שאני יהיה בריאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
רק רשמתי פה את זה והיום בלילה (טוב תכנית זה אתמול בלילה) היה לי חלום צלול כזה מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההייתי בדרך לבית של אבא שלי מהבית של אמא שלי(כן יש לי שני בתים, הורים גרושים, סיפור ידוע), והוא גר מול מגרש ספורט, ושיחקו שם שני אנשים (זה היה בלילה) וראיתי אותם מרחוק, ופתאום בהליכה הזו לקראת המגרש, אני מבינה שאני בחלום צלול, כי הכל נראה הכי אמיתי שאפשר והייתי בשיא המודעות שלי, אז הדבר הראשון שהתחלתי לעשות זה פשוט לצעוק לאלאניס (תצחקו תצחקו אבל נחשו מי הגיעה אח"כ? טוב אני קופצת קדימה), ואני רצה למגרש לראות אם היא שם (אולי היא משחקת כדורסל, מי יודע
), וסתם שני ילדים שם משחקים, פתאום מישהו רץ מאחורי ופוגע בי וממשיך לרוץ ואני רואה שזו חברה שלי (שמלא זמן כבר לא התראנו, אז אני מניחה שהיא הצטרפה לחלום), ואני ממשיכה לעמוד במקום ולצעוק לאלאניס, פתאום אני רואה חבורה של ילדים הולכים והם מקיפים מישהו ונחשו מי? כן אלאניס, ואת הקבוצה אנשים הזו הביאה חברה שלי (
) ואני מתקרבת וזו באמת היא, והם כולם סביבה ודוחפים סביבה והיא נשארת עם חיוך כזה שאיןלה מושג מה קורה סביבה, אבל היא עדין מחייכת.. בכל מקרה, הבית שלי היה ממול, אז אמרתי לה שנלך לבית שלי ולא יפריעו לנו, אז תהחלנו לרוץ ולעלות במדרגות והראתי לה איזה בית זה ואפילו שהיו לי את המפתחות ביד היא פתחה את הדלת וסגרה אחריה ואז מהר נכנסתי וסגרתי את הלת אחרי וכבר בקושי כי אשים ניסו להכנס. אקיצר, אני בבית ואני מסתובבת ואני לא רואה את אלאניס, ואבא שלי ואח שלי יושבים שם, ומשום מה אבא שלי אומר "עוד רוית?" או משהו כזה, חחחח, לא יודעת למה, כנראה כבר היתה שם רוית אחת.
בכל מקרה, אני מחפשת אותה בכל הבית ואני לא מוצאת אותה, פתאום אני מרגישה שהשליטה שלי בחלום מתחילה להחלש ואז אני כבר מבינה שיצאתי מהחלום הצלול, והתעוררתי כבר... וזה היה כזהההההההה מבאסססססססס בכל מקרה, סתם שיתפתי, לא הייתם צריכים לקרוא הכל, רשמתי את זה כדי שאני לא אשכח את זה ויהיה לי רשום את החלום הזה איפשהו
אולי נעשה שירשור של איך הכרנו את אלאניס וזה יקרה לנו?