביבה, אבל היא עדין מחייכת.. בכל מקרה, הבית שלי היה ממול, אז אמרתי לה שנלך לבית שלי ולא יפריעו לנו, אז תהחלנו לרוץ ולעלות במדרגות והראתי לה איזה בית זה ואפילו שהיו לי את המפתחות ביד היא פתחה את הדלת וסגרה אחריה ואז מהר נכנסתי וסגרתי את הלת אחרי וכבר בקושי כי אשים ניסו להכנס. אקיצר, אני בבית ואני מסתובבת ואני לא רואה את אלאניס, ואבא שלי ואח שלי יושבים שם, ומשום מה אבא שלי אומר "עוד רוית?" או משהו כזה, חחחח, לא יודעת למה, כנראה כבר היתה שם רוית אחת.
בכל מקרה, אני מחפשת אותה בכל הבית ואני לא מוצאת אותה, פתאום אני מרגישה שהשליטה שלי בחלום מתחילה להחלש ואז אני כבר מבינה שיצאתי מהחלום הצלול, והתעוררתי כבר... וזה היה כזהההההההה מבאסססססססס בכל מקרה, סתם שיתפתי, לא הייתם צריכים לקרוא הכל, רשמתי את זה כדי שאני לא אשכח את זה ויהיה לי רשום את החלום הזה איפשהו
אולי נעשה שירשור של איך הכרנו את אלאניס וזה יקרה לנו?

AlanisJunkie

New member
איזה חלום מדהים!

אחלה של חלום. גם לי קרה פעם ששלטתי בחלום שלי. מטעמי צניעות, אני לא אומר מה הלך באותו חלום..אבל המבין יבין. :)

למעלה