שירשור לידה......

שירשור לידה......

בגלל שחבר טוב שלי נמצא כבר מהלילה בחדר לידה יחד עם אשתו... מעניין אותי לדעת כמה זמן לקחה הלידה אצלכם... אצלי זה היה כך: לידה ראשונה - 16 שעות לידה שניה - 10 דקות לידה שלישית - חצי שעה

אז תעשי ממוצע

אצלי ככה: ראשונה - 13 שעות. שניה - .... לא נחשב, גירדו שם משהו וזרקו לפח. שלישית - 11 שעות.

../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif....

לידה ראשונה -8 שעות לידה שניה - קיסרי -ישנתי
ולא יהיו עוד.... תגידי לחבר את אותו הדבר שחמתי אומרת : "שיגמרו בידיים מלאות "

ואצלי היה כך../images/Emo124.gif

לידה ראשונה - 15 שעות (אמרתי שיותר לא יהיו הריונות) לידה שניה - 8 שעות (יש לציין שהיתה לידה כיפית) לידה שלישית - 5 שעות (וברגע זה ממש, הכרזתי על פשיטת רגל וסגירת החברה) אבל לכו תדעו - יש הפתעות בחיים

giulietta

New member
נראה אם אני זוכרת:

1- צירים כל היום (אמרו לא למהר לבי"ח
). כשנסענו הסתבר שהילד במצג עכוז ו...טראח, ניתוח (5 דקות להוציא, חצי שעה לתפור). 2- לידה שניה שהיא בעצם ראשונה כי הגוף עוד לא חווה מעבר בתעלת הלידה. תינוק שני, לרוב גדול יותר מראשון. התוצאה - 17 שעות של צירים ושעה וחצי של צירי לחץ (כן...שעה וחצי של לחיצות
) 3- סוף סוף בת...וכמובן לידה קלילה. שלוש לחיצות והיא בחוץ (חצי שעה?)... 4- עוד שובבה במצג עכוז- ניתוח 5- גמרנו עם לידות טבעיות. אחרי ני ניתוחים, קובעים תור מראש. ("במוצ"ש לא נוח לי, יש לנו כרטיסים להופעה...פנוי לכם יום ראשון?".. חחחחחחחח) וואללה. נדפק לי המוח מהלידות אבל בכל זאת זכרתי.

גיוRא

New member
שלא תדעו מצרות...הראשונה שלי..

לקחה 9 חודשים..פחות שבוע.. רחם אחורית.. בלי מי שפיר(ביכלל) עובר שמתעקש..תמיד להיות הפוך.. אפילו בסוף..התהפך..והראה לנו קודם ת´ישבן.. בקיצור..9..חודשי(צירי)לידה.. מה שהסביר לנו בדיוק מה זה "בעצב תלדי בנים" בבית חולים עצמו..אנערף..כולה יומיים..ו6 קופסאות טיים. השניה הייתה פיצוי.. אי, ואוי זו בת השלישי..ואללה לא זוכר שהייתה לידה.. אמרה בוא ניסע..נירשמנו.וישר לקבלה..לרשום עוד בן.

מהציר הראשון עד שמינימלון יצא..

49 שעות חחחחחחחח בסוף הוציאו אותו עם פומפה...לא צוחק...

היית חייבת להזכיר???

לידה ראשונה 27 שעות. לידה שניה 24 שעות. הבנתי את הפרינציפ. אני את המפעל סגרתי....לכל החיים....

sahr12

New member
ראיתי כמה דקות....

תמיד אתה שורק לעבירה שלא הייתה.....חחחחחחח

שייכת

New member
בסה"כ...

6 שעות מהציר הראשון ו... האיש שלי לא האמין איזה שטויות יצאו לי מהפה בשעות האלה... עד היום הוא מנסה לפענח...

למעלה