שירשור ל'ג בעומר

אני בכלל לא עושה !!!

שונאת את החג הזה !!! כל ישוב עושה עם הישוב שלו !! ורק אני נישארתי עם הישוב המאפען שלי ואני בחיים לא יעשה בישוב שלי בחיים זה נדר !!!!

White Magic

New member
גם אני שונאת את

החג האידיוטי הזה.......אנשים פרומנים חיפשו תירוץ לשרוף דברים......

lazy Gi®l

New member
../images/Emo170.gif

אני עושה עם הכתה המעצבנת שלי במקום מסריח
.. גם אני מאז תקרית אחת (בואו לא ניכנס לזה עכשיו) לא אוהבת את ל"ג בעומר! לפחות יש חופש ^-^

אני סובלת את לג בעומר !!

חרא של חג !!! פעם ממש אהבתי אותו !! אממ אבל אני מתה על הסיפורים המפחידים!!מואהנהאההאאה

h p g i r l

New member
אני^^../images/Emo82.gif

לפי המסורת שלי (שנה 3) הולכת לחברה שלי ואנכנו נפגשות שם כמה חברות ושושות מנגל/ מדורה רואות סרט נשארות לשון אצלה ובבוקר ממציאות טסריט ומצלמות סרט...

ל"ג בעומר מעפן

השנה הכיתה המסריחה שלי במקום מסריח הם החליטו לקנות את הבשר והכול והם חושבים זה יספיק עד הבוקר ובסוף מה אין לנו מנגל שתיה ופיתות אבל מה את הבשר יש זה מה שחשוב אפילו כיסאות ושולחנות אין לנו כיתה של מפגרים

Ray girl

New member
כלום

ממש כלום היה משהו שכבתי (נראה לי) ולא הוזמנתי הייתי באה עם זה היה בשטח ציבורי... בע -.-

OFIRB9

New member
לא היית בסוף!?

כל הערב אני צורחת לך בהודעות "לירון לב עבר תתקשרי אליי!" מה ישנת!?!?

OFIRB9

New member
אני

ניסיתי להתקשר לחברה כל היום התפללתי שנייקו תבוא אליי התפללתי שלירון לב יעבור עשיתי מדורה ורטואלית עם חמישה אנשים (יוסקה ואיזה חבר שלו) הלכתי למדורה מסכנה של כמה חברה מהכיתה (לשעבר) ולקחתי איתי את כל הפולניות שיש לי תירגמתי כל הערב ילדה שמדברת רק ספרדית (ואני לא! פשוט לימדתי אותה באנגלית! אני לא רואה המורדים או משו!!!) הפסדתי אלי מקביל

ואוי כמה דברי עשית ..

אני פשוט רדפתי עם אבא שלי אחרי עכבר שנכנס הבייתה .... אבא שיפד אותו *בקול מפוחד* צרחתי שעה !! אממ בהתחלה חשבתי שזה גוק אבל אז נפל לי האסימון יש לו זנב !!! צרחתי שעה ואחרי שעה באים!! רעים -.- אממ זהו זה מה שעשיתי בלג בעומר אממ אבל בשבועות אני עושה מדורה ^^

star_female

New member
ראיתי קרנו קרוסייד *-*

^_^ היה כיף~ וגם ה-4 פרקים האלה של די.אן.אנג'ל.... (אוי, פרק 4... *_*)

למעלה