שירשור לוגואים!!!

יאקומו

New member
שירשור לוגואים!!!

די נמאס לי שכל הזמן צריך לרדת עד לשירשור שליסטה פתחה עם ההצעה על הלוגו, שהוא די למטה, ולראות אם יש לוגואים חדשים, אז פה יש שירשור חדש ומיוחד ללוגואים שחברי הפורום מכינים! אממ... אם זה לא נראה לך, ליסטה, את יכולה לשרשר את זה... והנה שלי! הרעיון קצת קיטשי, אבל התכוונתי לזה

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo152.gif../images/Emo98.gif../images/Emo152.gif

אני הרבה יותר מבעד,אני מסכימה איתך ובכלל אני אוהבת יוזמות(אולי כי אני שונאת לשרשר
...)ככה שזה מצוין שהתחרות מתקדמת בשרשור חדש
ואני ממש אוהבת את הרעיון שלך יאקומו- ממש ריגש אותי שהתכוונת לזה-זאת מחמאה גדולה לאללה שאתם מרגישים ככה,אחרי הכול הפורום הוא שלכם

DiGiHiLa

New member
הלוגו שאני עשיתי למטה..

אז בא לי לשרשר אותו לכאן שיהיה למעלה... כמו שאמרתי קודם את הטאי הגדול אני ציירתי.... ותפתחו את זה בגדול בקטן זה לא יפה...

יאקומו

New member
הנה! זה הלוגו!

בלי עוד שינויים או עוד עידכונים! זה הלוגו ודי! אני יודעת שהוא די גדול...

יאקומו

New member
אופס... זה החלק הראשון של התמונה...

זה אמור להיות זה... עדיין לא ממש סייתי, הייתי אמורה לשים גם של הנרי-סוזאנית

Digi Lista

New member
חסכת לי עבודה הילה...

תכננתי להעלות את כול הלוגואים מלמטה,גיליתי גם שקסנדרה יקירתנו שרשרה לוגו עוד בשרשור התמונות והעיצובים והוא לא קפץ לכן לא ראינו-אני אתחיל עם הלוגו שלה

Digi Lista

New member
ואיך אפשר בלי נייקו?../images/Emo152.gif

טאי מופיע שם,שאני אפספס?... אגב-כדי לשים תמונה בדף הקהילה חשוב שהתמונות יהיו רק בפורמט jpg אז תשימו לב...מה שכן לגלריות אין הגבלה מסוימת(זה לא אני,זה תפוז...)

Digi Lista

New member
זה בסדר../images/Emo13.gif

עדיף שמי שהלוגו שלו ישרשר,פשוט חשבתי שאם אני כבר כאן...אבל באמת עדיף שמי שעשה ישרשר,והלוגו שלך נראה ממש דיגיטלי מה שמתאים לאללה

הייתי מציירת לוגו...

אבל(תמיד יש אבל אה?!)אין מי שיצבע לי את זה בפוטושופ או משהו כזה..כי לי אין פוטושופ יש לי פיינטשופ אבל אני לא ממש יודעת להשתמש בו P: וזה לא יצא יפה אם אני אצבע את זה בצבעי עיפרון ואסרוק..אני לא כ"כ אוהבת לצבוע בצבעי עיפרון ואז לסרוק...אז ככה שאולי אני אצייר אבל זה לא בטוח בגלל הדברים הנ"ל..

Digi Lista

New member
..............

נו,יאללה תציירי בכול זאת
בטח יש מישהו שיש לו פוטושופ ויוכל לעזור(אני כנראה פורשת מהגרפיקה ממוחשבת ככה שכנראה פוטושופ לא יהיה חלק שאני יכולה לעזור בו...)
יש לכם עוד לוגואים?רעיונות להמשך התחרות?...

Kenny Girl

New member
עוד לוגו

יותר גרוע... אבל המשמעות זהה.. נראה לי... X_X Cכל הזכויות שמורותC

Digi Lista

New member
למה יותר גרוע?../images/Emo13.gif

את חוסר הביטחון תשאירו אמממ...לי
... דווקא נחמד

למעלה