שירשור ליום ראשון

eladkalimi

New member
כל מה שעבר עליכם ביום החגיגי תרשמו

אם זה בקשר לעדלאידע אצלכם בעיר למה התחפשתם וכו' יום ששני ושלישי כל הברכות שלכם לפורים בהמשך שכחתי לרשום OFF בהודעה הקודמת מתנצל

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif הנה התחפושת שלי

זה רק החלק העליון אבל אל עשיתי עוד תמונות והתמונה לא יצאה משו...חח אבל זה עם 2 המורות הכי נשמות בעוללם אבל בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאחרוה של החולצה כתוב "עזרו לנו לגבש דעה, היו בנינו חילוקי דעות" ועל הג'ינס שמתי כל מיני בובות כאלה ומטר..וכאילו קשרתי סרט כחול יענו מההתחפושת לסרט כחול חחחחח........ בקיצור זהווווווו

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif איי לוב יו טו טו טו טו טו

כפרונית עלייך יפה שלייי גועגעתי יםםםם... את רעה שאת לא באה לבקררררר...

חחחחח כפרה עלייך את צודקת אני

באמת רעה שעדיין לא באתי אבל אני אבוא אל תדאגי נשמתיי הבטחתי ואני אקיים מוווווווווואאאאאאאאהההההה

יפה בסוף יצא סיונייי:))!!!!אהבתי;)

ושל כולם התחפושות יפותתת!!! יאללה תזרימו תמונות... ואני התחפשתי לבוקרת .. עשיתי בוק אצל צלם אבל לצערי הרב אין לי סורק אז יש לי תמונה במצלמה של המחשב הנה==>:)

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif חחח נו מה אני יעשה...

קנינו בהתחלה רק רובה וקפצ'ונים והכי לא מתאים לי.. רציתי כתררר כי אני נסיכה.. אז בסוף הוספנו גם מוצץ ובלה בלה ויצאנו מתלבטות! חחח

אנ התחפשתי לדבורה../images/Emo55.gif

עוד מעט תמונות
כשהגעתי לכיתה כולם התלהבו מהתחפושת שלי, ואז היינו צריכים להציג את התחפושת, וכולם ישבו ואמרו את התחפושת, אז המורה שלי אמרה לי לקום ולהראות את התחפושת לכולם, והיא אמרה שאני ממש יפה .. חח וקוראים לה דבורה [למורה] והתחפשתי לדבורה
, כנראה שבגלל זה היא התלהבה.. ואז היה הופעה משעממת שרק רציתי לצאת ממנה, כי הכנפיים זזו לי, כל שנייה מישהו עבר!! ואז משלוח מנות, קיבלתי את המשלוח מנות הכי קטן שיש בעולם, היה שם מסטיק, סוכריה, רעשן, בלון, וכיף כף מלפני שנתיים .. ואני כל כך השקעתי על המשלוח מנות!!!!! זה היה ממש חרא, אפילו לא אוזני המן בושה למי שהביא את זה!! ואז היה תחרות תחפושות, מישהי ועוד חברה שלה התחפשו לריץ' רץ' והיה תחפושות ממש יפות, וילדה שאני מכירה התחפשה בול כמוני
. אבל סה"כ היה נחמד

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif חחח יפה יפה...

ואל תתבאסי ממשלוח מנות חחחחח לא נורא.. למרות ששיא הבאסה להשקיע על משלוח מנות ואז לקבל בלון חחחחח

eladkalimi

New member
אני התחפשתי לסעדו

לא התכוונתי להתחיפש כי שמתי את הכיפה בגלל שהשיער שלי מוקרח מהניתוח

אני התחפשת לשפנפנה!!

תמונות בקרוב!! מי שכתבה שהיא קיבלה משלוח מנות מוזנח: אחותי בכיתה ג' ואמא שלי כול כך השקיעה על המשלוח מנות ומה אחותי קיבלה? סלסלה פיצית עם סוכריה ובמבה קטנה ורעשן.. והיא בכתה כי זה הרס לה את כול הכיף של החג!! זה באמת חרא.. טוב חח רק סיפרתי כדי שתדעי שיש אנשים שלא משקיעים!! חח סתם...

למעלה