שירשור לבוש

ODana

New member
שירשור לבוש ../images/Emo100.gif

מיוחד לחורף, שירשור לבוש... אני תכף יוצאת ליומולדת של חברה! * דגמ"ח חאקי, אורך שבע שמיניות (זארה) * תחתונים אפורים בגזרה נמוכה (של בי ניט) * חזייה לבנה * טריקו ארוך בצבע בורדו (סתם פשוט כזה, לא זוכרת מאיפה) * סוודר ורוד שנסגר בכפתור אחד (פוקס) * מגפיים בורדו עם פס כתום (גזית) * גרביים פסים ורוד, בורדו, לבן (פוקס) * בושם 212 סקסי (אני מתה עליו!) * שרשרת חרוזים (מנחלת בנימין) * טבעת עם ריבועים בורדו (סווטש) * מסקרה שחורה, ליפגלוס ורוד בהיר זהו, אני נראית ממש מעולה!
יאללה, שרשרו גם... וסופשבוע חם ומקסים לכולם!

eynav16

New member
:)

אין לי מה לשרשר אני ניראת עכשיו כמו לא יודעת מה... וגם כשיוצאת לא הכי משקיע..

eynav16

New member
ומזל טוב..

גם לחברה שלי יש יומולדת... אבללא בדיוק הולכת..

סתיו מם

New member
דנה, ...

זה נשמע שאת לובשת חנות שלמה... אני: ג'ינס נוחים ודי מחמיאים תחתונים - מכנסונים נעימים משוק הכרמל, צבע תכלת גופיה בצבע זית סווטשירט צהוב חזיה שחורה נעלי בית זהו...

אוקיי מה שאני לובשת זה..

טרנינג-מכנסיים אפרוים עם קו אדום בצד... חולצת בית ספר קצרה סגולה ועל זה קפוצ'ון אפור. צעיף ארוך. טבעת עם כפות רגליים. עגילי כוכב צמודים. תחתונים ח.. גוזיה. גומיה מפאנקי פיש אפורה גרביים לבנות. ונעלי ספורט אפורות. וזהו!...

מה אני לובשת....

חצאית שחורה-מחנות מעצבים שהיתה בהנחה תחתון כתום עם ציור של מיני מאוס חזיה לבנה חולצת תילבושת אדומה מעליה מין סריג כזה שדודה שלי הביא לי גרביים לבנות עם דוגמה בצבעים זוהרים נעלי ספורט שחורות וזהו!!!!

eynav16

New member
חחחח

איזה תחתונים לובשים??
טוב נו חולצה רגילה של תמנון
חזיה כחול כהה גינס תחתונים לבנות או משהו בהיר... גרביים לבנות עם כוכבים כחולים וכתוב בורוד זוהר
למרות שדווקא נחמד..

natasha89

New member
...

טוב אנשים משועממים פה לגמרי...(בערך כמוני) אני לובשת עכשיו: חזייה לבנה חתתונים רגילים לבנים חולצה כחול-אפור ומעליה סוודר כחול מיכנס שחור 3/4 גרבים שחורות עם לבבות אדומות ותכלת עגילים ערוכים עם יד ועגיל פנינה למעלה שרשרת עם מגן דוד, שקצת נהרסה לי אחרי מכונת כביסה.. וזהו..

natasha89

New member
../images/Emo4.gif

אין לי מושג..כנראה שהורדתי אותה ושמתי בטעות עם איזה חולצה חחחח

למעלה